Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@stinga píše: Více
Aha. U nás můžeme ovoce všichni. Za kilo chtějí 220,–.
@smile_xxx píše: Více
Ono je to dobry i jako brunch, to se nic nedeje
my jsme naopak o vikendu zase lini, takze snidame neco obycejnejsiho nebo se jdeme najist nekam ven, do zadneho vetsiho kuchteni se nam po ranu nechce ![]()
@smile_xxx píše: Více
Mě to taky chutná, ale doma se o to nepokousim
, mě přijde, že to nikdy neudělá člověk tak, jako oni…
@alynch píše: Více
U nás se děti těší na sobotu 😃 je to jediný den, kdy mají ke snídani lívanečky z ovesných vloček s Nutellou. Jinak to jsou vejce nebo jogurt..
@Kelsey píše: Více
My právě taky. Kuřecí do těch burgerů vždycky semelu a výborně chutná třeba ochucené troškou hořčice a koriandrem. Do rizota také řada dávám drůbež, většinou krůtí, nakrájím na malé kostičky a děti se můžou ztlouct a mně po tom není těžko.
@MartinaCV píše: Více
Video je skvělé doporučuju všem Kalorická tabulka maniakum…
Tělo si řekne, co potřebuje. Vrcholový sportovec ví, co má jíst, zbytek lidí se nechalo oznámit reklamou..
@MartinaCV píše: Více
Já jsem si koupila vanilkový protein a zjistila jsem, že kdykoliv jsem si ho zamíchala do jogurtu, vždycky mi bylo blbě. Takže mi pixla s 3/4 kg proteinu leží doma. Taky to nebude pro každého. A koupila jsem ho na radu kolegyně, která sportuje, stravuje se velmi zdravě a je štíhlá jako proutek… Heureka hodnoceni top 1 ![]()
https://proteiny.heureka.cz/…whey-1000-g/#…
v Indii se jí pálivé jídlo především z důvodu pocení, je tam velké teplo a vlhko, nikoliv, že jejich těla jsou plná breberek
@vedma007 já mám taky 11-letá dvojčata
a teď k původnímu dotazu… nejsme extrem ani na jednu stranu. Vařím hodně doma, jsem teď zase na mateřské, takže vařím z těch původních surovin. Smažené moc nejíme, ale tak 2× do měsíce si objednáme KFC. Různé sušenky a oplatky a i jogurty ochucené kupujeme taky a celkem dost. Stejně tak je u nás denně čerstvé ovoce a zelenina a děti jsou zvyklé to jíst. Dneska jsme měly piknik a kromě spousty ovoce jsme měly s sebou i chipsy a sušenky. Snědlo se všechno ![]()
Holky hodně sportují a jsou štíhlé, tam problém není. Syn má 14 měsíců, tak tam to jídlo přeci jen řeším víc, i proto vařím zdravěji. Sem tam si od nás uloví něco nezdravého a nehroutim se z toho.
Jinak holkám do školy ke svačině dávám nejčastěji obložené pečivo (Lučina, šunka, sýr a zelenina) nebo doma upecenou buchtu. Prý ale někteří spolužáci mají ke svačině chipsy a bonbóny ![]()
@pocker píše: Více
Já bych třeba vařit stihala, ale nemám na to nervy
když mi u toho akční dvouletak vypíná a zapíná indukcku a tahá mě za nohu, že si mám jít hrát a leze na linku, kde mám vroucí vodu
jasný, že KFC místo toho objednávat nemusím, ale já místo kazdodenniho teplého oběda zvolila to, že jeho máma neskončí v blázinci ![]()
Sojova omacka zdrava je, ale ta prave, nikoliv “sojovka” od Maggi. Pri vetsi konzumaci muze byt problem obsah soli, ale prodavaji i se snizenym obsahem soli.
A co palmový olej? co jíst za sladké tyčinky nebo čokolády, co si můžu koupit aby to v tom nebylo? řešil někdo?
@Sedmikráskakrásná píše: Více
Cokolady jsou snadné, těch co mají 3-4 ingredience a jsou fakt cokolady je vcelku dost (milka to není 😁). Sušenky se taky daji vybrat, občas něco koupím třeba v dm, stačí číst složení. Jen to nebude stát 10 Kč.