Jedna normalní vánoční

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
42
24.12.21 19:21

SI pamatuju, jak jsme doma nemohli na stromek dávat žádné kulaté věci jako baňky, psa to totiž rozčilovalo a všechno zdemoloval :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
24.12.21 20:59
@Tamtama píše:
U nás loni stromeček padl za vlast. První Vánoce s kočkou, letos už ho víc hlídám. :mrgreen:

To máte doma tygra ne? 8o :mrgreen: Tohle nemůže standardní čtyř až pětikilová kočka spáchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
24.12.21 21:04
@Venetia píše:
Dru, tak uz to bordelari mivaji :D
A kocky mi do toho hazeji vidle, co uklidim tam si lehnou :DPříspěvek upraven 24.12.21 v 13:08

krásné a ňuňavé kočičky, vždyť přece takové kočky musí ležet na vyleštěném, aby vynikla jejich krása :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
24.12.21 21:05
@MatkaMatceVlkem píše:
To máte doma tygra ne? 8o :mrgreen: Tohle nemůže standardní čtyř až pětikilová kočka spáchat.

každá kočka neváží 5 kg :mrgreen: koukni na mě - poctivých 9 kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
24.12.21 21:09
@lamicina píše:
Já jsem v karanténě, holka pozitivní v izolaci a zbytek rodiny ve Špindlu :lol:. Jestli se aspoň trochu vzchopím, tak bude večer online přenos. Pořád mi nic nebylo a dnes už necítím ani parfém, ani ocet ani kočkolit. vybičovala jsem se zabalit dárky a odpadla na kanape. Sprchovat se můžu tak 2× do . Jíme jen mandarinky, cukroví a vaříme dokola čaje. Za dvanáct let první vánoce co jsme jen samy dvě. kotel nefunguje, tak topíme ve starejch Petrách a koukáme na pohádky. Veselý Vánoce :mavam: :kytka: :andel:

ať je brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
24.12.21 22:58

@jita22 nakonec to dopadlo tak, že to se mnou seklo dvakrát během oné hodiny, co byl muž s dětmi venku. Problem solved. A pak ještě dvakrát během rozbalování dárků. Jelikož jsem sebou jedenkráte švihla přímo na manžela, pravil, že je to krásné, jak se na něj vrhám po osmnácti letech soužití.

• Citovat
  • Upravit
75517
24.12.21 23:35
@JanaDaR píše:
@jita22 nakonec to dopadlo tak, že to se mnou seklo dvakrát během oné hodiny, co byl muž s dětmi venku. Problem solved. A pak ještě dvakrát během rozbalování dárků. Jelikož jsem sebou jedenkráte švihla přímo na manžela, pravil, že je to krásné, jak se na něj vrhám po osmnácti letech soužití.

Ty jo, co Ti je?
Já celou dobu myslela, že seš naštvaná - a ono spíš nemocná, co? :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105782
25.12.21 00:13
@stinga píše:
krásné a ňuňavé kočičky, vždyť přece takové kočky musí ležet na vyleštěném, aby vynikla jejich krása :palec:

To je fakt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27254
25.12.21 00:24

@VitaminC my letos dopadli tak, že jsem nasbírala body z Alberta, koupila všechny pytlíky lega, dovezla to mé matce, aby kluci nebyli zklamaní, že u druhé babičky nic nedostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.12.21 08:51

@sirikit ono to je jedno a druhým, že jo. Kdo by byl takhle psychicky v pohodě. Tachyarytmie, no. Puls mám vyšší i ležmo, ale stačí se postavit a vyskočí to během pár sekund třeba na 150 a já to nějak nezvládám ustát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.21 09:11
@g.sandova píše:
Ja mam letos nějaké divné Vánoce, nic mě netěší, strašně mě všichni štvou. Naštěstí jeden pes že tři mq pí operaci a vypadá to nadějně.
Všem přeji pohodový svátky

Bohuzel se k tobe pridavam, vsechno me nejak se.. ale prispela jsem si k tomu vcera nemoudrym vyberem osob na setkani behem Stedreho dne. Tak mne rozhodily a vysaly, ze jsem so doted nenahodila a jeste zacinam mit silenej vztek sama na sebe, pac jsem se tesila, az vypnu a misto toho se ted placam ve smesici vzteku a litosti :(

• Citovat
  • Upravit
75517
25.12.21 09:33
@JanaDaR píše:
@sirikit ono to je jedno a druhým, že jo. Kdo by byl takhle psychicky v pohodě. Tachyarytmie, no. Puls mám vyšší i ležmo, ale stačí se postavit a vyskočí to během pár sekund třeba na 150 a já to nějak nezvládám ustát.

Ach jo.. :hug:
Tak ať už je to dobrý, spouštěcí stres lehne a voraž u pohádek.
Já mám paradoxně vždycky nejradši až tu fázi, kdy se lidi rozejdou od stromečku a nastane pro zbytek svátků volná zábava. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.12.21 09:38

@sirikit mám to po covidu a vždycky se to zhorší při nemoci. Aktuálně jsem totiž nemocná od 6. 12. Jako astmatik mám všechno poměrně rychle na průduškách.

• Citovat
  • Upravit
75517
25.12.21 09:45
@JanaDaR píše:
@sirikit mám to po covidu a vždycky se to zhorší při nemoci. Aktuálně jsem totiž nemocná od 6. 12. Jako astmatik mám všechno poměrně rychle na průduškách.

Doprčic, ten sajrajt se fakt prosákne do kazdýho tématu. :pocitac: :pocitac:
To není nic proti Tobě, ale proti covidu.
Myslela jsem včera, že Tě naštval chlap nebo vyprudila děcka.. :nevim:
Jak dlouho máš po covidu?
Snad se to časem úplně zlepší. :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesmírná drůbež
25.12.21 09:49

@sirikit rok, respektive dostávala jsem se z něj skoro čtyři měsíce, ale pozitivní test jsem měla loni 28. 12. Vyšla jsem z něj s občasnými tachyarytmiemi, poloviční kapacitou plic, zůstaly mi oteklé prsty. Tak včerejšek byl ještě dobrej, předevčírem jsem šla k zemi asi 12×.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak