Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jela si do školy, tak kam si dojela do práce? Není to zánět močáku spíš? Nebolelo tě nic při tom?
@Anonymní píše:
Ahoj, anonym prosím, je mi to trapné, ale mám otázku…
Vypila jsem ráno kafe a na to sklenici vody. Pak jsem jela do školy a celou dobu se mi hrozně chtělo na záchod. Dosla jsem do práce a urychleně jsem doběhla na WC a na kalhotách jsem měla trošku moci… Ani jsem si nevšimla… Je mi 21…ake když jedna se už o inkontinenci, když jsem to skoro nevydržela a trochu měla na kalhotách? (asi půl hkdiny jsem to silou držela..)
Já raději cituji
@deniiina píše:
Jela si do školy, tak kam si dojela do práce? Není to zánět močáku spíš? Nebolelo tě nic při tom?
Pracuji ve škole, nebo špíz tam mám ke studiu praxi, nene, nebolelo. Jen teď beru atb na Ureoplasmu…
No tak sis cvrnkla do kalhotek no.. Myslim, že to se asi někdy stalo každé z nás, obzvlášť když to fakt dlouho držíš. Opravdu nejde o žádnou inkontinenci
Jéje, to je toho, tak sis čůrla no
Když ses nepos.ala, tak to neřeš
A příště si před odchodem z domu zajdi na wc, takhle to dělají normální lidé ![]()
@Anonymní píše:
Pracuji ve škole, nebo špíz tam mám ke studiu praxi, nene, nebolelo. Jen teď beru atb na Ureoplasmu…
Aha.
Ahoj, anonym prosím, je mi to trapné, ale mám otázku…
Vypila jsem ráno kafe a na to sklenici vody. Pak jsem jela do školy a celou dobu se mi hrozně chtělo na záchod. Dosla jsem do práce a urychleně jsem doběhla na WC a na kalhotách jsem měla trošku moci… Ani jsem si nevšimla… Je mi 21…ake když jedna se už o inkontinenci, když jsem to skoro nevydržela a trochu měla na kalhotách? (asi půl hkdiny jsem to silou držela..)