Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Šmoulice píše:
@terienSe nedivím, že jí lžou![]()
![]()
Nedovolám se někomu a hned otravuju v práci?
Chovám se jak hysterická stíhačka?
Zakladatelka by zasloužila proplesk. Třeba by se pak trochu probrala.
I když… kdo ví![]()
Twl mě by nevěsta bezdůvodně naháněla v práci jenom jednou a viděla by to tóčo. Někdy nechápu, co si nechají lidé od druhých líbit.
@Anonymní píše:
Tady to nemá cenu, evidentně moc lidí nepochopilo celý problém 😊
Naopak. Čím víc píšeš, tím víc chápu tvoji tchýni.
@Anonymní píše:
Jasný
![]()
@Anonymní píše:
Ale pochopilo, právě že ano
![]()
@Anonymní píše:Řešíš kraviny. Neuměla jsi se jí dovolat, tak jsi měla napsat sms a ona by se ty potom ozvala.
Ahoj, potřebovala bych nazaujatý názor. Řešíme problém s tchýní. Podle mě, je chyba na jejich straně. Stala se taková celkem trapná situace. Jedno odpoledne si měli syna brát na víkend a já jsem se s tchýní potřebovala domluvit ohledně věcí…nemohla jsem se jí dovolat a tak jsem volala do práce, tam mi její kolegyně řekla, že je doma, že je po očkování a nebylo jí dobře. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby nám netvrdila den předem, že jde do práce. To bych taky vzala, ale když i po rozhovoru následující den dělala, jakože je v práci a byla doma, tak to mě zamrzelo. Ještě říkala, jak musí z práce domů pro omáčku, že jí má na balkoně a že se sejdeme u nás. No a teď tchýně i tchán tvrdí, že nelhali a jestli jsem se přímo zeptala; Jsi v práci? To jsem se samozřejmě nezeptala, ale výsledek je snad stejný. Teď se to snaží obrátit, že my jsme se od té doby neozvali a že je chyba na naší straně, že oni nelhali…
Díky za přečtení a reakce:))
Zakladatelka to chtěla nejspíš důkladně a důležitě, řešit s manželem, ten ji nejspíš poslal s problémem do háje. Tak se obrátila sem, že třeba získá podporu na téma, tchyně jsou nejhorší živočišný druh. A zas nic ![]()
@Anonymní píše:
Pochopilo. Od dnešního dne si všichni zapamatujeme co komu říkáme - rodičům, dětem, tchýni, snaše atd… A když se náhodou něco změní tak je budeme okamžitě o tom infomovat.
Ok provedeme
Takže až někomu řeknu, že jdu do práce, pak ale z nějakého důvodu nepůjdu, tak hned budu žhavit telefony a obvolávat všem, kterým jsem řekla, že další den budu v práci, že nakonec nebudu.
Myslím, že chápeme dobře
![]()
@Anonymní píše:
@mado ne, ale nemusí lhát, jinak ať si dělá, co chce. Má to vliv ten, že neuznají chybu a to mi vadí
Prostě nemá náladu vysvětlovat podrobnosti. Mě takhle někdo zpovídat, pošlu ho rovnou do pr…
Není to ta sama co včera založila diskuzi s kámoškou, která má nevychované 18měs. batole ![]()
Přečetla jsem si to víckrát, abych nebyla zaujatá.
Den předem ti řekla že jde do práce, ráno ji bylo blbě a nešla tam, no a?
Ta druhá část je nejasná, to nebyla v práci dva dny? Nebo co když tam byla na otočku a musela domů?
Proč tvoříš problémy? O víkendu s vnukem byla ne?
😂 😂 😂 😂 tak je snad dospělá ne? A pokud nechce aby si věděla, že je doma je to snad její věc, ne? A ty nemůžeš počkat až ti zavolá zpět? To jí musíš nahánět u kolegyně? No toto ![]()
@Anonymní píše:
@Michelle_M jo, řekla mi, že je v práci a byla doma…takže lhala no a my jsme se jim od té doby neozvali a teď řeší, proč jsme se neozvali a že nic špatného neudělali
Taky že nic špatného neudelali. To ty se chováš jak malá
.
@smajlik345 píše:
Není to ta sama co včera založila diskuzi s kámoškou, která má nevychované 18měs. batole
Myslis tu jiz pečlivě zamcenou… Tedy ne ze bych to netipovala
Jo, mohla by to byt stejna, ovsem to by jeste chtelo pridavat, co oskliveho jeste tchyne dela.
@Anonymní píše:
Protože jediný problém je v tvé hlavě. A nahánět tchyni v práci bylo silně přes čáru.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat