Jsem hajzl?

Anonymní
25.5.21 18:34

Jsem hajzl?

Ahoj, docela rad bych slysel nazor nezaujatych zen, protože ten, co „da kopacky“ je vetsinou ten spatnej. 2 dlouhe vztahy, z toho 14 let manzelstvi, rozvednej, je mi skoro 40, od 23 zivot s detma. Pred 2 mesici jsem si nasel pritelkyni, bezdetna a deti pro ni jsou prioritou, myslí si, ze uz ji pomalu ujizdi (33 let) vlak a deti chce brzy a kladla mi na srdce, ze se mnou nechce ztracet cas, pokud deti nechci. Hned na zacatku jsem ji rek, ze si dite jeste dokazu predstavit. Sedeli jsme si, jsem zamilovanej, ale opadlo to prvni velke poblouzneni a ja začal premyslet a uvedomil jsem si, ze dite uz asi ne. Skoro do 60 a vlastne cely aktivni zivot resit deti uz nechci. Takze pritelkyni jsem to rek s tim, ze bude lepsi kdyz se rozjedeme, aby se mnou neztracela cas, ze jeji chyba to neni, ze je to ve me.
Samozrejme padly varianty, ze jsem si chtel jen uzit a ze jsem si s ni nemel nic zacinat, ze jsem to vedel od zacatku nebo ze jsem k ni asi zas tolik necitil. Jsem z toho fakt spatnej, ale porad si to nejak omlouvam tim, ze jsem to ukoncil brzy, nez za nejaky rok, kdy uz by fakt treba na novy vztah a deti bylo pozde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
25.5.21 18:36
@Anonymní píše:
Ahoj, docela rad bych slysel nazor nezaujatych zen, protože ten, co „da kopacky“ je vetsinou ten spatnej. 2 dlouhe vztahy, z toho 14 let manzelstvi, rozvednej, je mi skoro 40, od 23 zivot s detma. Pred 2 mesici jsem si nasel pritelkyni, bezdetna a deti pro ni jsou prioritou, myslí si, ze uz ji pomalu ujizdi (33 let) vlak a deti chce brzy a kladla mi na srdce, ze se mnou nechce ztracet cas, pokud deti nechci. Hned na zacatku jsem ji rek, ze si dite jeste dokazu predstavit. Sedeli jsme si, jsem zamilovanej, ale opadlo to prvni velke poblouzneni a ja začal premyslet a uvedomil jsem si, ze dite uz asi ne. Skoro do 60 a vlastne cely aktivni zivot resit deti uz nechci. Takze pritelkyni jsem to rek s tim, ze bude lepsi kdyz se rozjedeme, aby se mnou neztracela cas, ze jeji chyba to neni, ze je to ve me.
Samozrejme padly varianty, ze jsem si chtel jen uzit a ze jsem si s ni nemel nic zacinat, ze jsem to vedel od zacatku nebo ze jsem k ni asi zas tolik necitil. Jsem z toho fakt spatnej, ale porad si to nejak omlouvam tim, ze jsem to ukoncil brzy, nez za nejaky rok, kdy uz by fakt treba na novy vztah a deti bylo pozde.

Nejsi, proč?

• Citovat
  • Upravit
1014
25.5.21 18:38

No jsem sice chlap, ale nedivím se ti a podle mě haj.zl nejsi, naopak ti rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
25.5.21 18:39

Ne, h. ajzl nejsi, ale to vidím já z pohledu nezávislého diváka. Kdyby se to stalo mně, tak si asi budu myslet to samé. Pro ni h. ajzl asi zůstaneš, ale kdybys to udělal později, byl bys ještě větší. Vzal bys jí třeba šanci na to, aby dítě vůbec kdy měla. Je ale možné, že tady tě za to odsoudí, protože podle většiny místního osazenstva muž nemůže rozhodovat o tom, zda mít společné potomstvo ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
25.5.21 18:39

Za me v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.5.21 18:40

Jestli sis to rozmyslel po dvou měsících a řekl jsi jí to, hajz nejsi. Po 5 letech by to bylo horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
25.5.21 18:40

Myslím, že jsi jí to řekl včas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.5.21 18:41

Naopak, nez ji roky držet v naději a pak nic, není nejmladší, tak lepší, když neztrácí čas. Já se ti nedivím, taky v tomhle věku nechci řešit mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.5.21 18:42

Nejsi, naopak. Takhle to prostě máš (nedivím se a chápu), jí jsi to řekl včas, byl jsi k ní upřímný, hajzla si představuji jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106245
25.5.21 18:44
@Anonymní píše:
Samozrejme padly varianty, ze jsem si chtel jen uzit a ze jsem si s ni nemel nic zacinat, ze jsem to vedel od zacatku nebo ze jsem k ni asi zas tolik necitil. Jsem z toho fakt spatnej, ale porad si to nejak omlouvam tim, ze jsem to ukoncil brzy, nez za nejaky rok, kdy uz by fakt treba na novy vztah a deti bylo pozde.

Podle mne si se zachoval férove.
Nokfo nemůže na prvnim rande zadat potvrzení, že s ním budeš chtít dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
25.5.21 18:47

Tak záleží po jaké době jsi jí to řekl. Chápu, že v jejich letech spěchá, ale z druhé strany za to ty nemůžeš. Když jsem teda četla tvůj příspěvek, tak jsem si myslela, že ji řekneš hned, že už děti nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.5.21 18:47

Zkratka si pripadam, jak malej fracek, kterej nevi, co chce. Pred 2 mesici dite jo, ted zase ne.
Jeste abych to uvedl na pravou miru. To, ze jsem hazl ona nerekla. Byla uplne v klidu, rikala, ze me ma rada a jestli je to konecny rozhodnuti a ze to dite se mnou nechce za pul roku, ani treba za rok, takze kdybych to stahnul asi by to se mnou zkusila dal. Coz teda pro me bylo horsi a byl bych radsi, kdyby mi dala treba facku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.21 18:49
@Angry_birds píše:
Tak záleží po jaké době jsi jí to řekl. Chápu, že v jejich letech spěchá, ale z druhé strany za to ty nemůžeš. Když jsem teda četla tvůj příspěvek, tak jsem si myslela, že ji řekneš hned, že už děti nechceš.

Po 2 mesicich.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
25.5.21 18:50

Tak já se nedivím že ti řekla že jsi hajzl… Pro ni jsi s tím neuděláš nic. Řekl jsi jí to co nejdřív lépe to udělat nešlo.

• Citovat
  • Upravit
3724
25.5.21 18:51

Ne, nejsi. Chlap, co zavčas „pustí“ ženskou, které chce dopřát její největší přání (rodinu, ale s někým jiným), a to i přesto, že je do ní zamilovaný, fakt není hajzl. Ona je teď zklamaná rozchodem, proto padají ta silná slova. Dovedu si představit, že kdekdo by to protahoval tak, že by jí třeba opravdu okradl o čas a byl by pak problém rodinu založit. Dvěma měsíci jsi jí o žádný zásadní čas neobral. Je jen ublížená, což přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí