Jsem hajzl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
26.5.21 10:13
@bigl píše:
Já spíš nechápu, že se někdo pozná a řeší spolu po týdnu vztahu, jestli chtějí dítě. Jak dlouho jste spolu byli, když jste to řešili? Jste spolu 2 měsíce a říkáš, že jste to řešili na začátku.
Nevím, tyto hovory by podle mě měly přijít nejdřív po půlroce vztahu, ne? Až se trochu poznáte a vůbec si řeknete, jestli s tím druhým to dítě chcete. Ona ví po dvou měsících, že s tebou chce dítě? Na to, kolik vám je, jste teda oba nezralí, za mě.
Děcko není hračka.
A vybrat partnera o kterém vím, že s ním to děcko chci, tam to není o dvouměsíční známosti.
Vztah má být za mě o tom, že pokud je vám spolu dobře, tak si to užijete na max a pak se to teprve posunuje někam do vážnějších témat a plánování budoucnosti, ale možná mám na to blbý pohled, nevím. :nevim:

Ona neví, zda po 2 měsících chce dítě s ním. Ona ví, že prostě chce dítě. Takže se snaží eliminovat ty, co dítě nechtějí. Vedlejší efekt je ten, že odstřelí i ty, co by to dítě třeba časem chtěli, chlap se spíš nechá přesvědčit časem, když mu to s ženskou funguje.

• Citovat
  • Upravit
25897
26.5.21 10:15

@Kutil Tom A nebo se neptá a otěhotní „náhodou“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
26.5.21 10:18
@Anonymní píše:
Nevim, jestli jsi to tu cetla vsechno, uz jsem to psal. Ale chápu, je to nadlidsky vykon. Neresili jsme svoje budoucí deti, ale kdyz jsem se poznali a bylo jasny, ze se spolu nekam posuneme, tak mi rekla, ze chce nekdy vyhledove deti a taky duvod rozchodu s byvalym byl ten, ze deti nechtel. Fakt to nebylo tak, ze po 2 mesicich planovala dite.

Ale to ti nikdo nebere, my to chápeme, ale jde o to, že se neměla na tu myšlenku upínat. I kdyby jsi chtel děti ještě dve, tak nemůžete po tak krátké době vědět, že zrovna vy dva budete mít společné dítě. A to i kdyby jste se na dítěti shodli, zkrátka proto, že by jste zjistili, že to časem neklape.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
@Kutil Tom píše:
Ona neví, zda po 2 měsících chce dítě s ním. Ona ví, že prostě chce dítě. Takže se snaží eliminovat ty, co dítě nechtějí. Vedlejší efekt je ten, že odstřelí i ty, co by to dítě třeba časem chtěli, chlap se spíš nechá přesvědčit časem, když mu to s ženskou funguje.

Jo, mozna jo, mozna ne. Pokud sem napise holka 35, ze ten jeji vlastne dite nakonec vlastne nechce, tak tu dostane sodu, ze co si jako myslela a jestli si to nevyjednali hned na zacatku, tak at si stezuje sama na sebe a on ji prece nelhal. Nejsem zastancem komunikacnich her a predpokladani, doufani a manipulace, v zivote kazdy za sebe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
@Anonymní píše:
Ahoj, docela rad bych slysel nazor nezaujatych zen, protože ten, co „da kopacky“ je vetsinou ten spatnej. 2 dlouhe vztahy, z toho 14 let manzelstvi, rozvednej, je mi skoro 40, od 23 zivot s detma. Pred 2 mesici jsem si nasel pritelkyni, bezdetna a deti pro ni jsou prioritou, myslí si, ze uz ji pomalu ujizdi (33 let) vlak a deti chce brzy a kladla mi na srdce, ze se mnou nechce ztracet cas, pokud deti nechci. Hned na zacatku jsem ji rek, ze si dite jeste dokazu predstavit. Sedeli jsme si, jsem zamilovanej, ale opadlo to prvni velke poblouzneni a ja začal premyslet a uvedomil jsem si, ze dite uz asi ne. Skoro do 60 a vlastne cely aktivni zivot resit deti uz nechci. Takze pritelkyni jsem to rek s tim, ze bude lepsi kdyz se rozjedeme, aby se mnou neztracela cas, ze jeji chyba to neni, ze je to ve me.
Samozrejme padly varianty, ze jsem si chtel jen uzit a ze jsem si s ni nemel nic zacinat, ze jsem to vedel od zacatku nebo ze jsem k ni asi zas tolik necitil. Jsem z toho fakt spatnej, ale porad si to nejak omlouvam tim, ze jsem to ukoncil brzy, nez za nejaky rok, kdy uz by fakt treba na novy vztah a deti bylo pozde.

Ne, nejsi. Opravdu nejsi. Udělal jsi dobře, že jsi to řekl hned narovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
26.5.21 10:23
@Anonymní píše: …
Skoro do 60 a vlastne cely aktivni zivot resit deti uz nechci. Takze pritelkyni jsem to rek s tim, ze bude lepsi kdyz se rozjedeme, aby se mnou neztracela cas, ze jeji chyba to neni, ze je to ve me. …

Jsi samozřejmě Hajz* - prošel jsi prvním sítem jako vhodný pečovatel o rodinu - už po velmi krátké době a ty jí do toho hodíš vidle.

Druhou otázkou je proč jí ten vlak „ujíždí“ do dělala do svých let - kariéru, nebo si jen užívala, proč někdo z předchozích nebyl vybrán a ty ano.
Normálnější by bylo takové věci plánovat nejdřív po roce a ne po dvou měsících - proč tak tlačí na pilu?

Možná, když se nad tím zamyslíš, tak zjistíš, že to dopadlo dobře, že je lepší být trošku hajz* než pořádný vů* :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
26.5.21 10:26
@Anonymní píše:
Jezis, jen to ne. S nekym se rozejit „z rozumu“ bylo snad horsi, nez kdyz jsem zjistil, ze manzelka ma nekoho jinyho. Zase takovy hovado nejsem.
Jen je pruser, ze v mem veku moc volnych holek neni. Nejsem usedlej pupkac, pry vypadam na min, tak porad tak me nejak vic pritahji „holky“ a ne „pani“ (ted nemyslim vek, ale vizaz, chování, mysleni,…) Byl jsem na seznamce a zeny od 35 bud jeste deti nemaji nebo maji male deti, coz taky uplne nechci. Vychovu nevlastnich deti mam za sebou. Proto jsem si rek, ze bych jeste dal svoje dite, ale asi to nepujde. Takze „holky“ s pubertaky proste nejsou.

Hurá, tak už jsi na to přišel :lol: proto mají mimina i muži 50+, protože prostě chtějí holku :lol: máš to těžký - vlastní děti už ne, cizí malé děti taky ne, ženský s velkými dětmi jsou pro tebe staré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
26.5.21 10:27
@FlorenceF Jenkins píše:
Jo, mozna jo, mozna ne. Pokud sem napise holka 35, ze ten jeji vlastne dite nakonec vlastne nechce, tak tu dostane sodu, ze co si jako myslela a jestli si to nevyjednali hned na zacatku, tak at si stezuje sama na sebe a on ji prece nelhal. Nejsem zastancem komunikacnich her a predpokladani, doufani a manipulace, v zivote kazdy za sebe :nevim:

Ono se to ale moc vyjednat nedá. Jo, pokud někdo kategoricky tvrdí od začátku, že dítě v žádném případě, je dost riskantní podnik doufat, že změní názor. Ale to, že tvrdí, že dítě ano, také není záruka. Může se klidně časem ukázat problém v soužití, takže hoch sice bude mít pravdu v tom, že dítě ano, ale radši si ho udělá s jinou…

• Citovat
  • Upravit
18148
26.5.21 10:30
@Anonymní píše:
Nevim, jestli jsi to tu cetla vsechno, uz jsem to psal. Ale chápu, je to nadlidsky vykon. Neresili jsme svoje budoucí deti, ale kdyz jsem se poznali a bylo jasny, ze se spolu nekam posuneme, tak mi rekla, ze chce nekdy vyhledove deti a taky duvod rozchodu s byvalym byl ten, ze deti nechtel. Fakt to nebylo tak, ze po 2 mesicich planovala dite.

Chápu, že ho nechce hned. A taky chápu, že nechce zas ztrácet roky s někým, kdo děti nechce, když pro ni je to důležité. Ale osobně bych asi toto vůbec první dva měsíce vztahu neřešila. Nedovedu si představit, že bych s někým, koho znám pár týdnů, řešila, jestli se mnou do budoucna plánuje děti. navíc bych si ani sama nemohla být jistá po tak krátké době, jestli s tímto chlapem ty děti chci.
Na druhou stranu, nebyla jsem v situaci pětatřicetileté bezdětné, tak nemůžu soudit, to uznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.5.21 10:33
@Nickjmeno píše:
V tomhle věku už bych do dětí taky nešla, člověk už si to odbyl a chce svuj klid, ne se zase točit kolem mimina :think: Že jí ve 33 už pomalu ujíždí vlak je tak trochu pravda, teď se bude dostávat z rozchodu, než si někoho najde, než tam bude ta důvěra na dítě, tak už taky může být pomalu na prahu 40, nehledě na to, že v tomhle věku je velká pravděpodobnost, že narazí na dalšího takovýho, takže chápu, že je zklamaná a ukřivděná, ale není to vyloženě tvoje chyba, dá se předpokládat, že chlap v tomhle věku a se svýma dětma už další chtít nebude, škoda tý slepý zamilovanosti na začátku, kdyby nebyla, tak je na tady o 70% problémů míň

Trend odkládání mateřství je špatný. Žena se pak dostane do stadia, kdy ji mateřský pud už nadobro ovládne. Myslím, že i ten pohled na muze ji to změní na,, něco,, co jí musí a musí udělat dítě. :) V tomto ty chlapy lituju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
26.5.21 10:39
@Kutil Tom píše:
Ono se to ale moc vyjednat nedá. Jo, pokud někdo kategoricky tvrdí od začátku, že dítě v žádném případě, je dost riskantní podnik doufat, že změní názor. Ale to, že tvrdí, že dítě ano, také není záruka. Může se klidně časem ukázat problém v soužití, takže hoch sice bude mít pravdu v tom, že dítě ano, ale radši si ho udělá s jinou…

Ze ve vztazich neni nikdy zadna zaruka, je pravda :palec: fakt souhlas. Proto hledame nekoho, kdo nam je blizky v zakladnich hodnotach a pak se proste uvidi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
782
26.5.21 10:40
@Popeladym píše:
Trend odkládání mateřství je špatný. Žena se pak dostane do stadia, kdy ji mateřský pud už nadobro ovládne. Myslím, že i ten pohled na muze ji to změní na,, něco,, co jí musí a musí udělat dítě. :) V tomto ty chlapy lituju.

Naprosto souhlasím. Není zakladatelova chyba, že slečna měla času habakuk, neřešila nic a teď už to hrotí. Dneska je to sice normální, ale rozhodně to není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
26.5.21 10:43
@Popeladym píše:

A proc je litujes? Vzdyt nemusi :nevim: tak s takovou zenou proste nezustanou, ne, nikdo je nenuti :P

Zakladatel drive ci pozdeji potka holku dle svych predstav a bude si ji vazit o to vic, ze pro to musel neco udelat. A ne, ze tahle okamzite rekne: jeee, ty jsi pro me takova hodnota, ze ti dam prednost pred svou touhou po rodine, jsi pro me (po 2 mesicich) vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6914
26.5.21 10:43

Ha*zl je silné slovo, ale hnala bych Tě… Nebylo by na škodu si to v hlavě srovnat, a až potom navazovat vztahy. Ona byla férová, řekla, co chce a nechce. Tys pod vlivem hormonů souhlasil a za pár týdnů je to jinak. Vypadáš natolik soudně, že snad nebudeš oblbovat další ženskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
26.5.21 10:45

Já tě jako hajzla nevidím. Kdybys jí to řekl po deseti letech, bylo by to něco jiného. A tyhle debaty na začátku vztahu jsou trochu mimo, stejně dobre jsi mohl dospět k názoru, že děti sice chces, ale ne s ní. A vyšlo by to nastejno.
Plus teda 33 let už je docela věk, kdy jsou bezdětní vrstevníci tak nějak výjimkou a spousta z nich je z ranku „děti nikdy nechci“ a pokud tedy bude vybírat mezi „dětnými“, tak se můze stát, že dárce spermatu prostě nenajde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí