Jsem hajzl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3121
25.5.21 20:03

Podle mě trochu ano. Při seznamování jsi jí řekl, ze si dite jeste dokazes predstavit.

Ona ti otevřela srdce a zamilovala se. Tebe to pustilo velmi brzo, ale ona se může odmilovávat klidně rok.

Na druhou stranu oceňuji, že jsi se s ní rozešel hned, jak jsi si to uvědomil.

Pokud opravdu dítě nechceš už jí nekontaktuj. Nech jí prožít si tu bolest z rozchodu, ať má možnost pořídit si dítě s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
25.5.21 20:06

Já si myslím, že slečna právěš dělá tu chybu, že hned upozorní na to, že chce dítě.. Myslím, že tohoto se,, zalekne každý chap a je jedno, jestli dítě chce a nebo nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
25.5.21 20:12
@Janasas píše:
Já si myslím, že slečna právěš dělá tu chybu, že hned upozorní na to, že chce dítě.. Myslím, že tohoto se,, zalekne každý chap a je jedno, jestli dítě chce a nebo nechce..

A já si myslím, že soudnému člověku je jasné, že bezdětný muž/žena 30+ hledá vztah a chce založit rodinu proč to tajit a stydět se? Slečna si ušetřila 2 až 3 roky vztahu bez budoucnosti. Spíš chlap, co už nechce děti by neměl lovit ve vodách bezdětných žen. Chce mladou a bez závazků? Ok ale potom musí čekat, že to téma rodina přijde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
25.5.21 20:14
@Janasas píše:

Naopak, aspoň dřív vyselektuje ty, co by jí to řekli až za dlouhou dobu. Některé seznamky na to mají i kolonku, kde mohou vybrat „dítě chci co nejdřív“ a nemusí to psát do textu :D

• Citovat
  • Upravit
22
25.5.21 20:24
@Janasas píše:

ne to neni chyba. Slecna v pokrocilejsim veku uz nemuze chodit do jakehokoliv vztahu s tim, ze za 2-3 roky se uvidi, jestli bude dotycny chlap mit zajem zakladat rodinu.

a chlap, ktery sam zakladat rodinu chce, ten se toho opravdu nezalekne, naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
25.5.21 20:33

Bylo by mi to strasne lito, ale od toho tyhle rozhovory jsou. Po 2 mesicich si promluvit je akorat. V pohode :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
25.5.21 20:35
@Janasas píše:

Nedelej z chlapu naivni chudacky. Vetsina vi, o co jde, kdyz je lidem pres 30. A kdo se zalekne, ten se proste nehodi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.5.21 20:38

Ha*jzl nejsi. Je vidět, že jsi férový. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.5.21 20:38
@Tomáš916 píše:
Promiň, ale já si nemyslím, že dotyčná má právo vyvolávat v zakladateli pocit viny a zlobit se na něj. To, že ona zalozeni rodiny celou dobu neřešila není jeho problém. On jí to řekl včas. A tohle je právě to riziko, za které si je zodpovědná ona sama. Je jasný, že v tomto věku už je většina chlapů usazených, mají rodiny, případně jsou po rozchodu, ale mají závazky(děti)a po dalsich netouží. Těch svobodných bez závazků už je minimum. To samozřejmě nevylučuje, že to co hledá nepotká, ale uz to bude mít těžší. Zakladatel opravdu nemá povinnost jí udělat mimino, že ona si usmyslela. Nejsme plemenní hřebci.

Jako svym zpusobem máte pravdu, ale zas na druhou stranu je pochopitelný, že ona to vidí jinak. Ona to brala tak, že se nejak domluvili, pocitala s tím a tak se dá chápat, že v jejích očích je za hajzla a ze jí je to líto. Jo no, on k tomu měl duvod couvnout, je to logický, to všechno jo, ale zkuste se vcitit do ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
25.5.21 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj, docela rad bych slysel nazor nezaujatych zen, protože ten, co „da kopacky“ je vetsinou ten spatnej. 2 dlouhe vztahy, z toho 14 let manzelstvi, rozvednej, je mi skoro 40, od 23 zivot s detma. Pred 2 mesici jsem si nasel pritelkyni, bezdetna a deti pro ni jsou prioritou, myslí si, ze uz ji pomalu ujizdi (33 let) vlak a deti chce brzy a kladla mi na srdce, ze se mnou nechce ztracet cas, pokud deti nechci. Hned na zacatku jsem ji rek, ze si dite jeste dokazu predstavit. Sedeli jsme si, jsem zamilovanej, ale opadlo to prvni velke poblouzneni a ja začal premyslet a uvedomil jsem si, ze dite uz asi ne. Skoro do 60 a vlastne cely aktivni zivot resit deti uz nechci. Takze pritelkyni jsem to rek s tim, ze bude lepsi kdyz se rozjedeme, aby se mnou neztracela cas, ze jeji chyba to neni, ze je to ve me.
Samozrejme padly varianty, ze jsem si chtel jen uzit a ze jsem si s ni nemel nic zacinat, ze jsem to vedel od zacatku nebo ze jsem k ni asi zas tolik necitil. Jsem z toho fakt spatnej, ale porad si to nejak omlouvam tim, ze jsem to ukoncil brzy, nez za nejaky rok, kdy uz by fakt treba na novy vztah a deti bylo pozde.

Nejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aquarian
25.5.21 20:39
@Anonymní píše:
Ahoj, docela rad bych slysel nazor nezaujatych zen, protože ten, co „da kopacky“ je vetsinou ten spatnej. 2 dlouhe vztahy, z toho 14 let manzelstvi, rozvednej, je mi skoro 40, od 23 zivot s detma. Pred 2 mesici jsem si nasel pritelkyni, bezdetna a deti pro ni jsou prioritou, myslí si, ze uz ji pomalu ujizdi (33 let) vlak a deti chce brzy a kladla mi na srdce, ze se mnou nechce ztracet cas, pokud deti nechci. Hned na zacatku jsem ji rek, ze si dite jeste dokazu predstavit. Sedeli jsme si, jsem zamilovanej, ale opadlo to prvni velke poblouzneni a ja začal premyslet a uvedomil jsem si, ze dite uz asi ne. Skoro do 60 a vlastne cely aktivni zivot resit deti uz nechci. Takze pritelkyni jsem to rek s tim, ze bude lepsi kdyz se rozjedeme, aby se mnou neztracela cas, ze jeji chyba to neni, ze je to ve me.
Samozrejme padly varianty, ze jsem si chtel jen uzit a ze jsem si s ni nemel nic zacinat, ze jsem to vedel od zacatku nebo ze jsem k ni asi zas tolik necitil. Jsem z toho fakt spatnej, ale porad si to nejak omlouvam tim, ze jsem to ukoncil brzy, nez za nejaky rok, kdy uz by fakt treba na novy vztah a deti bylo pozde.

A proč jsi na začátku říkal, že si dítě ještě dokážeš představit?

Ve svém věku už bys v tom měl mít jasno za střízilva a neměnit názor pod vlivem poblouznění.

Hajzl snad ještě ne, ale IMHO je to na hraně. U ní se už i ty dva měsíce začínají počítat.

• Citovat
  • Upravit
56505
25.5.21 20:41

Příště řekni rovnou jak si vztah představuješ. Tvoji vizi do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
25.5.21 20:41
@aquarian píše:
A proč jsi na začátku říkal, že si dítě ještě dokážeš představit?

Ve svém věku už bys v tom měl mít jasno za střízilva a neměnit názor pod vlivem poblouznění.

Hajzl snad ještě ne, ale IMHO je to na hraně. U ní se už i ty dva měsíce začínají počítat.

Prostě ještě popřemýšlel, třeba o samotě. To je víc normální, než po dvou měsících,, požadovat,, dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
25.5.21 20:45
@Popeladym píše:
Prostě ještě popřemýšlel, třeba o samotě,

Jo ale to nevylučuje to, že ona to ted bere jako zradu, vždyť to je prece pochopitelný. On měl pravo couvnout, ona má pravo být na něho naštvaná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106279
25.5.21 20:48
@Anonymní píše:
V podstate je to tak, jak jsi napsala. Nejdriv jsem si rikal „proc ne“ a ze by mi to nevadilo. Ale s tim vztahem, kdy uz jsem byl k tomu diteti bliz (nerikam, ze ho chtela pocit hned) jsem proste hodil zpatecku.

Pokud to na tebe vybali hned na začátku, tak hledá otce nikoliv partnera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria