Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Popeladym píše:
Vidím to rozhodně schůdnější než v kraválu biohodin narychlo vybírat z přebraného, nebo se divit, že čtyřicátnik s odrostlými dětmi další nechce, protože už ví, co to obnáší.Příspěvek upraven 27.05.21 v 09:31
Tobě možná. Zajímal ný mě názor těch potenciálních tatínků 25-30, jestli jim to taky přijde schůdné ![]()
@Královna Kosmíru píše:
Taky nevim proč se nadává ženským. Mnohdy by rády dítě i dříve, ale chlapi jsou ti většinou co na to nemaj koule.
Ni právě ![]()
@Akinee píše:
Tobě možná. Zajímal ný mě názor těch potenciálních tatínků 25-30, jestli jim to taky přijde schůdné
V mým okolí běžný věk chlapa na první dítě je 28 let. Znám mladší i starší. Většina se před dítětem stihla i oženit včetně toho mýho.
Nemám pocit, že by někdo z nich trpěl. Naopak můj muž řekl u druhýho dítěte, že ho mrzí, že ho má až po třicítce, že jsme to mohli stihnout dřív.
@Psssssst píše:
V mým okolí běžný věk chlapa na první dítě je 28 let. Znám mladší i starší. Většina se před dítětem stihla i oženit včetně toho mýho.Nemám pocit, že by někdo z nich trpěl. Naopak můj muž řekl u druhýho dítěte, že ho mrzí, že ho má až po třicítce, že jsme to mohli stihnout dřív.
Jo, mám to stejně.
@Psssssst píše:
V mým okolí běžný věk chlapa na první dítě je 28 let. Znám mladší i starší. Většina se před dítětem stihla i oženit včetně toho mýho.Nemám pocit, že by někdo z nich trpěl. Naopak můj muž řekl u druhýho dítěte, že ho mrzí, že ho má až po třicítce, že jsme to mohli stihnout dřív.
Však tak to má být.
@Psssssst píše:
Já znám spíše „starší“ lidi, kteří si pořizují děti. Vrána k vráně 😁
Ptát se při randění, jestli ten druhý vůbec někdy v budoucnu chce děti (ne konkrétně se mnou) a za jak asi dlouho mi nepřišlo divné ani v necelých 25.
Na vztahové hry nejsem dělaná. Když mě něco zajímalo, zeptala jsem se.
Tak na cca 12 stranách se řeší, že si někdo při rozchodu dovolil použit slovo h.ajzl - rozchody jsou emotivní a to, že někdo řekne nadávku, je spíš přirozené,. Jsou i mnohem horší reakce. Stejně jako změnit po 2 měsích názor je ok. Holt jestli zakladatel čekal díky a příležitostny sex po rozchodu, tak tudy cesta nevede. Poučení má - hledat starší ženu s odrostlymi dětmi nikoliv ženy kolem 30 bez dětí.
@Maria37 píše:
Tak na cca 12 stranách se řeší, že si někdo při rozchodu dovolil použit slovo h.ajzl - rozchody jsou emotivní a to, že někdo řekne nadávku, je spíš přirozené,. Jsou i mnohem horší reakce. Stejně jako změnit po 2 měsích názor je ok. Holt jestli zakladatel čekal díky a příležitostny sex po rozchodu, tak tudy cesta nevede. Poučení má - hledat starší ženu s odrostlymi dětmi nikoliv ženy kolem 30 bez dětí.
Já to pochopila tak, že slečna slovo haj.zl nikdy neřekla. Spíše byla očividně zklamaná, bylo vidět že ji to mrzí. Nekřičela, nenadávala,…
Zakladatel se asi trápí, že jí ublížil a sám si trochu jako haj.zl připadá.
Tak mě nepřijde nějak dramaticiké ani z jedné strany, a to ted asi dostanu čočku, ale jako upřímně je daleko vážnější, rozhodů, rozchodů, kdy si lidi nadávají, dělají naschvály..
Mně to prostě přijde, že v jejich životě se každý z nich objevil tomu druhému a jdou dál..
podle mě dva měsíce jsou prostě,, nic… Já vím, že to asi blbý názor, ale rozchod idi co jsou spolu 7 let, kde je něco vybudované a ted nemyslím materiálno, ale celkově plány atd.
Dva měsíce jsou prostě čas poznávání, a zjištování, bohužel se zjistilo, že to nejde..
Já kdybych si našla přítele, a plánovali bysme děti, že by mohly být, ale během dvo měsíců bych třeba zjistila, že prostě ne, že je třeba nespolehlivý a nebo bych viděla, že si tak nerozumíme, tak bych taky couvla, přece nebudu držet nějaké slovo, o to tady přece nejde ![]()
Najde si jinýho, bude s ním mít dítě a přejde jí vztek na tebe. Nakonec uzná, že si udělal nejlíp jak si mohl. ![]()