Jsem hajzl?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
26.5.21 19:15
@Magical-eyes píše:
@Hecate držím palce abys i ty vždy byla v životě vstřícně naladěná až tvoje okolí zastihneš v období tříbění názorů, především pokud výsledek onoho tříbění bude pro tebe vycházet negativně…
Každý prostě není tak velkorysý a nemá ten nadhled a pochopení ;)

Zaprvé, nevidím důvod pro takové rádoby něžné proklínání… užila jsem si v životě už svoje a nejeden chlap nenaplnil má očekávání, protože si vytříbil názory jinak, než jsem si přála. Uznávám, že když se to semlelo, moc pochopení jsem neměla a vnímala jsem to více či méně jako zradu. Emoce jsou holt emoce, a těm se moc poručit nedá, ale s odstupem doby to člověk nevidí tak vyhroceně, když si uvědomí, že třeba jindy taky něčí očekávání tak úplně nenaplnil, protože prostě… nechtěl.
Zadruhé, pocity zakladatelky jsem nabagatelizovala. Několikrát jsem napsala, že má plné právo být zklamaná a rozčarovaná. Jen nevidím důvod hned dělat ze zakladatele démona, to by byl IMHO druhý extrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
26.5.21 19:18
@Popeladym píše:
Trend odkládání mateřství je špatný. Žena se pak dostane do stadia, kdy ji mateřský pud už nadobro ovládne. Myslím, že i ten pohled na muze ji to změní na,, něco,, co jí musí a musí udělat dítě. :) V tomto ty chlapy lituju.

Už vidím ty chlapečky 25-30 jak se ochotně chtějí stát otci, aby ženy neodkládaly mateřství, když se na to mnozí necítí ještě ani ve 35 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.5.21 19:46
@Akinee píše:
Už vidím ty chlapečky 25-30 jak se ochotně chtějí stát otci, aby ženy neodkládaly mateřství, když se na to mnozí necítí ještě ani ve 35 :roll:

Vidím to rozhodně schůdnější než v kraválu biohodin narychlo vybírat z přebraného, nebo se divit, že čtyřicátnik s odrostlými dětmi další nechce, protože už ví, co to obnáší.

Příspěvek upraven 27.05.21 v 09:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
26.5.21 20:02
@Akinee píše:
Už vidím ty chlapečky 25-30 jak se ochotně chtějí stát otci, aby ženy neodkládaly mateřství, když se na to mnozí necítí ještě ani ve 35 :roll:

Taky nevim proč se nadává ženským. Mnohdy by rády dítě i dříve, ale chlapi jsou ti většinou co na to nemaj koule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2077
26.5.21 21:34
@Lojzísek píše:
Ha*zl je silné slovo, ale hnala bych Tě… Nebylo by na škodu si to v hlavě srovnat, a až potom navazovat vztahy. Ona byla férová, řekla, co chce a nechce. Tys pod vlivem hormonů souhlasil a za pár týdnů je to jinak. Vypadáš natolik soudně, že snad nebudeš oblbovat další ženskou.

Ježíši Kriste, snad má právo změnit po pár týdnech názor na vztah s děvčetem! Nebo snad musí ve všem skákat jak žena rozkáže, jenom proto aby snad nebyl haj.zl ??? Ženy vidíte si někdy dál jako na špičku vlastního nosu??? Netahal ji za nos několik roků, řekl to po pár týdnech, je to frajer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
26.5.21 22:03
@Proximus píše:
Ježíši Kriste, snad má právo změnit po pár týdnech názor na vztah s děvčetem! Nebo snad musí ve všem skákat jak žena rozkáže, jenom proto aby snad nebyl haj.zl ??? Ženy vidíte si někdy dál jako na špičku vlastního nosu??? Netahal ji za nos několik roků, řekl to po pár týdnech, je to frajer.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.5.21 09:16
@Kutil Tom píše:
Tak ono je to všechno dáno rozdílnými očekáváními, s kterými do vztahu vstupuje žena a s kterými muž…

Tak to je přesný :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
27.5.21 09:17

@Proximus Má a zasloužil by řád za pravdomluvnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
27.5.21 12:38
@Anonymní píše:
Jezis, jen to ne. S nekym se rozejit „z rozumu“ bylo snad horsi, nez kdyz jsem zjistil, ze manzelka ma nekoho jinyho. Zase takovy hovado nejsem.
Jen je pruser, ze v mem veku moc volnych holek neni. Nejsem usedlej pupkac, pry vypadam na min, tak porad tak me nejak vic pritahji „holky“ a ne „pani“ (ted nemyslim vek, ale vizaz, chování, mysleni,…) Byl jsem na seznamce a zeny od 35 bud jeste deti nemaji nebo maji male deti, coz taky uplne nechci. Vychovu nevlastnich deti mam za sebou. Proto jsem si rek, ze bych jeste dal svoje dite, ale asi to nepujde. Takze „holky“ s pubertaky proste nejsou.

Ty nemáš žádné vlastní dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
27.5.21 12:43
@Magical-eyes píše:
Tak v tom případě h@jzl jsi. Kdybys ji hned, jak to zmínila řekl, že další dítě nechceš, tak by nejspíš už žádné další rande nebylo. Byl jsi pro ni akorát zbytečná časová a citová investice. Ale aspoň díky tobě udělala zkušenost…

Jak to myslíš? Jakou ona tímto udělala zkušenost?

(ze strany 8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
27.5.21 13:21

Chodit na rande s tricitkama, kterym tikaji biologicky hodiny je strasne odpudive. :nevim: To i ty maminy jsou lepsi. Clovek to uplne vidi, jak ona sonduje, jaky ma clovek nazor na rodinu, kouka na maly decka okolo sebe. Nektery to hrajou jak jsou cool, protoze uz vi, ze vetsine muzu tohle vadi, ale stejne se daji prokouknout. :nevim:
proste normalni muz nechce resit nejaky snatek z rozumu a domlouvat se na dite po par schuzkach. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.21 13:27
@Pajka2020 píše:
Ty nemáš žádné vlastní dítě?

Mam jedno sve v pubertě a 2 nevlastni (ted uz dospělé)

• Citovat
  • Upravit
6917
27.5.21 13:46
@Sandokanouc píše:
Chodit na rande s tricitkama, kterym tikaji biologicky hodiny je strasne odpudive. :nevim: To i ty maminy jsou lepsi. Clovek to uplne vidi, jak ona sonduje, jaky ma clovek nazor na rodinu, kouka na maly decka okolo sebe. Nektery to hrajou jak jsou cool, protoze uz vi, ze vetsine muzu tohle vadi, ale stejne se daji prokouknout. :nevim:
proste normalni muz nechce resit nejaky snatek z rozumu a domlouvat se na dite po par schuzkach. :zed:

Hele, taky jsem byla rozvedená, bezdětná třicítka. Člověku není zrovna do zpěvu, když tak nějak celý život počítá se založením vlastní rodiny. ALE. Nikoho jsem neuháněla kvůli dítěti, nehledala opylovače po barech apod. Po setkání s manželem jsme si hned ujasnili, zda děti chceme či ne. Co je na tom, sakra, k nepochopení nebo divného? Nehodlali jsme je hned plodit, narodily se 5 let - světě div se - po svatbě. To, že chce ženská děti a už nemá tolik času (oproti pánům), neznamená, že je magor a nehledá opravdový, životní vztah. Je mi k blití, k čemu se tato diskuze oslavují jednoho čtyřicátníka, co to nemá v makovici porovnané, zvrhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3121
27.5.21 13:46

Holky/ženy chtějí vztah i dítě.

Pořídit si dítě téměř s kýmkoliv. Takto přemýšlí bezdětné holky 38+ (alespoň teda v mém okolí). Ono být samoživitelkou nebo žít s blbcem není zrovna sen většiny žen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
27.5.21 13:53
@Sandokanouc píše:
proste normalni muz nechce resit nejaky snatek z rozumu a domlouvat se na dite po par schuzkach. :zed:

To je videt, ze moc s frajerkama 30+ naježdíno nemáš. Hele, mezi nama, ne, vetsina fakt nekouka do kočarku, ale snazi se pohledem na poklopec nenapadne rekognoskovat, jestli prave neinvestuje svuj čas zbytečne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí