Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já se omlouvám, ale vůbec tomu nerozumím
Takže tchyně vám tvrdila, že je v práci, přitom byla doma a vám se tím stalo co přesně, jaký je problém? Co na vás hází?
A není to jedno? To ti musí hlasit každý svůj pohyb? I kdyby ti rekla ze bude v práci od rána do večera a přitom se valela v lázních, je to její věc ![]()
@Kriss Tina bože!! Samozřejmě, že je to jedno, ale proč lže?? O to mi jde. Jinak ať si dělá, co chce
Řešíš blbinu. Možná ti prostě nechtěla říct, že jí není dobré po očkování, abys třeba víkend nezrušila a mohla být s vnukem. Ty jsi fakt nikdy v životě nepoužila milosrdnou lež?
@Anonymní píše:
@Kriss Tina bože!! Samozřejmě, že je to jedno, ale proč lže?? O to mi jde. Jinak ať si dělá, co chce
To jsou starosti! ![]()
Nechápu, o co jde. Tchyně se ti nějak musí zpovidat kde je a co dělá? Pokud jsi vlezlá a obtěžuješ i její kolegy, když ti nebere telefon, tak se nediv, že se zapírá.
Má to nějaký vliv na tvůj život nebo to nějak ohrožuje tvoje dítě?
Pokud řešíte v životě jen takové kraviny, tak máte šťastný život, buď ráda a nepřepinej, neřeš, nepátrej.
@Michelle_M jo, řekla mi, že je v práci a byla doma…takže lhala no a my jsme se jim od té doby neozvali a teď řeší, proč jsme se neozvali a že nic špatného neudělali
@Anonymní píše:
Aha, tak už to chápu, žádný problém nenastal, tak je potřeba ho vytvořit ![]()
@Anonymní píše:
@terien aby uznali chybu a ne aby to házeli na nás
Jakou chybu? Oni jsou povinni ti hlásit svůj denní rozvrh včetně všech změn?
co je ti do toho kde tchýně byla? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, potřebovala bych nazaujatý názor. Řešíme problém s tchýní. Podle mě, je chyba na jejich straně. Stala se taková celkem trapná situace. Jedno odpoledne si měli syna brát na víkend a já jsem se s tchýní potřebovala domluvit ohledně věcí…nemohla jsem se jí dovolat a tak jsem volala do práce, tam mi její kolegyně řekla, že je doma, že je po očkování a nebylo jí dobře. Na tom by nebylo nic tak divného, kdyby nám netvrdila den předem, že jde do práce. To bych taky vzala, ale když i po rozhovoru následující den dělala, jakože je v práci a byla doma, tak to mě zamrzelo. Ještě říkala, jak musí z práce domů pro omáčku, že jí má na balkoně a že se sejdeme u nás. No a teď tchýně i tchán tvrdí, že nelhali a jestli jsem se přímo zeptala; Jsi v práci? To jsem se samozřejmě nezeptala, ale výsledek je snad stejný. Teď se to snaží obrátit, že my jsme se od té doby neozvali a že je chyba na naší straně, že oni nelhali…
Díky za přečtení a reakce:))