Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já to mám taky, i když u mě je to ještě výraznější.
Nějak to neřeším, jen na fotkách je to vidět. ![]()
Máš krásné oči, co by za takové jiný dal a ještě k tomu zdravé
každý má asi nějaký mindrák, ale ty hledej dál..oči to nejsou ![]()
No jo, já to napoprvé tedy na té fotce vůbec neviděla, ale jak jsem se koukala na tu Sandru a Shannon, tak možná fakt jedno oko máš výš, než druhé (i když velké jsou podle mě stejně). Ale máš to mnohem méně výrazné, než ty dvě zmíněné.
Za mě, není to vůbec vidět, řešíš to zbytečně, jediný, kdo si toho kdy všimne, jsi ty sama. A oči máš krásné.
Bych neřešila, nic nevidím
já to mám taky teda, ale u mě to je tím, že na jedno oko hůř vidí a tak ho přivírám.
Příspěvek upraven 31.10.20 v 21:56
Ma to i Bara Podzimkova a jak je to uspesna modelka…Co bys s tim jako chtela delat? Proste se s tim smir, tak jako se budes muset v zivote smirit se spoustou jinych veci…
Moje dítě má oči krásný, souměrný, ale na jedno skoro nevidí…chceš si to s ním vyměnit?
Řešíš nesmysly a neuvědomuješ si, jaký máš štěstí. Važ si zdravých očí a nehledej problémy, kde nejsou.
@HandulkaK píše:
Já to mám taky, i když u mě je to ještě výraznější.
Nějak to neřeším, jen na fotkách je to vidět.
Mám to taky. Naživo to skoro není vidět, to by se člověk musel jóó zadívat a soustředit, ale na fotkách to leze docela výrazně. No co už ![]()
Mám lehkou ptózu - pokles víčka u jednoho oka. Vytváří to dost viditelnou asymetrii, ale umím ji už na fotkách skrýt. Lidé to ale vidí, občas se mě někdo zeptá. Ani z toho nemám moc trauma, jsou na mně viditelnější nedostatky.
U tebe si ani nejsem jistá, které oko má být menší.
Závidím ti tvoje problémy. ![]()
@Anonymní píše:
Foto
Práve je větší…a trochu ti ujíždí, trochu silhas.
Taky mi připadá, že to skoro nejde poznat a na první pohled máš oči fakt krásné, neřešila bych ![]()
Dekuji, u Shannen jsem si toho nikdy nevsimla 🙂