Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nebuď citlivá a trochu mej smysl pro humor. Můj chlap se taky takhle baví s kamarádem a i já si dělám s ním srandicky a narážky. Je to normální jste dospělí ne děti
Ses precitlivela a navic se staras o veci do kterych vubec nic neni. Kdyz se s nim nechces bavit, tak se s nim nebav a tim to pro tebe hasne, slus, tecka. A jestli pise a nadbiha kamaradkam apod., tak jsou to snad dospele zenske co si s tim taky umi poradit. A pritel se taky muze bavit s kym chce.
Taky znám jednoho takového co komentuje všechno co má vagínu. Je mi ho líto, protože jemu je 38 a má doma 55 letou ženskou, která není vůbec pěkná.(jsou spolu 15 let)Máme rodinou firmu a s manželem s ním pracujeme oba dva.Jak je zoufalej, tak kouká opravdu po všem, chodí se vystavovat před základní školu
A dokonce teď kouká po sousedovic postižené dceři
(v létě viděl její číču v bazénu a od ty doby o ní básní)Po pokladní v krámě, v televizi komentuje opravdu každý videoklip na ocku. Tahle by šla, ta je luxusní, koukej ta prdelka bohužel má velké sebevědomí, takže komentuje i negativně každou tuctovou ženskou, která zrovna nevystrkuje kozy.My mu vždycky odpovídáme ať se koukne co má doma, Nebo no jo máš pravdu babička co máš doma je hezčí…Na to jak upozorňuje na nějaký ku*ndy jak on říká už nereagujeme je to opravdu únavný po tolika letech, ale prostě se nezmění dokud nebude spokojen s tím co má doma. Věřím, že až si kolega od přítele najde přítelkyni, tak toho komentování nechá
Nebuď citlivá a pěkně ho po česku pošli do pr…e. (Ostrávaci posílají samozřejmě do pí.. )
Nějaké signály, naznačování, ignorování - nic z toho nepochopí.
@pohledzdruhestrany Byla jsem také zoufalá
a potřebovala jsem vypustit páru, zapomenout na starosti. Naštěstí jsem „to“ velmi rychle ukončila.
Já bych mu prostě neodepisovala, případně si ho dala na facebooku do blokace, aby tě neviděl online. Přítelovi bych řekla, co si o něm myslím a že mě vůbec nezajímá co mu říká. Ať se s ním přítel baví v práci, ale doma o něm mluvit nemusí
Jo a taky bych přítelovi řekla, že nechci aby chodil k nám na návštěvu a uz urcite ne do porodnice.