V jakém znamení jsou muži, kteří opouštějí rodiny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
5.12.11 19:23
K-a-č-i-k píše:
Já vám řeknu kterej z nich vás může teoreticky podvádět! Ten ve znamení „chlapa“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
5.12.11 19:34

Je to sranda, jak takové téma umí někoho nadzvednout :-) já na znamení nevěřím, ale kdybych věřila tak střelci jsou mizerové, tváří se že neumí do pěti napočítat :-)a ženská ani nic nezjistí a když tak oni to umí tak zaonačit, že má pak pocit, že mu ještě ublížila. Podepsali se na mě dva takoví a oba to byli střelci a můj strejda to byl k......k 1 třídy a taky střelec :-), ale myslím, že ti dva to byla jen moje hloupost, že jsem se nechala tak louho blbnout a s nějakým znamením to nemá moc společnýho, oni byli spíš ve znamení toho VOLA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
5.12.11 19:40
K-a-č-i-k píše:
Já vám řeknu kterej z nich vás může teoreticky podvádět! Ten ve znamení „chlapa“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
18305
5.12.11 19:47

Podvádí ten, kdo „zkouší, experimentuje a objevuje“ (jako u drog) nebo ten, kdo má nějaký mindrák…
Jinak k těm znamením: Nedá se to brát doslova - já si spíš tak nějak představuju, že v těle matky funguje něco jako „letní hormon“ a „zimní hormon“. Jejich hladina - a tedy i vzájemný poměr - se v průběhu roku mění a v okamžiku početí ten jejich vzájemný poměr určuje „psychovýbavu“ budoucího človíčka. (Ale je to představa jak z doby Aristotela… :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n. Hotaru
5.12.11 20:38

Přítel je rak a je věrný na 100%.
Horoskopům bych věřila, ale musel by to být horoskop přímo pro mě.
Mě třeba zatím vždycky vyšel čínskej horoskop :lol: ale čtu to vždycky až zpětně :mrgreen:

Nevěrný mi byl štír. Ale věřím, že je to povahou člověka a ne tím, že je zrovna štír nebbo lev nebo co já vím :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1032
5.12.11 21:04

Já mám raka,je to hodně rodinný typ a je mi věrnej už 9 let.

Mám známýho,o kterém vím,že podvádí svou ženu a on je štír.

Ale nemyslím si,že je to znamením,je to prostě povahou chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1937
5.12.11 21:14

Já bych za sebe, podotýkám opravdu jen za sebe nikdy netvrdila, že můj přítel je mi na 100% věrnej. I když mě o opaku zatím ještě nepřesvědčil.Jistá si tím bohužel nemůže být dle mého názoru žádná. Věřit, že ten můj by mi to na 100% nikdy neudělal je naivní. I když to třeba v plánu dělat nemá, neznamená, že se to nikdy nestane.Znám pár takových holek, které nic netuší a slepě věří, ač okolí ví své. Přítelkyně je obvykle ta poslední, která se něco dozví. A mnohdy to neznamená, že by měli v plánu opustit rodinu, nebo partnerku nemilovali. Neomlouvám je, odsuzuju to :| Kamarádka se takhle pro pobavení seznámila s pár muži na internetu. Ozývali se jí více méně ženáči a zadaní chlapi. Když jí vyprávěli, jak dokonale maskují nevěru, ač je manželky hooodně kontrolují a nic nenechávají náhodě. Jedna dokonce hlídala i naježděný kilometry :zed: Vyprávěli, jak jezdí na služební cesty, nebo třeba si jen místo zápasu odskočí na „rande“, pak mají taky v práci pauzu na oběd…no prostě možností je mnoho a to může naše drahá polovička chodit klidně z práce rovnou domů a trávit večery a víkendy s rodinou.
Samozřejmě doufám, že mě to nepotká…
Zas na druhou stranu, i věrní chlapi prostě jsou, jen se o nich neví, ptz se o nich tolik nemluví :srdce:
PS: Nemyslím, že by to mělo něco společného se znamením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.12.11 21:23

Ahoj Anonymní zakladatelko, ze svého okolí tyto příklady - dvojčata Ryby, oba ženatí, děti a ojedou co má díru mezi nohama :roll: . Můj otec mámu podváděl, taky Ryba. Soused Vodnář, IQ 80, taky děvkař. Ještě je šerednej jak noc, je snad ukecává.. :mrgreen: Další Kozoroh, Blíženec, Kozoroh. Divný, ale žádný Rak ani Štír. Ti Kozorozi ovšem neopustili rodinu, ti si vydržují bokem 8o.

A já mám doma rozvedeného Střelce s ascendentem v Beranu a Venuší ve Střelci, takže je upřímný až to bolí, nicméně 5let věrný, stejně jako 7 let v manželství. Potvrzeno nezávislým zdrojem, pro rýpaly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
5.12.11 21:26
n. Hotaru píše:
Přítel je rak a je věrný na 100%.
Horoskopům bych věřila, ale musel by to být horoskop přímo pro mě.
Mě třeba zatím vždycky vyšel čínskej horoskop :lol: ale čtu to vždycky až zpětně :mrgreen:Nevěrný mi byl štír. Ale věřím, že je to povahou člověka a ne tím, že je zrovna štír nebbo lev nebo co já vím :mrgreen:

100% a kde bereš tu jistotu?Jinak mě podváděl taky štír,a dokonce né jeden,ale na to nevěřím,jsou to jen náhody.

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
5.12.11 21:31

Tak zatím co tady ctu nejvíc v podvádění vedou štíři co??? :think: :mrgreen:

Jinak já jsem nikdy nevěřila chlapovi,že je na 100%věrný :nevim:

Příspěvek upraven 05.12.11 v 21:49

• Citovat
  • Upravit
5misa6
5.12.11 21:36

Štír chce být většinou svobodný,a nerad se váže.Ale neříkám,že každý štír je takový,jen to mají v popisu ve snáři :-)

• Citovat
  • Upravit
8566
5.12.11 21:49
K-a-č-i-k píše:
Já bych za sebe, podotýkám opravdu jen za sebe nikdy netvrdila, že můj přítel je mi na 100% věrnej. I když mě o opaku zatím ještě nepřesvědčil.Jistá si tím bohužel nemůže být dle mého názoru žádná. Věřit, že ten můj by mi to na 100% nikdy neudělal je naivní. I když to třeba v plánu dělat nemá, neznamená, že se to nikdy nestane.Znám pár takových holek, které nic netuší a slepě věří, ač okolí ví své. Přítelkyně je obvykle ta poslední, která se něco dozví. A mnohdy to neznamená, že by měli v plánu opustit rodinu, nebo partnerku nemilovali. Neomlouvám je, odsuzuju to :| Kamarádka se takhle pro pobavení seznámila s pár muži na internetu. Ozývali se jí více méně ženáči a zadaní chlapi. Když jí vyprávěli, jak dokonale maskují nevěru, ač je manželky hooodně kontrolují a nic nenechávají náhodě. Jedna dokonce hlídala i naježděný kilometry :zed: Vyprávěli, jak jezdí na služební cesty, nebo třeba si jen místo zápasu odskočí na „rande“, pak mají taky v práci pauzu na oběd…no prostě možností je mnoho a to může naše drahá polovička chodit klidně z práce rovnou domů a trávit večery a víkendy s rodinou.
Samozřejmě doufám, že mě to nepotká…
Zas na druhou stranu, i věrní chlapi prostě jsou, jen se o nich neví, ptz se o nich tolik nemluví :srdce:
PS: Nemyslím, že by to mělo něco společného se znamením.

Souhlasím, nikdy neříkej nikdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
5.12.11 22:02
Laskecka píše:
Zakladatelko a když teda věříš na ty znamení zvěrokruhu,to mi teda povez, to je na světě jen dvanáct druhů lidí(no teda 13 když budu počítat hadonoše)? :lol:

Laskecko,ale znamení je hodně ovlivněno ascendentem,takže těch druhů lidí je opravdu víc.
tím tedy nechci tvrdit,že můj život se ubírá studiem astrologie,chvilku jsem se o to zajímala,ale informace o Hadonošovi je zajímavá-takže podle toho mám doma vodnáře a né rybku(druhého syna)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9403
5.12.11 22:06

jinak na dotaz zakladatelky-můj bývalý přítel byl typický Lev a podváděl mě vždy a všude
nyní manžel je Ryba a zatím je to první chlap v životě,kterému opravdu věřím,tím nechci tvrdit,že by mě třeba nepodvedl,kdyby mu ženská vlezla do postele,asi by se neudržel,ale myslím že to nevyhledává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
540
6.12.11 22:10

Byla za mnou dnes kamarádka kterou jsem neviděla dost dlouho a tak jsem se dozvěděla, že se rozvádí. Dlouhodobá nevěra ze strany manžela, kupodivu zase STŘELEC :-) a taky hrál dost obstojně divadlo, že dlouho o ničem nevěděla. Můj manžel je blíženec, netuším jak by se měl chovat podle horoskopu, ale věřím mu i když ruku do ohně bych za něho asi nedala :mrgreen:, ale na ty střelce bych si asi po zkušenosti dala pozor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí