Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
K-a-č-i-k píše:
Já vám řeknu kterej z nich vás může teoreticky podvádět! Ten ve znamení „chlapa“![]()
![]()
Je to sranda, jak takové téma umí někoho nadzvednout
já na znamení nevěřím, ale kdybych věřila tak střelci jsou mizerové, tváří se že neumí do pěti napočítat
a ženská ani nic nezjistí a když tak oni to umí tak zaonačit, že má pak pocit, že mu ještě ublížila. Podepsali se na mě dva takoví a oba to byli střelci a můj strejda to byl k......k 1 třídy a taky střelec
, ale myslím, že ti dva to byla jen moje hloupost, že jsem se nechala tak louho blbnout a s nějakým znamením to nemá moc společnýho, oni byli spíš ve znamení toho VOLA.
K-a-č-i-k píše:
Já vám řeknu kterej z nich vás může teoreticky podvádět! Ten ve znamení „chlapa“![]()
![]()
Podvádí ten, kdo „zkouší, experimentuje a objevuje“ (jako u drog) nebo ten, kdo má nějaký mindrák…
Jinak k těm znamením: Nedá se to brát doslova - já si spíš tak nějak představuju, že v těle matky funguje něco jako „letní hormon“ a „zimní hormon“. Jejich hladina - a tedy i vzájemný poměr - se v průběhu roku mění a v okamžiku početí ten jejich vzájemný poměr určuje „psychovýbavu“ budoucího človíčka. (Ale je to představa jak z doby Aristotela…
)
Přítel je rak a je věrný na 100%.
Horoskopům bych věřila, ale musel by to být horoskop přímo pro mě.
Mě třeba zatím vždycky vyšel čínskej horoskop
ale čtu to vždycky až zpětně ![]()
Nevěrný mi byl štír. Ale věřím, že je to povahou člověka a ne tím, že je zrovna štír nebbo lev nebo co já vím ![]()
Já mám raka,je to hodně rodinný typ a je mi věrnej už 9 let.
Mám známýho,o kterém vím,že podvádí svou ženu a on je štír.
Ale nemyslím si,že je to znamením,je to prostě povahou chlapa.
Já bych za sebe, podotýkám opravdu jen za sebe nikdy netvrdila, že můj přítel je mi na 100% věrnej. I když mě o opaku zatím ještě nepřesvědčil.Jistá si tím bohužel nemůže být dle mého názoru žádná. Věřit, že ten můj by mi to na 100% nikdy neudělal je naivní. I když to třeba v plánu dělat nemá, neznamená, že se to nikdy nestane.Znám pár takových holek, které nic netuší a slepě věří, ač okolí ví své. Přítelkyně je obvykle ta poslední, která se něco dozví. A mnohdy to neznamená, že by měli v plánu opustit rodinu, nebo partnerku nemilovali. Neomlouvám je, odsuzuju to
Kamarádka se takhle pro pobavení seznámila s pár muži na internetu. Ozývali se jí více méně ženáči a zadaní chlapi. Když jí vyprávěli, jak dokonale maskují nevěru, ač je manželky hooodně kontrolují a nic nenechávají náhodě. Jedna dokonce hlídala i naježděný kilometry
Vyprávěli, jak jezdí na služební cesty, nebo třeba si jen místo zápasu odskočí na „rande“, pak mají taky v práci pauzu na oběd…no prostě možností je mnoho a to může naše drahá polovička chodit klidně z práce rovnou domů a trávit večery a víkendy s rodinou.
Samozřejmě doufám, že mě to nepotká…
Zas na druhou stranu, i věrní chlapi prostě jsou, jen se o nich neví, ptz se o nich tolik nemluví ![]()
PS: Nemyslím, že by to mělo něco společného se znamením.
Ahoj Anonymní zakladatelko, ze svého okolí tyto příklady - dvojčata Ryby, oba ženatí, děti a ojedou co má díru mezi nohama
. Můj otec mámu podváděl, taky Ryba. Soused Vodnář, IQ 80, taky děvkař. Ještě je šerednej jak noc, je snad ukecává..
Další Kozoroh, Blíženec, Kozoroh. Divný, ale žádný Rak ani Štír. Ti Kozorozi ovšem neopustili rodinu, ti si vydržují bokem
.
A já mám doma rozvedeného Střelce s ascendentem v Beranu a Venuší ve Střelci, takže je upřímný až to bolí, nicméně 5let věrný, stejně jako 7 let v manželství. Potvrzeno nezávislým zdrojem, pro rýpaly
n. Hotaru píše:
Přítel je rak a je věrný na 100%.
Horoskopům bych věřila, ale musel by to být horoskop přímo pro mě.
Mě třeba zatím vždycky vyšel čínskej horoskopale čtu to vždycky až zpětně
Nevěrný mi byl štír. Ale věřím, že je to povahou člověka a ne tím, že je zrovna štír nebbo lev nebo co já vím
100% a kde bereš tu jistotu?Jinak mě podváděl taky štír,a dokonce né jeden,ale na to nevěřím,jsou to jen náhody.
Tak zatím co tady ctu nejvíc v podvádění vedou štíři co???
![]()
Jinak já jsem nikdy nevěřila chlapovi,že je na 100%věrný ![]()
Příspěvek upraven 05.12.11 v 21:49
Štír chce být většinou svobodný,a nerad se váže.Ale neříkám,že každý štír je takový,jen to mají v popisu ve snáři ![]()
K-a-č-i-k píše:
Já bych za sebe, podotýkám opravdu jen za sebe nikdy netvrdila, že můj přítel je mi na 100% věrnej. I když mě o opaku zatím ještě nepřesvědčil.Jistá si tím bohužel nemůže být dle mého názoru žádná. Věřit, že ten můj by mi to na 100% nikdy neudělal je naivní. I když to třeba v plánu dělat nemá, neznamená, že se to nikdy nestane.Znám pár takových holek, které nic netuší a slepě věří, ač okolí ví své. Přítelkyně je obvykle ta poslední, která se něco dozví. A mnohdy to neznamená, že by měli v plánu opustit rodinu, nebo partnerku nemilovali. Neomlouvám je, odsuzuju toKamarádka se takhle pro pobavení seznámila s pár muži na internetu. Ozývali se jí více méně ženáči a zadaní chlapi. Když jí vyprávěli, jak dokonale maskují nevěru, ač je manželky hooodně kontrolují a nic nenechávají náhodě. Jedna dokonce hlídala i naježděný kilometry
Vyprávěli, jak jezdí na služební cesty, nebo třeba si jen místo zápasu odskočí na „rande“, pak mají taky v práci pauzu na oběd…no prostě možností je mnoho a to může naše drahá polovička chodit klidně z práce rovnou domů a trávit večery a víkendy s rodinou.
Samozřejmě doufám, že mě to nepotká…
Zas na druhou stranu, i věrní chlapi prostě jsou, jen se o nich neví, ptz se o nich tolik nemluví
PS: Nemyslím, že by to mělo něco společného se znamením.
Souhlasím, nikdy neříkej nikdy..
Laskecka píše:
Zakladatelko a když teda věříš na ty znamení zvěrokruhu,to mi teda povez, to je na světě jen dvanáct druhů lidí(no teda 13 když budu počítat hadonoše)?
Laskecko,ale znamení je hodně ovlivněno ascendentem,takže těch druhů lidí je opravdu víc.
tím tedy nechci tvrdit,že můj život se ubírá studiem astrologie,chvilku jsem se o to zajímala,ale informace o Hadonošovi je zajímavá-takže podle toho mám doma vodnáře a né rybku(druhého syna)
jinak na dotaz zakladatelky-můj bývalý přítel byl typický Lev a podváděl mě vždy a všude
nyní manžel je Ryba a zatím je to první chlap v životě,kterému opravdu věřím,tím nechci tvrdit,že by mě třeba nepodvedl,kdyby mu ženská vlezla do postele,asi by se neudržel,ale myslím že to nevyhledává.
Byla za mnou dnes kamarádka kterou jsem neviděla dost dlouho a tak jsem se dozvěděla, že se rozvádí. Dlouhodobá nevěra ze strany manžela, kupodivu zase STŘELEC
a taky hrál dost obstojně divadlo, že dlouho o ničem nevěděla. Můj manžel je blíženec, netuším jak by se měl chovat podle horoskopu, ale věřím mu i když ruku do ohně bych za něho asi nedala
, ale na ty střelce bych si asi po zkušenosti dala pozor ![]()