Jet nebo nejet na dovolenou?

Anonymní
16.5.19 23:15

Jet nebo nejet na dovolenou?

Ahoj, chtěla bych se poradit co vy na můj problém. Nedávno jsem se rozešla s přítelem a moje sestřenice, která by mě chtěla povzbudit mi nabídla, abych jela s jejich partou na dovolenou na chatu jednoho člena té jejich party na Slovensko. Co jsem tak pochopila budou tam tři páry, já se sestřenkou a tři nezadaní kluci. Sestřence se dlouho líbí jeden nich a myslím, že ho tam chce sbalit. Co se mě týče, tak jsme nedávno měli takovou přípravnou slezinu a jeden z těch dvou zbývajících mi taky nepřišel úplně lhostejný a já jemu taky ne, docela dost si píšem a vypadá to slibně. Budeme týden pohromadě a znáte to, kdoví co se může stát (no, je to spíš velmi pravděpodobné). Jenže je tu pořád ještě ten další poslední kluk, kvůli kterému se mi tam nechce. On sám o sobě je hodný, ale bohužel až moc, takže není schopen si nikoho pořádně najít a myslím, že ho to hodně trápí. A když my se tam všichni popárujeme, on na té dovolené v podstatě bude úplně sám a myslím, že ho to dost raní. Proto si pohrávám s myšlenkou, že bych nejela. Jednak do té jejich party moc nepatřím a jednak si díky rozchodu (kdy všechny moje kamarádky jsou zadané) si umím představit, jak by mu asi bylo. Co vy na to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31197
16.5.19 23:20

Jela bych, co Ty vis, cesty osudu jsou nevyzpytatelne a mozna budes za par mesicu randit kupodivu prave s tim hrozne hodnym klukem :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
16.5.19 23:22

Jela bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.5.19 23:22

Že bych si nekazila dovolenou, popř. vyhlídku na nějaké povyražení, kvůli někomu cizímu. Jak to má je jeho věc a jeho problém, stejně to za něj nikdo nevyřeší a už vůbec ne ty, když zůstaneš sedět doma. Jela bych, každý je za svůj život zodpovědný sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21526
16.5.19 23:29

Tak vemte jeste jednu holku, at je vice moznosti na parovani. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
17.5.19 04:54

Já bych jela. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1877
17.5.19 05:27

Také bych jela a vzit sebou ještě někoho dalšího ať už holku nebo kluka mě taky napadlo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.5.19 06:16
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se poradit co vy na můj problém. Nedávno jsem se rozešla s přítelem a moje sestřenice, která by mě chtěla povzbudit mi nabídla, abych jela s jejich partou na dovolenou na chatu jednoho člena té jejich party na Slovensko. Co jsem tak pochopila budou tam tři páry, já se sestřenkou a tři nezadaní kluci. Sestřence se dlouho líbí jeden nich a myslím, že ho tam chce sbalit. Co se mě týče, tak jsme nedávno měli takovou přípravnou slezinu a jeden z těch dvou zbývajících mi taky nepřišel úplně lhostejný a já jemu taky ne, docela dost si píšem a vypadá to slibně. Budeme týden pohromadě a znáte to, kdoví co se může stát (no, je to spíš velmi pravděpodobné). Jenže je tu pořád ještě ten další poslední kluk, kvůli kterému se mi tam nechce. On sám o sobě je hodný, ale bohužel až moc, takže není schopen si nikoho pořádně najít a myslím, že ho to hodně trápí. A když my se tam všichni popárujeme, on na té dovolené v podstatě bude úplně sám a myslím, že ho to dost raní. Proto si pohrávám s myšlenkou, že bych nejela. Jednak do té jejich party moc nepatřím a jednak si díky rozchodu (kdy všechny moje kamarádky jsou zadané) si umím představit, jak by mu asi bylo. Co vy na to?

Doma bych neseděla. Třeba se ten poslední zas až tak blbě cítit nebude. Nejsi jeho chůva. Z toho „tvého“ se vyklube třeba někdo úplně jiný a budeš ráda, že s tebou ten třetí prohodí slovo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77379
17.5.19 07:32

Jela bych, nejsi zodpovědná za třetí osoby a jejich pohodu a štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
18.5.19 01:13

Tak ho vemte do trojky…