Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
doporučila byste mi nějaká jídelníček který máte ozkoušený a nebudou to jen vyhozené peníze? potřebuji se z 81 kg dostat na 70 kg ale sama si nejsem schopna jídelníček sestavit.
Předem děkuji ![]()
Nemusis si ho sama sestavovat. Mrkni na FB Michala Josefa Totha a napis mu, zadarmo lidem radi, jak hubnout svepomoci. Nejdriv bych to zkusila takhle
Pokud chces opravdu jen jidelnicek, Misa je dela taky + na IG lencinazdravastrava najdes k tomuhle jidelnicku inspiraci - Lenca vari vyhradne podle nej
drzim palce
Nastav si kalorické tabulky a nauč se své jídlo a jídla která máš ráda nacpat do těch hodnot, které ti vyhodí. Něco kdyžtak začneš dělat zdravěji (hodně jsem ubrala olej na smažení)..
Žádný jídelníček ti nepomůže tak jako jídlo, které máš ty sama ráda. Doporučuji na fb skupinku hubneme s kalorickymi tabulkami, poradí.
Jinak u vařeného jídla se jídlo zapisuje jako moje jídlo, takže když si uvaříš, máš přesné hodnoty toho co jsi stvořila ![]()
@TeSudička píše:
Nemusis si ho sama sestavovat. Mrkni na FB Michala Josefa Totha a napis mu, zadarmo lidem radi, jak hubnout svepomoci. Nejdriv bych to zkusila takhlePokud chces opravdu jen jidelnicek, Misa je dela taky + na IG lencinazdravastrava najdes k tomuhle jidelnicku inspiraci - Lenca vari vyhradne podle nej
drzim palce
Jojo, přesně pod tohle bych se taky podepsala. ![]()
Já jsem kdysi zhubla s jídelníčkem v knize Krabičková dieta od Aleny Doležalové, má tam i recepty- jednoduché a z běžných surovin. Zkoušela jsem i Mačingovou, ale to mi dlouhodobě nevyhovovalo, vadilo mi, jak se ta jídla často opakují, některá jídla ale vařím dosud.
@EvulinkaH píše:
Já jsem kdysi zhubla s jídelníčkem v knize Krabičková dieta od Aleny Doležalové, má tam i recepty- jednoduché a z běžných surovin. Zkoušela jsem i Mačingovou, ale to mi dlouhodobě nevyhovovalo, vadilo mi, jak se ta jídla často opakují, některá jídla ale vařím dosud.
Ahoj, kolik si zhubla a za jak dlouho? Díky ![]()
@Ladubaba zhubla jsem tenkrát asi osm kilo za tři měsíce, pěkně pozvolna.
@Lucaaa20 píše:
jídelníček na míru za supr cenu
Ano, je to tak, je to výrazně předražené.
Ahoj já mám jídelníček na míru od „bez hladoveni“ a super přístup, nejdřív proběhla konzultace, prošly jsme se slečnou stravovací návyky, pohyb, příjem, výdej a jaké chci cíle, zdravotní stav atd a ted mám a cm jdou fakt dolů
už to i okolí pomalu registruje, tak snad do léta stíhám ![]()
@denisa.ticho ahoj taky jsem v hubnoucím režimu, to vypadá dobře ty webovky
se mi tam líbí ty kalkulačky a z receptů si možná taky něco vezmu, už nevím, kde brát inspiraci
@denisa.ticho no tak to se podívám, ráda bych ještě do léta dala něco dolů. už jsem si zařídila i multi sportku. minimálně budu na jejich stránky chodit pro inspiraci