Jihlava Sanus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
24.7.13 10:03

@sweet78 a když to berou dohromady, tak to dávají i nějak k sobě nebo ne? Myslím krev a spermio? HP už jsem měla, ale jen 2DC, 11DC nevím, co můžou brát, prog. asi těžko.

Má tady taky někdo Kučeru? Zdál se mi fajn a hodně lidí si stěžovalo na tu sestru na recepci a mě připadá úplně super :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
24.7.13 10:05

@Macik84 HP dělají 2-3DC a potom 10-12DC a pokle změny hladin hormonů právě vidí jak funguje Tvé tělo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
24.7.13 10:10

@sweet78 aha, tak to je dobrý, to mě gyndař nedělal, tak proto mi nedali hned na první cyklus hormony :-). Tak se láduju drmkem, tak snad ovu bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
24.7.13 11:48

@sweet78 Myslím si, že by ti problémy dělat neměli :think: Bylo by to od nich docela hnusný, kdyby jo :zed:

@Evaa.j Menupur je dobrý a první dávka se dáva takhle jak ti to doktor napsal, aby tělo nezareagovalo bouřlivě :) Ale neboj určitě to výjde :hug: V pátek budu držet palečky a určitě napiš jak to dopadlo :hug:

@Macik84 Na krev chodí všichni. Chodí se 2 - 4 den cyklu a pak ještě před ovulací, aby zjistli, jesli u tebe všechno funguje normálně. Sledují hormony atd… A manžel na spermio, aby věděli jestli má cenu zkoušet IUI nebo jít rovnou na IVF.
K panu doktorovi Kučerovi taky chodím. Je moc fajn a se vším dobře poradí. Držím palečky, ať vám to dopadne dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.7.13 06:43

Holky, tak moje imunologie je skoro v pořádku, dokonce i bez kortikoidů jsme dosáhla snížení hodnot, zřejmě díky akupunktuře! jsem nadšená a dnes volám do sanusu na konzultaci - máme povoleno IVF.. takže se začínám zajímat o protokoly a podobné věci :lol: je to španělská vesnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8569
25.7.13 07:20

@Lehrerin tak to jsou super zprávy :) :hug: :hug: :hug: no.. a pro mě i velmi motivující zapojit v mém případě tu akupunkturu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.7.13 08:24

@Lehrerin To je super, že vám to dopadlo dobře :hug: My jsme se taky rozhodli jít do IVF, tak na tom budeme stejně :)
Jen mi se teprve včera posílala žádost na pojišťovnu, tak snad už příští čtvrtek to bude schválené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
25.7.13 08:27

@Lehrerin tak to moc gratuluji :potlesk:, nikdy bych nevěřila, že nějaká akupunktura může takhle pomoct :lol:, já na tohle nikdy moc nevěřila :roll:.
Tak kdy myslíš, že byste mohli na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.7.13 09:01

Díky, holky, no na pondělí jsem nás objednala do sanusu, ted si nejsem jistá, jestli jsme se už s kučerou předem domlouvali, že pošle žádost na poj. nebo ji teprve posílat bude.. myslím, že je vyznavačem dlouhého protokolu, ale nevím, co to pro mě bude znamenat, jestli stihneme už příští cyklus…? netuším.. ale jsem ráda, že se něco hýbe :)
akupunkturu můžu jen doporuči, i když asi záleží na lékaři, který ji dělá, malíčková se těm úspechům nestačí divit, očividně na to taky není u českých lékařů tolik zvyklá.. @Niiika88 tak jsem zvědavá, co spolu prožijeme při čekání na výsledky a jak ostatní holky nakopneme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.7.13 10:06

@Lehrerin Ani nevím, že je Kučera vyznavačem dlouhého protokolu. Nám doporučil jen to nejdůležitější, aby to nebylo tak finančně nákladné. Ale i přesto tam necháme 15 tisíc :( Jsem ráda, že to někdo bude prožívat se mnou souběžně :)
A ty ses sestry neptala jestli máte pojišťovnou schváleno IVF? Ta by ti to řekla a kdyžtak by o to doktor požádal :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.7.13 10:14

@Niiika88 no neptala, no…ani mě to nenapadlo, už to nenaženu, nechám to na pondělí, nechci se zase úplně vystresovat, rychle tam ještě volat.. těch stresů bude dost i tak ještě..s tou částkou taky tak nějak počítáme, teda spíš k těm dvaceti.. asi budu muset mít pero, minule se nám nějak blbě dávkoval menopur jedna ampulka byla málo a dvě zase moc..a s perem je to prý přesnější, ale taky dražší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.7.13 11:07

@Lehrerin Uvidíš co ti řekne doktor. Navíc při IVF se dávají většinou tři ampulky menopuru…Jinak já jsem to měla při IUI dost nevyzpytatelný, protože mám PCO. Takže jednou to nevyšlo, po druhé IUI proběhlo a po třetí zase nic, protože folíků máme moc a dokonce máme zakázaný i sexík :oops:
A už jste předběžne s doktorem o IVF mluvili? Kdyžtak se může mrknout na stránku 33, tam jsem psala, co nám doporučil i s cenama :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.7.13 11:31

Jé, děkuji za tip, teď v té pauza jsem sem moc nechodila, tak se mrknu. předběžně jsme mluvili, 4IUI stačily, považuje to taky za rozumné, jen jsme zatím neřešili žádné podrobnosti, na to nebylo kdy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1002
25.7.13 11:37

Tak hledám marně, je to fakt 33? ale ty ceny tak nějak tuším, spíš samozřejmě dopředu nevím, kolik bude vajíček, tím pádem u některých bychom asi zkoušeli ICSI, kolik by jich bylo na zamražení a tak.. od toho by se asi cena odvíjela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
25.7.13 13:09

@Lehrerin Tak jsem ti to překopírovala, tady to je:
Ceny, co by se nás týkaly vypadají takhle: (snad jsem si je dobře zapamatovala)
3800kč za pětidenní kultivaci (to být musí)
7800kč za vstříknutí spermií do vajíček (záleží na kvalitě spermijek, ale záleží na našem rozhodnutí. To je ICSI)
3500kč za zamražení zbylých embryek (nemusíme, záleží na nás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.