Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
no mně fakt řekli že to bude oboje, a výsledky pak dostanu někdy za 14 dnů…tak teď jsem fakt zmatená, dvakrát se mi tam teda jet nechce
tak možná má harpyje pravdu ale v tom případě tam musí mít i nějakou laborku
no já jdu na triply jen ke svému na tu krev,on by musel mít na to nějakou atestaci ne?a to určo nemá protože posílá jinam na specializované pracoviště
jo to oni si tam dělají sami, i tu laboratoř a všechno, stejně mi nejde do hlavy, že to teda je pak tak přesný, aby člověk nevyhodil litr zbytečně.
neboj,pokud ti to přímo řekli tak to asi opravdu udělají najednou.asi je to termín fakt právě ten kdy jde provádět obojí najednou ale to je pro mě novinka.vidíš a u nás dostaneš výsledky hned takže to dává logiku.oni udělají uzv,naberou krev a to zpracování krve trvá 14 dní,proto ti to řeknou až za tu dobu
Koblížku - přečti si můj předchozí, fakt je to normální, je tam překryv kdy lze vzít (ještě) krev a (už) udělat utz. Takže to bude jak říkáš.
laborku mít asi budou, ale testy tak rychle nevyhodnotí - řeknou ti výsledek UTZ a ten kombinovaný výsledek až pošlou doktorce- pravděpodobně, tj. výsledek komplet se dozvíš až o trochu později.
asi máte pravdu, mně už z toho jde hlava kolem, už abych porodila, tohle testování je akorát o nervy:-d
Koblížku, hlavně je těch informací moc
já prožila 2 těhotenství v naprostém klidu a pohodě(nebyl net)
a teď to poslední, pořád jsem na sobě něco pozorovala
![]()
jo přesně jak já se svou první dcerou.žádný strach,na kontroly jsem se vyloženě těšila…koblížku a kolik tedy přesně budeš v době testu?
v době testu 12+3. No to je pravda, že toho je moc, a to už jsem se donutila nečíst ty smutné deníčky, protože pak jsem okamžitě měla všechny příznaky potratu, žloutenky a nevím čeho všeho.
to znamená 13. týden a podle papírů do kterých koukám se krev má brát 10. až 12. týden takže asi na to tak moc nedbají ![]()
Bajča píše:
to znamená 13. týden a podle papírů do kterých koukám se krev má brát 10. až 12. týden takže asi na to tak moc nedbají
No právě, že mi je teda divný že jim to pak vychází
Mě čekají ty radosti CPD,ultrazvuk,NT a genetika vůbec,mám z toho husí kůži…
Mám se objednat mezi 1.-7.11.a jsem v 11t…Ale kdy je ten vhodný termín,maminky?Nevíte? ![]()