J.K. Rowlingová - Prázdné místo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6725
9.4.13 11:31

J.K. Rowlingová - Prázdné místo

Ahojky,

až někdo přečtete novou knížku od Rowlingové - Prázdné místo, prosím napiště, jak se vám to líbilo :-)

Chtěla bych si jí koupit, ale přecejen je docela drahá, tak mě zajímají názory těch, co už jí četly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
9.4.13 11:34

Taky by me zajimalo jak ta kniha je. Prosim hazejte nazory diky. :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
9.4.13 12:01

Zatím má sedmdesát procent. Nějaké komenty tam už jsou (bez spoilerů). Taky váhám. http://www.databazeknih.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
9.4.13 12:04

Vypadá velice dobře, půjdu do ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.4.13 12:33

Ja se malinko bojim, HP jsem cetla uz x-krat, a tohle je neco uplne jineho, tak nevim nevim :) ale je skvela vypravecka, takze spatna knizka to urcite nebude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
9.4.13 14:55

Četla jsem to v originále. Čekala jsem takovou klasickou anglickou pohodičku, ale je to docela drsný a takový jako temný…Na začátku jsem si myslela, že to možná ani nedočtu, pak se to ale rozjelo a dočetla, je to napsaný dobře, ale je to dost depresivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
9.4.13 19:31

Ctu ji v originale a vubec se do ni nemuzu zacist.
Ale nerada nechavam knihu nedoctenou, tak snad se brzy dostanu k zajimavejsim castem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
9.4.13 19:50

Tak jak to sleduji kupovat si ji nebudu a pockam az bude na ulozto. ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
1.6.13 11:07

Já dnes dočetla :lol: Nejdřív jsem se do ní nemohla vůbec začíst a byla i trochu naštvaná, že jsem za ní utratila tolik peněz, ale pak jsem se začetla a líbilo se mi to. Depresivní je. No Harry Potter to opravdu není, také jsem ho četla několikrát a ten je prostě bezkonkurenční :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jan Novák
15.6.13 14:54

Už napsala sedmidílný kec, který podporoval satanismus nebo co. Podle toho, co jsem slyšel, to je nesourodá snůška řečí o Ďáblovi, satanských obětech a vraždách. Zřejmě to zvýšilo počet satanistů o tak 999,9 promile. To bude mít za následek politickou moc satanistů a z Rowlingové bude celosvětový diktátor. Budeme mít „Chrám nejvyššího čerchmanta a jeho prorokyně J. Rowlingové“. Takže se Vám líbí, že se budeme muset modlit Ďáblovi? Asi ano a nic s tím neudělám…

• Citovat
  • Upravit
11592
15.6.13 15:04
@Jan Novák píše:
Už napsala sedmidílný kec, který podporoval satanismus nebo co. Podle toho, co jsem slyšel, to je nesourodá snůška řečí o Ďáblovi, satanských obětech a vraždách. Zřejmě to zvýšilo počet satanistů o tak 999,9 promile. To bude mít za následek politickou moc satanistů a z Rowlingové bude celosvětový diktátor. Budeme mít „Chrám nejvyššího čerchmanta a jeho prorokyně J. Rowlingové“. Takže se Vám líbí, že se budeme muset modlit Ďáblovi? Asi ano a nic s tím neudělám…

Na cem ficis? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.6.13 15:23

@cheekymonkey :lol: :lol: :lol: :lol: LOL, nevim, co to je, ale chci to taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
15.6.13 16:49
@Žirafátko píše:
@cheekymonkey :lol: :lol: :lol: :lol: LOL, nevim, co to je, ale chci to taky

No to by tady pak vypadalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Antonín Králíček
19.7.13 15:04

Pravda, je to text z Lorem Ipsum, generátoru blábolů nebo něčeho takového. Něčím takovým to J. Rowlingová napsala: www.generator-blabolu.cz
Nebo: cs.lipsum.com
Nebo: www.blabot.net
Vsadím se, že to začíná: „Lorem ipsum dolor sit amet…“ nebo podobně. Nebo: http://www.lorem-ipsum.cz/
Něčím takovým to napsala. Novák má asi pravdu, i když s tím diktátorem nevím. A ty obrazy, co se nahoře zobrazují, jsou z obálek toho blábolu, to znám. To jsou nějaké obřady? Prodávat „Hyhlíbhtrfcftyer“ by měli zákázat. Ale Rowlingová vydělala špinavých 560 milionů liber. :-( :-| 3:) (to je čert, kterého Rowlingová vzývá…)

• Citovat
  • Upravit
11592
19.7.13 20:51

Pane Králíčku a vy jste ten příspěvek taky zkopíroval z blabol.net? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat