Jméno pro pejska

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3910
6.8.10 12:08
:mrgreen:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
6.8.10 12:24

No jak to tak pozoruju, tak nejsem jedinej blázen  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
6.8.10 19:59

Ahojte! Celý den tu nejsem a skoro vás nestačím dočítat! :wink: Děkuju všem za příspěvky!!! :kytka: :huban:

• Citovat
  • Upravit
6555
6.8.10 20:10
jjelena píše:
Zuzulenda, tak přesně takhle vypadám na procházkách i já :-DJá už jsem ale tak zmagořená, že jsem jednou šla bez dětí nakoupit a psa uvázala u krámu a říkám mu „Boníčku, hačej“. Docela mazec :oops:

No to já jsem taky extrémek, ale spíš je to tím, že ještě nemám děti (za dva měsíce až :mrgreen: ) a pesana beru jako svoje dítě…Takhle jsem jednou stála u kolejí, Leon vedle mě seděl a já : " Leonku, koukej, jede vláček, červenej, no koukej" No pak jsem si všimla, že vedle mě stojí ženská a říká své holčičce to samé, teprv mi došlo co dělám a raději jsem vzala Leona a zdrhla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
6.8.10 21:08

xangel… k tomu jde dodat snad jen…" a bdue hůř"… :palec:

• Citovat
  • Upravit
xzuzkax
8.8.10 10:34

Ahojte holky!
Tak jsme to s manželem probírali a pejsek se bude jmenovat Maxim (samozřejmě mu budem říkat Max) :-D Už mám i jednoho vyhlídnutého, je větší a klidný, ale uvidíme až pejsci trošku povyrostou :kytka:
Děkuji že jste se zapojily do diskuze! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7213
8.8.10 12:21
xzuzkax píše:
Ahojte holky!
Tak jsme to s manželem probírali a pejsek se bude jmenovat Maxim (samozřejmě mu budem říkat Max) :-D Už mám i jednoho vyhlídnutého, je větší a klidný, ale uvidíme až pejsci trošku povyrostou :kytka:
Děkuji že jste se zapojily do diskuze! :kytka:

pekne jmeno,stastnou ruku pri vyberu a hodne radosti s milackem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
20.9.10 17:26

Zdravím všechny účastnice této diskuze, po dlouhé době :mrgreen: ! Už máme pejska týden doma. Jmenuje se Maxim! :-D

• Citovat
  • Upravit
20656
20.9.10 17:38

ten je úžasný! :pankac: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6234
20.9.10 18:57

Krasaveček :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
20.9.10 20:48

jo, je to miláček :-D (hlavně když mi usne na klíně) :huban:

• Citovat
  • Upravit
6234
20.9.10 20:54

Tak si to užij, ten náš se tam už nevejde, ale občas se snaží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xzuzkax
20.9.10 21:05

Twiggi, zrovna dneska, když mi spal na klíně, jsem si říkala jak dlouho to bude trvat než ho neunesu :mrgreen: Asi dlouho ne, protože mi veterinářka řekla že vyroste rychle :kytka:
Na fotce je moje dcera (ta už Maxe unést nemůže) :lol:

• Citovat
  • Upravit
6234
20.9.10 21:10

No já mám doma ještě jedno tele (slovenský čuvač) a to si pamatuju, když jsem ho jako štěně táhla k veterináři, tak mi říkal ať si to nošení užiju :lol: labíka jsem unesla ještě ve čtyřech měsících a to už měl 16 kg, teď už má o dvacet víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
23.9.10 11:51

ahoj tak jestli se můžu přidat my jsme si teď pořídili štěně bígla s kříženého s něčímale je více do bígla.Jmenuje se Shelby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný