Jméno pro pejska

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
valinka .alenka
17.4.13 07:33
@xzuzkax píše:
Ahojky, zdravím všechny! Každou chvíli tady běží diskuze na téma „Jméno dítěte“. Tak mě napadlo, že byste mi mohly poradit i se jménem pro pejska :-) Budem mít štěně (bude to pes, né fenka) Rhodéského ridgbacka, takže v dospělosti by to měl být velký pes, vzbuzující respekt, takže bych pro něj chtěla jméno, které se k němu bude hodit… Máte nějaké tipy? :wink: Předem děkuji za odpovědi! :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
valinka .alenka
17.4.13 07:39

No já znala ridgbeka import jmenoval se Boss nebylo to jméno dle PP..ale pokud tam není vyloženě něco zrůdnýho tak jsem pp jméno nechala nebo mírně upravila Hester = Hesy Noblesa =Noby Aga je Aga plus ty holčičky berušky a zlatíčka :) :)

• Citovat
  • Upravit
valinka .alenka
17.4.13 07:43

Jo my znéme Enrica http://www.dalmatian.cz/cze/ :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
366
22.7.15 21:36

Zvažujeme ještě pořízení dalšího pejska. Chtěli bychom fenku bulteriéra. Co si myslíte o jméně Carcosa? Podle mě je hrozné, ale na nic jiného nemůžeme přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
22.7.15 21:44

Ty zvažuj spíš jiný server @markur59 :roll: ta tvoje beletrie už nudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Carolanis
22.7.15 22:28
@markur59 píše:
Zvažujeme ještě pořízení dalšího pejska. Chtěli bychom fenku bulteriéra. Co si myslíte o jméně Carcosa? Podle mě je hrozné, ale na nic jiného nemůžeme přijít.

Nééé, to né. Jak na ni budete volat? Karky :mrgreen:?
Co třeba Ema? Je to jednoduché, štěně si to snadno zapamatuje ;)

• Citovat
  • Upravit
3774
22.7.15 22:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.9.22 16:22
@xzuzkax píše:
Ahojky, zdravím všechny! Každou chvíli tady běží diskuze na téma „Jméno dítěte“. Tak mě napadlo, že byste mi mohly poradit i se jménem pro pejska :-) Budem mít štěně (bude to pes, né fenka) Rhodéského ridgbacka, takže v dospělosti by to měl být velký pes, vzbuzující respekt, takže bych pro něj chtěla jméno, které se k němu bude hodit… Máte nějaké tipy? :wink: Předem děkuji za odpovědi! :kytka:

muj pejsek se jmenuje Samuello, ape dám vám sem nejaké rady.
Co tak Lenny, Jack, Stark, Edward/Eduard, Omar, Dixi, Elvis, Leo, Lucky, Sarius, Ommy, Otto a Tommy

z techto navrhuji nejvic Omara (my meli amaretta, ale nechci aby nekdo mel stejne navic omar je asi hezci)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný