Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maya581 píše: Více
Prvni, co me napadlo, kdyz jdem videla tu formu jmena, je, ze to napsal dyslektik.
Jak se jmenuje tvoje dcera? To ti nevadí, ze ji vsichni pisou špatně jmeno?
Všude bude mít blbě jméno.. a někdy to muže udělat i problém byť je to diakritika
@ludmilaadamkova píše: Více
Moje příjmení taky většina lidí napíše špatně. Přesto se mi líbí, mám ho ráda a neměnila bych.
@KKubula píše: Více
To neřeším. Řeším, že to lidi budou psát špatně je fakt. Pokud jí to nevadí, tak Ok. Je třeba s tím ale počítat rovnou.
Nedůstojné je pokračovat v této konverzaci. Neexistuje žádná souvislost mezi jménem Hana a významem slova ostuda. Pokud si ho vybájila ve své hlavě, nebudu ti to vymlouvat, ztrapňuješ se tím sama.
@hanka.br. píše: Více
Rytíř bez bázně a hany ti nic neříká?
Jasně že jazykově Hana a hana spřízněné nejsou, ale kdyby si někdo chtěl rejpnout, tak tady se mu to nabízí na stříbrném podnose.
Jako že by dnešní děti na základce věděly co je to hana ce smyslu bez bázně a hany (potupy). To mi přijde tedy naprosté scifi.
@ludmilaadamkova píše: Více
Tak moji vrstevníci bohužel četli a celkem jsem si kvůli jménu (jsem taky Hana) užila. ![]()
Dneska Hana možná tak Hanah Montana, hana jako potupa už je fakt dost archické.
Jsi fakt hloupá. Najdi si význam jména Hana. Ta slova ani nemají stejný původ.
@hanka.br. píše: Více
O puvod prece nejde. Takova Blanka a blanka nemaji stejny puvod, ale Blankam se stejne posmivaji.
Tobiás mi zni divne. Nekdo tu dal priklad Vyktor. No za mne je to srovnatelne s Víktor nebo Víctor.
Já tohle taky nechápu. Mám ve třídě dívku, jméno obdobné jako ve stylu Carroll Dvořáková. Zní mi to jak pěst na oko ta kombinace. Kromě toho, že jí všichni říkají stejně Kája. A u takových dětí to strašně často lidé pletou. Vlastně jim tím dělají rodiče medvědí službu.