Jsem asi divná? Představy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1680
17.9.22 23:00

Delala jssm to strasne moc, nez jsem mela deti. Ted uz na to neni tolik casu, ale obcas jeste utecu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.9.22 23:30

Nevím teda jak přesně se u tebe projevuje, ale mohlo by se jednat i o maladaptivní snění ( v českém jazyce o tom moc ale najdeš)

• Citovat
  • Upravit
42512
18.9.22 09:03

Bez mého krásného imaginárního světa by ten reálný kolikrát ani nebyl k přežití… Nadsázka. Ale něco na tom je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
18.9.22 11:43

Nejsi divná. Taky to tak mám :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.22 22:06
@Anonymní píše:
Nevím teda jak přesně se u tebe projevuje, ale mohlo by se jednat i o maladaptivní snění ( v českém jazyce o tom moc ale najdeš)

Tak tohle je hustý, v životě jsem tenhle pojem neslyšela, ale popis totálně sedí na to co jsem prožívala cca 15 let mého života.
Když se mi začala přibližovat 30, trash to samo nějak ustoupilo. Teda, ustoupilo to v době kdy jsem začala být spokojená se svým životem, myslím si že to má přímou souvislost :D
Teď už do říše bdělých snů utíkám jen příležitostně, většinou z nudy a už málokdy v me hlavě vznikají nové příběhy, většinou se vracím k těm starým, jako se člověk vrací k dobrému filmu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.9.22 19:43

A přijde vám normální, že třeba mám ve škole učitelku, kterou mám rada, tak ze si představuji, ze jsme kamarádky?

• Citovat
  • Upravit
2418
19.9.22 20:04
@Anonymní píše:
A přijde vám normální, že třeba mám ve škole učitelku, kterou mám rada, tak ze si představuji, ze jsme kamarádky?

No, pokud je to v rovině představ a nijak ji neobtěžuješ nebo dokonce nestalkuješ, tak je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
19.9.22 20:23
@Anonymní píše:

To už mi přijde trochu nahraně. Aby Ti to v realitě nějak neujelo a nebyl z toho trapas. Já jsem di raději představovala filmové postavy, prostě něco víc mimo realitu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová