Jsem blázen nebo ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
sara1000 píše:
Dnes bych to resila jinak,ale dnes mam srovnane hormony a jsem schopna normalne myslet
Jéé, já už se taky těším až budu normálně myslet..
Teda doufám, že to někdy přijde, já si pořád říkám a mám vážně i strach, že skončím v blázinci :/
- Citovat
- Upravit
Pamatuji si,kdyz byly male 2 mesice,tak jsem ji koupala a nemela jsem rpipravenou osusku,tudiz jsem ji musela prenest do pokoje a samozrejme ji byla zima a tak srdceryvne plakala.A ja nad ni sedela,zahrivala ji a hrozne plakala,jak jsem spatna matka a jak ji ublizuju.Prisel manza a pta se,proc brecim,tak jsem mu to rekla.No,normalne se mi vysmal az se za brcho popadal.Prisel ke mne,dal mi pusu a sel pryc.A mne se ulevilo.
Ale ted se tomu vazne smeju.Ted se mala vzteka,rve,jak o zivot a ja si jdu umyt nadobi a cekam,az se uklidni a uz nebrecim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Přesně tak, já se pořád utěšuju, že za chvilku bude jaro, prcek bude větší, a tak snad to už bude lepší, tohle počasí už mě drtí..A často si také říkám jak bych jela na dovolenou, k moři, na hory a nebo jenom někam na víkend, ale prostě to nejde, byl by to očistec a ne dovolená, přeci jen doma je doma, všechno po ruce - pohodlí a pro malého zřejmě nejlepší
Na léto máme zaplacenou dovolenou u moře, malému by v tu dobu mělo být skoro 9 měsíců, teď si to neumím představit, ale to už by snad mohlo být dobré, ne??
Urcite toé bude krasna dovolena.:) My rajzovali s malou od 4 mesicu po chatach a chalupach.Je to pro ne prijemne zpetreni.Doma je doma,ale na par dni je fajn zmenit prostredi.Ikdyz teda vzdy mam narvane auto po strechu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
sara1000 píše:
Pamatuji si,kdyz byly male 2 mesice,tak jsem ji koupala a nemela jsem rpipravenou osusku,tudiz jsem ji musela prenest do pokoje a samozrejme ji byla zima a tak srdceryvne plakala.A ja nad ni sedela,zahrivala ji a hrozne plakala,jak jsem spatna matka a jak ji ublizuju.Prisel manza a pta se,proc brecim,tak jsem mu to rekla.No,normalne se mi vysmal az se za brcho popadal.Prisel ke mne,dal mi pusu a sel pryc.A mne se ulevilo.
Ale ted se tomu vazne smeju.Ted se mala vzteka,rve,jak o zivot a ja si jdu umyt nadobi a cekam,az se uklidni a uz nebrecim
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:sara1000 píše:Jéé, já už se taky těším až budu normálně myslet..
Dnes bych to resila jinak,ale dnes mam srovnane hormony a jsem schopna normalne mysletTeda doufám, že to někdy přijde, já si pořád říkám a mám vážně i strach, že skončím v blázinci :/
tak jako je pravda,ze trochu zakrnuji,ale uz aspon nejezdim s nakupnim vozikem v supermaketu dopredu a dozadu,jako kdyz jezdim s kocarem a uspavam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám strach, abych mu nějak nenarušila režim, a že třeba změnou prostředí nebude chtít spát a tak.. Já jsem asi fakt pošahaná
.. Teď to zlehčuji, hrozně jsem se uklidnila, díky vašim radám
.. A hlavně jak říkám, u mě tenhle výbuch trvá chvilku a pak najednou jako kdyby mi přecvaklo v hlavě a zase je všechno ok…
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:fletnicka píše:Ano ano, lépe bych to nenapsala. Tak se cítím, malého miluju, každý jeho úsměv mi dodává energii, ale asi jsem si ještě nezvykla na novou situaci. Byli jsme zvyklí s manželem hodně cestovat, jezdit neustále po nákupech, kina, večeře, obědy - skoro nikdy jsme nebyli doma, a najednou přišlo mimi a se vším byl konec. Manžel mi v tomhle hrozně pomáhá, malého hlídá a řekne mi, ať seberu kamarádku a jedu nakupovat, to všechno je super, ale já bych chtěla jet kolikrát s ním, být s ním sama, jako dřív. Prostě jsem si ještě asi nezvykla, i když to je to co mě trápí, jestli 4 měsíce po porodu už bych neměla být zvyklá a v normálu?
Svoje dítě miluju nade všechno, je to to nejkrásnější a nejúžasnější, co mě v životě potkalo, takže vůbec nepochybuju o tom, jestli ho mám ráda. Co ale nemám ráda, je ten obrat o 180° v mém životě, ale s tím nic nenaděláme.
Nevím, kolik ti je let, ale u mě hraje velkou roli právě to, že nejsem žádná „dvacítka“, která otěhotněla náhodou, miminko je plánované. Ale řekla bych, že o to je to horší, protože jsem si doteď užívala - studovala jsem, cestovala, pobyla si v zahraničí, měla skvělou práci v oboru, cítila jsem, že jsem v něčem dobrá, úspěšná, že jsem svobodná (duševně, jinak jsem vdaná
). A najednou BUM: mám mimčo, celý den se věnuju jen jemu - plíny, bašta, plíny, bašta. Opravdu intelektuálně stimulující. Doma borčus, já utahaná, protivná, do toho přijde manžel, vidí tu hrůzu, to mu náladu (ani nic jiného) rozhodně nezvedne, je protivný, já protivná. Teď teda nechci vypadat jako nějaká kariéristka nebo praštěná rádoby-intelektuálka, to fakt nejsem. Chci tím jen říct, že to mateřství možná líp snáší mladá holka, nezkažená studiem a cizinou
.
A 4 měsíce po porodu máš rozhodně nárok na to, být „jiná“ než dřív. I když to tak nevypadá, tak po porodu se tělo i duše hojí hodně dlouho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Přesně tak, já se pořád utěšuju, že za chvilku bude jaro, prcek bude větší, a tak snad to už bude lepší, tohle počasí už mě drtí..A často si také říkám jak bych jela na dovolenou, k moři, na hory a nebo jenom někam na víkend, ale prostě to nejde, byl by to očistec a ne dovolená, přeci jen doma je doma, všechno po ruce - pohodlí a pro malého zřejmě nejlepší
Na léto máme zaplacenou dovolenou u moře, malému by v tu dobu mělo být skoro 9 měsíců, teď si to neumím představit, ale to už by snad mohlo být dobré, ne??
A to já bych zas jela klidně i se 4měsíční, právě změna je dobrá věc a na dovolené pak nebudeš tolik vykulená
navíc čím menší dítě se většinou rovná, že to bude víc v pohodě, přecijen teď toho ještě docela dost naspí ![]()
my jezdili prakticky od narození na vysočinu k prarodičům, do sev. čech k prarodičům, v půlroce na dovolenou do chorvatska, pak šumava…a vždycky to tak příjemně oživí
(nehledě na to, že nemusíš uklízet, vařit a podobné vylomeniny
)
- Citovat
- Upravit
Je mi 21 a mimi bylo také tak trochu plánované, nebrala jsem prášky a nechávali jsme to být, až to příjde, tak to příjde.. Do té doby jsme s manželem opravdu, co 2 měsíce jezdili na dovolené, užívali si.. Peníze pro nás nejsou problém, takže co jsme chtěli dělat, to jsme dělali.. A najednou prostě mimi, a konec, útrum.. A chybí mi to.. I když prďouska miluju, tak tohle mi chybí a vzpomínám na to období a říkám si, jestli to ještě někdy takhle bude..
- Citovat
- Upravit
Anonymní píše:
Já mám strach, abych mu nějak nenarušila režim, a že třeba změnou prostředí nebude chtít spát a tak.. Já jsem asi fakt pošahaná.. Teď to zlehčuji, hrozně jsem se uklidnila, díky vašim radám
.. A hlavně jak říkám, u mě tenhle výbuch trvá chvilku a pak najednou jako kdyby mi přecvaklo v hlavě a zase je všechno ok…
Nechci byt zla a neer to tak,ale pravy rezim jeste urcite nemate.Ja mohla mluvit o rezimu okolo 1.roku.Jinak se mimi neustale vyviji a meni.Za mesic bude zase vse jinak,co se tyce rezimu.Ja ji proste zabalila cvely pokojicek a jelo se.Vozili jsme s sebou i velkou vanicku na koupani do mista,kde je vana.Chapes to?Tak,kdo je tu prdly
.Pro ty deti je oziveni a pro tebe relax,jsi jinde,nemusis cumet na bordel doma.Kdyz pojedes k mori,tak ti i uvari.Ver mi,ze si to uzijete a v 9 mesicich ude ditko nadsene,bude se hrabat v pisku a pit slanou vodu z more
,proste idylka.Uvidis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Je mi 21 a mimi bylo také tak trochu plánované, nebrala jsem prášky a nechávali jsme to být, až to příjde, tak to příjde.. Do té doby jsme s manželem opravdu, co 2 měsíce jezdili na dovolené, užívali si.. Peníze pro nás nejsou problém, takže co jsme chtěli dělat, to jsme dělali.. A najednou prostě mimi, a konec, útrum.. A chybí mi to.. I když prďouska miluju, tak tohle mi chybí a vzpomínám na to období a říkám si, jestli to ještě někdy takhle bude..
Bude,ted nevim,zda te to nakopne,ci udupe.Ale zrovna vcera mi manza rekl,ze si mam vyrat zajezd a ze si vzal dovcu na tyden a bude jen s malou.Takze na konci brezna letim s kamaradkou do Egypta.A myslis,ze by me to nekdy tohle napadlo?Ani naaaaahodouu
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Anonymní píše:
Já mám strach, abych mu nějak nenarušila režim, a že třeba změnou prostředí nebude chtít spát a tak.. Já jsem asi fakt pošahaná.. Teď to zlehčuji, hrozně jsem se uklidnila, díky vašim radám
Dovolená bude určitě super. My jsme doteď taky dřepěli doma, teď má malá 7,5 měsíce a už je to s ní pohodovější, takže se chystáme na víkendovou chatu, jedu s ní na týden k babičce, pak jedeme na pět dní ke známým, prostě už je teď dítko vnímavější a dokáže se zabavit a hlavně se nechá zabavit. Je mi jasné, že režim se tak naruší, ale věřím, že pak ho zase obnovím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
fletnicka píše:Anonymní píše:fletnicka píše:Ano ano, lépe bych to nenapsala. Tak se cítím, malého miluju, každý jeho úsměv mi dodává energii, ale asi jsem si ještě nezvykla na novou situaci. Byli jsme zvyklí s manželem hodně cestovat, jezdit neustále po nákupech, kina, večeře, obědy - skoro nikdy jsme nebyli doma, a najednou přišlo mimi a se vším byl konec. Manžel mi v tomhle hrozně pomáhá, malého hlídá a řekne mi, ať seberu kamarádku a jedu nakupovat, to všechno je super, ale já bych chtěla jet kolikrát s ním, být s ním sama, jako dřív. Prostě jsem si ještě asi nezvykla, i když to je to co mě trápí, jestli 4 měsíce po porodu už bych neměla být zvyklá a v normálu?
Svoje dítě miluju nade všechno, je to to nejkrásnější a nejúžasnější, co mě v životě potkalo, takže vůbec nepochybuju o tom, jestli ho mám ráda. Co ale nemám ráda, je ten obrat o 180° v mém životě, ale s tím nic nenaděláme.Nevím, kolik ti je let, ale u mě hraje velkou roli právě to, že nejsem žádná „dvacítka“, která otěhotněla náhodou, miminko je plánované. Ale řekla bych, že o to je to horší, protože jsem si doteď užívala - studovala jsem, cestovala, pobyla si v zahraničí, měla skvělou práci v oboru, cítila jsem, že jsem v něčem dobrá, úspěšná, že jsem svobodná (duševně, jinak jsem vdaná
A 4 měsíce po porodu máš rozhodně nárok na to, být „jiná“ než dřív. I když to tak nevypadá, tak po porodu se tělo i duše hojí hodně dlouho.). A najednou BUM: mám mimčo, celý den se věnuju jen jemu - plíny, bašta, plíny, bašta. Opravdu intelektuálně stimulující. Doma borčus, já utahaná, protivná, do toho přijde manžel, vidí tu hrůzu, to mu náladu (ani nic jiného) rozhodně nezvedne, je protivný, já protivná. Teď teda nechci vypadat jako nějaká kariéristka nebo praštěná rádoby-intelektuálka, to fakt nejsem. Chci tím jen říct, že to mateřství možná líp snáší mladá holka, nezkažená studiem a cizinou
.
A to já si zas myslím, že těžký je to asi pokaždý
jsem „dvacítka“ nezkažená cizinou a stejně to bylo náročný, možná dost náročný i v tom, že mi každý předhazoval jak jsem „mladá“ a že jsem magor, když mám rodinu a že bych měla cestovat, takže tohle mě třeba dost dlouho leželo v hlavě, spíš tak podvědomě, jestli jsme neudělali chybu, jestli jsem a budu dobrá máma…
- Citovat
- Upravit
Nechci byt zla a neer to tak,ale pravy rezim jeste urcite nemate.Ja mohla mluvit o rezimu okolo 1.roku.Jinak se mimi neustale vyviji a meni.Za mesic bude zase vse jinak,co se tyce rezimu.Ja ji proste zabalila cvely pokojicek a jelo se.Vozili jsme s sebou i velkou vanicku na koupani do mista,kde je vana.Chapes to?Tak,kdo je tu prdly.Pro ty deti je oziveni a pro tebe relax,jsi jinde,nemusis cumet na bordel doma.Kdyz pojedes k mori,tak ti i uvari.Ver mi,ze si to uzijete a v 9 mesicich ude ditko nadsene,bude se hrabat v pisku a pit slanou vodu z more
,proste idylka.Uvidis…
Noo, on tomu nikdo moc nevěří, já vím, že se to bude všechno měnit, ale my máme asi tak od 3. týdne režim, který do teď je stále stejný - a to mu jsou 4 měsíce
A jak je jednou něco trošku jinak a třeba prcek nejde spát v tolik, v kolik ho dávám vždycky, tak už neusne a je protivej.. A jak je všechno tak jako vždycky, tak je to pohoda
Ale na tu letní dovolenou se vážně moc těším
… ale taky jsem si vyslechla, jakej je to nesmysl jezdit s „ležákem“ k moři atd… :/ … A mimochodem, to s tou vaničkou, nechápu ani já - to je fakt sranda
a to jsem prdlá
![]()
- Citovat
- Upravit
Přesně tak, já se pořád utěšuju, že za chvilku bude jaro, prcek bude větší, a tak snad to už bude lepší, tohle počasí už mě drtí..
A často si také říkám jak bych jela na dovolenou, k moři, na hory a nebo jenom někam na víkend, ale prostě to nejde, byl by to očistec a ne dovolená, přeci jen doma je doma, všechno po ruce - pohodlí a pro malého zřejmě nejlepší