Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Mam hodne svetlou plet, solaria nemam rada, samoopalovaky delaj fleky, jak to v zime resite vy? Pomuzou treba vitaminy? Nebo hodne mrkve?;-)
Já chodím ven
Jsem chudokrevná, sama na sobě to nevidím a i když mám dojem, že jsem opálená, vždycky se najde někdo, kdo mi řekne, že jsem bledá
Tak už na nějakou honbu za bronzem kašlu.
Mám světlou pleť, na slunku se vždycky spálím, mám pak rudý nos a líčka jak vytrvalý pijan vína. Solária a opalováky neřeším, je podle mě hezčí a zdravější být bledá než za každou cenu opálená:)
Já jsem přes zimu taky bílá jako stěna…a ještě ty moje modrý kruhy pod očima ![]()
Teď jdu zkoušet přes zimu betakaroten, v létě mi pomohl k lepšímu opálení se. Tak uvidím. Jinak leda make-up nebo aspoň stařenka na zdravý dojem. Mrkev nebude asi tak účinná, leda by ses jí mazala.
edit: ne stařenka, ale tvářenka ![]()
Příspěvek upraven 28.09.13 v 22:50
Mimochodem, dneska už není trend být bronz, naopak, modelky jsou světlejší a světlejší, je to prostě otázka módy.
No ja prave po opaleni jako takovem netouzim, jde o to, ze jsem opravdu hodne bila a to uz neni hezke, pusobim anemicky, rada bych aspon „zdravy“ odstin… O opaleni v lete uz si taky nedelam iluze, jsem na svem maximu a vypadam jak ostatni prave v zime
![]()
Ja jsem bleda, chudokrevna a pihata. Na slunicku zcervenam, zhnednu minimalne. Kaslu na to.
Ale jo, makeup mam, tonovaci BB taky, bronz. tvarenku taky, ale rada bych neco abych byla tmavsi I bez toho, neco pokud mozno prirodniho… Co ten betakaroten, zabralo to nekomu v zime?
Jsem bila a nestydim se za to. Opaluju se nerada( ale vcelku dobre - na svetlou plet- a opaleni mi kupodivu vydrzi dost dlouho) I jako opalena ale vypadam jak reditel vapenky.
Jenze me to nevadi. Vic mi vadi ty kila navic.
Solaria hrube nedoporucuju, s opalovaky nemam zkusenost. Ja se obcas v lete premuzu - nejspis na dovolene - a trochu se opalim a ono mi to nejky cas vydrzi i v zime… ![]()
@79Simona píše:
Ale jo, makeup mam, tonovaci BB taky, bronz. tvarenku taky, ale rada bych neco abych byla tmavsi I bez toho, neco pokud mozno prirodniho… Co ten betakaroten, zabralo to nekomu v zime?
Ja vylozene betakaroten nebastila, ale kdyz byl prcek jeste batole, tak jsem s nim pila tu stavu Kubika, a fakt jsem byla jakoby tmavsi. ![]()
Já betakaroten jedla (nějaký to GS něco)
a změnu jsem nepozorovala. ![]()
Já jsem taky hrozně bledá, skoro celý rok
V létě se trošku opálím na mě a pak mi stejně někdo řekne, že bych se měla opálit
. Zkoušela jsem kdysi solárko a zčervenala jsem akorát jako rajče, nic víc
. A samoopalováky dělají fleky, přesně jak píšeš. Nepoužívám nic nějakou dobu už. Zkrátka jsem si na to zvykla, že jsem světlý typ a nic s tím nezmůžu. Kdyby něco existovalo ráda vyzkouším ![]()