Jsem bledule ;-)

809
28.9.13 22:42

Jsem bledule...;-)

Mam hodne svetlou plet, solaria nemam rada, samoopalovaky delaj fleky, jak to v zime resite vy? Pomuzou treba vitaminy? Nebo hodne mrkve?;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
28.9.13 22:44

Já chodím ven :-) Jsem chudokrevná, sama na sobě to nevidím a i když mám dojem, že jsem opálená, vždycky se najde někdo, kdo mi řekne, že jsem bledá :-) Tak už na nějakou honbu za bronzem kašlu.

• Citovat
  • Upravit
14396
28.9.13 22:46

Mám velmi světlou pleť a neřeším to. Proč taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7212
28.9.13 22:46

Afrika :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28984
28.9.13 22:47

Mám světlou pleť, na slunku se vždycky spálím, mám pak rudý nos a líčka jak vytrvalý pijan vína. Solária a opalováky neřeším, je podle mě hezčí a zdravější být bledá než za každou cenu opálená:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.9.13 22:49

Já jsem přes zimu taky bílá jako stěna…a ještě ty moje modrý kruhy pod očima 8)
Teď jdu zkoušet přes zimu betakaroten, v létě mi pomohl k lepšímu opálení se. Tak uvidím. Jinak leda make-up nebo aspoň stařenka na zdravý dojem. Mrkev nebude asi tak účinná, leda by ses jí mazala.
edit: ne stařenka, ale tvářenka :mrgreen:

Příspěvek upraven 28.09.13 v 22:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Mimochodem, dneska už není trend být bronz, naopak, modelky jsou světlejší a světlejší, je to prostě otázka módy.

• Citovat
  • Upravit
809

No ja prave po opaleni jako takovem netouzim, jde o to, ze jsem opravdu hodne bila a to uz neni hezke, pusobim anemicky, rada bych aspon „zdravy“ odstin… O opaleni v lete uz si taky nedelam iluze, jsem na svem maximu a vypadam jak ostatni prave v zime :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
28.9.13 22:54

Ja jsem bleda, chudokrevna a pihata. Na slunicku zcervenam, zhnednu minimalne. Kaslu na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45719
28.9.13 22:55

Makeup - ale světly!! a na to trochu bronzového pudru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
28.9.13 22:57

Ale jo, makeup mam, tonovaci BB taky, bronz. tvarenku taky, ale rada bych neco abych byla tmavsi I bez toho, neco pokud mozno prirodniho… Co ten betakaroten, zabralo to nekomu v zime?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35350
28.9.13 22:59

Jsem bila a nestydim se za to. Opaluju se nerada( ale vcelku dobre - na svetlou plet- a opaleni mi kupodivu vydrzi dost dlouho) I jako opalena ale vypadam jak reditel vapenky.
Jenze me to nevadi. Vic mi vadi ty kila navic.
Solaria hrube nedoporucuju, s opalovaky nemam zkusenost. Ja se obcas v lete premuzu - nejspis na dovolene - a trochu se opalim a ono mi to nejky cas vydrzi i v zime… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
28.9.13 23:05
@79Simona píše:
Ale jo, makeup mam, tonovaci BB taky, bronz. tvarenku taky, ale rada bych neco abych byla tmavsi I bez toho, neco pokud mozno prirodniho… Co ten betakaroten, zabralo to nekomu v zime?

Ja vylozene betakaroten nebastila, ale kdyz byl prcek jeste batole, tak jsem s nim pila tu stavu Kubika, a fakt jsem byla jakoby tmavsi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
28.9.13 23:08

Já betakaroten jedla (nějaký to GS něco) :-) a změnu jsem nepozorovala. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1257
28.9.13 23:08

Já jsem taky hrozně bledá, skoro celý rok :mrgreen: V létě se trošku opálím na mě a pak mi stejně někdo řekne, že bych se měla opálit :lol:. Zkoušela jsem kdysi solárko a zčervenala jsem akorát jako rajče, nic víc :(. A samoopalováky dělají fleky, přesně jak píšeš. Nepoužívám nic nějakou dobu už. Zkrátka jsem si na to zvykla, že jsem světlý typ a nic s tím nezmůžu. Kdyby něco existovalo ráda vyzkouším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková