Jsem fakt tak hrozna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13048
26.6.17 19:50

@Anna766 Já předpokládám, že mu to prostě nejde.
Ovšem pokud nemá psychický blok z ježdění na kole, tak vážně nevím, co by dělal u psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.6.17 19:51
@Sany80s píše:
@radúna Ovšem slovo pokud je jaksi vypuštěno, že.

Ale to slovo pokud přece neznamená, že ten blok má dcera autorky.
Jestliže ty to tak chápeš, pak jsi vykonstruovala nějaký důvod, proč autorčina dcera není dobrý plavec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
26.6.17 19:53

Zakladatelko, ne, nejsi hrozná :)
Syn třeba plave celkem dobře, jezdil se školkou i školou, přesto bych ho zatím nepustila, vím že v bandě dělá blbosti a to máme koupaliště se třemi hloubkami bazénů a dvěma plavčíky.
A k debatě kolem, třeba já byla naprosto nesportovní dítě.
Plavat jsem se učila hodně dlouho, dnes zvládnu prsa stylem „neutopím se“, bruslit ještě déle, lyžovat jsem se učila ve dvaceti protože manžel je vášnivý lyžař, to mi celkem jde :mrgreen:
Tělocvik na škole jsem nenáviděla, do dálky nedoskočila, nikam nedohodila a u kotoulu zvracela :lol:
Přesto mě chytil aerobic, poté zumba, ráda jezdím na kole, i tak jsem koukám měla být v dětství v péči psychiatra 8o
Nechápu proč to tu Sany vede takto do extrému, ale po zkušenostech z jiných diskusí mě to bohužel nepřekvapuje. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.6.17 19:54
@radúna píše:
Ale to slovo pokud přece neznamená, že ten blok má dcera autorky.
Jestliže ty to tak chápeš, pak jsi vykonstruovala nějaký důvod, proč autorčina dcera není dobrý plavec.

8o já fakt netuším kde to čteš a proč je potřeba kvůli tomu dělat takové drama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.6.17 19:56

@radúna

A: má dcera neumí plavat
B: jaktože neumí plavat?
C: třeba má blok z plavání, já ho měla
B: pokud má blok z plavání, měla by… pokud ne, měla by…

Opravdu z takové konverzace pro tebe vyplývá, že B tvrdí, že dcera A má psychický blok? To přeci ani nedává smysl to co píšeš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
26.6.17 19:59

@radúna Ten důvod vykonstruovala ta, co sem napsala svoji zkušenost a uvedla to ve smylu jako argument k tomu, aby někdo neuměl plavat.
Já pouze napsala, že pokud ho má, tak…
A ne, že ho má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
26.6.17 20:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.6.17 20:05

@Sany80s @Nimie pokud nechcete rozumět špatně postavené větě, která vyznívá jinak než má Sany na mysli, pak diskuze dál nemá smysl.
Je zvláštní, že ten špek vidí víc lidí, nejen já.
:think:
Příjemný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32028
26.6.17 20:07
@radúna píše:
@Sany80s @Nimie pokud nechcete rozumět špatně postavené větě, která vyznívá jinak než má Sany na mysli, pak diskuze dál nemá smysl.
Je zvláštní, že ten špek vidí víc lidí, nejen já. :think:
Příjemný večer :kytka:

Mě to zvláštní nepřipadá, tady je to vcelku normální bohužel. Tvrdila jsi, že to tu řečeno nebylo, řečeno to tu bylo, ale ty si furt jedeš svou. Tvrdila jsi, že tak Sany označila zakladatelky dceru. Nic takového tu nepsala a nebyla jsi schopna to ani podložit citací. Fakt netuším co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13048
26.6.17 20:08

@Ellusa Protože nenaučit dítě pořádně plavat mi přijde jako věc, která hraničí s tím, že tomu dítěti nedávám tolik, kolik bych měla.
Proto jsem použila ostré slovo ubohé.
V konverzaci z očí do očí to nemá co dělat, toto je ale web, kde lze věci dovysvětlit.
Já bych dítě, které neumí plavat dobře taky nepustila ani na koupák(u nás tedy děti na koupaliště dokonce bez doprovodu dospělého nepustí).
Jenže teď chudák dítě nemůže na koupaliště s přáteli, s čímž plně souhlasím, protože jeho rodiče asi nepovažovali za nutné ho naučit plavat alespoň za cenu toho, že se mu v tomto směru budou více věnovat.
Další možnost je kurz plavání, ale na to každý nemusí mít peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 20:15

@Sany80s kdo tady psal, ze ma blok z plava i??? 8o 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Proste ji to tak nebavi, radeji si cte, pujde do knihovny nebo si maluje..taky na psychiatra???zakl.

• Citovat
  • Upravit
19986
26.6.17 20:15

Ve 12ti jsem jezdila na koupaliště s menším bráchou sama na celý den. Je o 2 roky mladší. Ve 13ti sama na rybník, tam jsme se slezli jako parta. Rodiče vedeli že vyhecovat se nenechám a věřili mi. Plavání miluji od mala. Na zakladce jsem v posledních 3 ročnících plavala zavodne.
Jak jsem zjistila po x letech od mamky. Několikrát mě „sledovala“, pry asi 2× a když věděla že mi může věřit nechala mě jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 20:17

Jeste se tady poperte holky… :?

• Citovat
  • Upravit
13048
26.6.17 20:24
@Anonymní píše:
@Sany80s kdo tady psal, ze ma blok z plava i??? 8o 8o 8o 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Proste ji to tak nebavi, radeji si cte, pujde do knihovny nebo si maluje..taky na psychiatra???zakl.

Jiná zakladatelka napsala, že blok u ní byl důvod pro to neumět plavat.
Já chápu, že ji to nebaví, tak jí řekněte, že dokud to nebude umět pořádně, že ji nikam nepustíte a ona se to doučí.
Jestli máte peníze, tak ji nabídněte kurz, nebo teď v létě choďte s ní častěji. Pokud bude mít puberťačka zájem.
Jinak je fajn kondiční plavání.
Obvykle tam mají více drah pro více úrovní plavců a dohled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.17 20:47

@Sany80s zakladatelka je jedna a to jsem ja. dcera mela 2 x plavecky vycvik, nutili je skakat do hluboke vody a vynorit se..boji se ale jinak vodu miluje, spis jenom tak na hratky nez plavani..potapi se doma v bazenu, v mori snorchluje…ale musi citit zem pod nohami.to mladsi je na tom lip. nehrotim to, ja to mam podobne.
dceri jsem to vysvetlila a pochopila proc jsem ji nepustila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML