Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kallkapa píše:
Teda… šla jsem se podívat na postel, ve které jsem dnes spala a vypadá to, že v ní nikdo nespal
Tak to by ses měla nad sebou zamyslet, kde jsi v noci vlastně byla
. V mojí rozhodně někdo spal
.
Zakladatelko - promiň, je to poněkud zmatečné.
Můj teda klidně vytuhne na gauči a pak pokládá za zbytečné se přesouvat takový kus do postele, tak tam chrní až do rána ![]()
No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…
Zakladatelko, to opravdu soudíš jen podle postele? Nebo máš víc náznaků nevěry? Podle mě odpověděl vtipně, myslím že bys poznala kdyby lhal tohle by podle mě chlap co tě podvádí neřekl. A teda myslím, že tě nepodvádí.. neřeš hlouposti nebo o něj přideš ![]()
@Anonymní píše:
No po sobě si nikdy nestele a ta postel byla ještě ustlaná po mě, když jsem tam spala, on sám to tak neumí a prostě tělo spící v posteli udělá otisk na polštáři, peřina je pak jinak zvlněná. Jsem detailista, vím to a ráda bych to neřešila, ale jsem ten typ co vidí nesoulad a ptá se…
Jsi moc podezíravá, vážně.. ![]()
Co kdyby tě takto podezíral on??
@Anonymní píše:
tak se zeptej jeho a jestli váháš, zatím se nestěhujte dokupy.. pač by ses asi užrala. ![]()
@Anonymní píše:
Tak s tím pro sím tě bojuj, nebo se ti to vymstí a zkazíš si vztah kvůli zbytečnému podezírání
Nevim postel bych. fakt neresila, muj pritel kdyz odjizdim driv podle toho jak stiha, tak bud vubec, nebo to jen posolicha a nebo si s tim da praci.Tak to jedine poznas az budete spolu bydlet. A nebo jestli nekde parili a musel do prace, tak treba šel rovnou do prace, u chlapu se to stava. Mozna jsi opravdu moc velka detailistka ![]()
@Anonymní píše:
Aha..takže vy byste to asi ani nezaregistrovali…
Ne.
@Anonymní píše:
Aha..takže vy byste to asi ani nezaregistrovali…
Ani náhodou
Aha, tak to je smutný, protože nevím, jak tohle centrum v mozku vypnout… Rada? Něco uvidím, řeknu si blbost blbost a jdu dál? Byl někdo stejný pako já? Jak to řešil?
@Anonymní píše:
Aha, tak to je smutný, protože nevím, jak tohle centrum v mozku vypnout… Rada? Něco uvidím, řeknu si blbost blbost a jdu dál? Byl někdo stejný pako já? Jak to řešil?
A nepomáhá ti soustředit se na sebe, svoji práci a koníčky?
Otázkou je, jaký je váš vztah.
Máš na nevěru i nějaké jiné podezření? Myslíš si, že tě podvádí a tohle je jen součást mozaiky?
Anebo máte úplně normální pohodový vztah bez jakéhokoliv problému ohledně nevěry a ty vyšiluješ jen kvůli zastlané posteli?
No třeba spal na gauči a na postel si pak jen sednul, když se oblíkal do práce. Zbytečně nepátrej, neřeš a nehroť to. Kdybych našla pod postelí cizí tanga, tak asi řeším, ale tohle je fakt pitomost.