Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prostě si pan jen užije když to jde, kdyz k tomu nejsou podmínky jsi mu jedno, protoze sex, jidlo a deti ma doma. Je to jen kreten co si z tebe udělal prostitutku zdarma ![]()
Kdyz mu ji chceš dělat, proc ne, každý dle svého gusta..
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
Ted sis nabehla, ozvaly se ti vsechny na.ne, protoze maji strach, ze by jim to udelal ten jejich..ale fakt je, ze te moc nezere, my se setkame treba jen hodku v aute 2× za tyden, poovidame, drzime se za ruce, takze to jde..
@Anonymní píše:
Ted sis nabehla, ozvaly se ti vsechny na.ne, protoze maji strach, ze by jim to udelal ten jejich..ale fakt je, ze te moc nezere, my se setkame treba jen hodku v aute 2× za tyden, poovidame, drzime se za ruce, takze to jde..
A kde mají jistotu, že jim to ten jejich nedělá? O tom se nemluví. Žádný manžel nepřijde za ženou a neřekne, hele já spím občas i s jinou.
Tak vzhledem k tomu, že po tobě už ani ten sex nechce, tak myslím, že může být manželka celkem v klidu.
Zoufalý sex není na furt. A ty zníš jako zoufalka.
Mě vždycky zajímalo, jak se dělá sex přes telefon. Už to tu čtu poněkolikáté a jaksi si to furt neumím představit.
Jako chápu, že on na ni určitým způsobem mluví a ona se u toho s vlastní pomocí udělá, ale mně to teda připadá příšerné, asi jsem v tomto mimo.
@milami píše:
Nevěru neschvaluji, ale tohle vyjádření je snad přes čáru.
Pres caru je to co zakl. dela. Na tuto spinu se jen opravnene vyjadruji
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
Ty jo, tak trochu jsem byla…
na jednu stranu, ten sex mi nikdo nesebere nadruhou stranu zpětně vidím, že kolem mě byla spousta chlapů a já bohužel byla rok a půl zasekana, moje škoda.
Měla by ses poohlédnout po někom kdo není ženatý - budeš na tom líp..
@migmina píše:
A ten muž je v tom nevine slovy klasika sel zakopl a najednou tam byl. Zajímavé jak se tu plive na zakladetelku ale ve své podstatě plná vina padá na muze, ten má ženu, a v tomto prapodivném vztahu i hlavní slovo..
@david85lbc píše:
A ten muž je v tom nevine slovy klasika sel zakopl a najednou tam byl. Zajímavé jak se tu plive na zakladetelku ale ve své podstatě plná vina padá na muze, ten má ženu, a v tomto prapodivném vztahu i hlavní slovo..
To ano, ale jde tomu zakl. naproti a jen lehka a jednoducha tomu podlehne.
Já moralizovat nebudu. Podvedla jsem chlapa když jsme spolu chodili, pak i jednou po svatbě. Máme deti, muž nic neví, manželství je jinak pohodové. Človek ví, že dělá špatnou věc ale prostě to udělá. To je život no.
@migmina píše:
Ty budeš hodně ublížená. Jak jsem uvedla, nevěru neschvaluju, ale přát někomu, aby zaplatil svou daň a skončil v popelnici, to už je trochu moc.
To bude nějaký podpantoflák, když se měsíc s tebou neumí sejít
Doma by si už něco vymyslel, kdyby chtěl
Být tebou netrápím se nad ním a najdu si pořádného milence, když už, který ti k něčemu bude a bude se snažit. A ne, že bude připo. ranej, to je fakt sexy.