Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@milami píše:
Ty budeš hodně ublížená. Jak jsem uvedla, nevěru neschvaluju, ale přát někomu, aby zaplatil svou daň a skončil v popelnici, to už je trochu moc.
Na stesti nee. Takovy tam patri a k nim bych prihodila protejsek. Neveru jako obecnou nesnasim. Ta popelnice neni myslena jako zamordovat a hodit tam
ale je tam spinavy odpad a tam rozvracec jak jeden tak druhy patri
@Sonarka píše:
To bude nějaký podpantoflák, když se měsíc s tebou neumí sejítDoma by si už něco vymyslel, kdyby chtěl
Být tebou netrápím se nad ním a najdu si pořádného milence, když už, který ti k něčemu bude a bude se snažit. A ne, že bude připo. ranej, to je fakt sexy.
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
S tím se prostě musíš smířit, člověk „jde do role milence/ky“ zadaného jedince s tím, že prostě vždycky bude na druhý koleji. Že prostě čeká, až bude na řadě. Žádný kino, divadlo, vodění za ruce. A taky žádný návštěvy v práci. Že se jeden zamiluje, se prostě stává a pak je dobrý prostě jít od toho, Sorry. V zájmu obou.
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
To se nemáš moc ráda, když si do něčeho takového šla. Jak vidíš, spokojit se se sexem jen tak lehce nejde.
Jen si vzpomen, jak ses cítila ze tě manžel podvádí a teď to ty děláš jiné… doplatis na tom ty…
@Anonymní píše:
Našla bych si nezadaného milence, který bude schopen sexu častěji než jednou za měsíc.
Na sex po telefonu bych se mu vyprdla, osobně mě ani ta představa nerajcuje, na ty virtuální novodobé sexy nejsem správný typ.
Ale zase je pravda, že ze sexu po telefonu se neotěhotní… ![]()
@bigl píše:
Mě vždycky zajímalo, jak se dělá sex přes telefon. Už to tu čtu poněkolikáté a jaksi si to furt neumím představit.
Jako chápu, že on na ni určitým způsobem mluví a ona se u toho s vlastní pomocí udělá, ale mně to teda připadá příšerné, asi jsem v tomto mimo.
Mně taky ![]()
@free333 píše:
Našla bych si nezadaného milence, který bude schopen sexu častěji než jednou za měsíc.Na sex po telefonu bych se mu vyprdla, osobně mě ani ta představa nerajcuje, na ty virtuální novodobé sexy nejsem správný typ.
Ale zase je pravda, že ze sexu po telefonu se neotěhotní…
Na miste toho jejiho zenace bych u zakladatelky mel z toho obavu. Staci, ze kvuli sexu uz ho chce pronasledovat az do prace, tak asi dotycnej dobre vi, proc se ji vyhyba ![]()
@Anonymní píše: …
Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
Jeden milenec je prostě málo, chce to tak tři - to si vždy alespoň jeden z nich najde čas ![]()
Tvl jsi nasraná, že milena tvýho manžela ho dokázala odtáhnout od rodiny a ty prd, viď? No jo no, evidentně byla lepší milenka než jsi ty ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila.Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
Jako vážně??
Tvůj manžel tě podvedl, rozbil rodinu a ty teď uděláš to samé a rozbiješ rodinu někomu jinému?? Předpokládám, že ten chlap má děti… Šťastné a veselé Vánoce, děcka!
Co si myslíš? Že on opustí rodinu jen kvůli tobě? Ani omylem. Málem jsi se psychicky zhroutila, co myslíš, že udělá jeho manželka? Nechceš si najít chlapa, kterej nikoho nemá?
Vzpamatuj se utni to. A mu dej pár facek, ať si uvědomí, že on má doma rodinu.
Vlastně jsi v roli té, co ti včechno vzala. Jestli ti to tak stačí a můžeš se na sebe dívat v zrcadle, tak to dělej…
Jsem už skoro dva roky milenka ženatého muže. Na začátku mi tvrdil, že jeho žena někoho má, tak si také někoho našel a až po roce mi řekl, že to nemá s manželkou vyřešené, tak jsem to chtěla skončit, dokud si to nevyřeší ale nepovedlo se. Ted mi říká, že neví, jestli manželka někoho má, protože se spolu nebaví. Tvrdí mi, že spolu už přes 8 let nespí a že na manželku nesmí ani sáhnout. Tomu docela věřím, protože je zvyklý si to dělat sám a má problémy s vyvrcholením. S manželkou nikam nechodí, na dovolenou nejezdí a on žije částečně i u maminky a je často u mě… Dřív měli velké hádky, takže má černé svědomí, že mu manželka neodpustila. Teď se oba vyklidnili, on ji neotravuje se sexem a chodí sportovat se synem, na sex jsem já, takže jsou oba na rozdíl ode mě v pohodě. Tenhle týden jsem objednaná do poradny a čekám, že mi doporučí ten vztah ukončit nebo přerušit. Mám ho moc ráda, je mi s ním dobře a v tuhle chvíli si neumím představit někoho s kým by mi bylo lépe ale na druhou stranu bych byla ráda, kdyby si oni svou situaci začali řešit a do té poradny si zašli spolu ale po těch letech se mi to zdá už pozdě, že to neřešili dřív. Je to vůbec možné, že ženská bude bez vysvětlení odmítat sex a důvěrnosti s manželem tak dlouhou dobu - 8 let?? a nebojí se, že si ten chlap někoho najde?? Jinak ona pracuje na částečný úvazek, teď málo, protože covid, zatímco on je sedřený na přesčasech a každou chvíli s něčím onemocní.
@MB88 znáš jen jednu stranu pohledu a to tu, co ti namluvil on.. Na 90 % to tak nebude, jinak by to ukončil