Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18149
17.1.21 21:06

@Sonarka
Jaké zhovadilosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
17.1.21 21:08
@bigl píše:
@Sonarka
Jaké zhovadilosti?

Však o tom nic nevíš… :nevim: Myslíš, že mě tahle situace netrápí? Že jsem si neužila svý za celý ten rok? A fakt nemám náladu na to, aby do mě ještě někdo rejpal…nějaká odbornice z emimina. Bože.

• Citovat
  • Upravit
18149
17.1.21 21:13
@Sonarka píše:
Však o tom nic nevíš… :nevim: Myslíš, že mě tahle situace netrápí? Že jsem si neužila svý za celý ten rok? A fakt nemám náladu na to, aby do mě ještě někdo rejpal…nějaká odbornice z emimina. Bože.

Každá milenka má pocit, že ten jejich vztah je jiný, vyjímečný.
Ty jsi prostě celoživotní romantik.
To není rejpání.
Víš, proč se tě to tak dotklo? Zasáhlo to tvé bolavé místo.
Son, já ti přeju chlapa, co ho budeš mít pořád po ruce, co s ním budeš mít sex, kdy budeš chtít a co si na tebe udělá čas, když ty budeš potřebovat, a to nejen virtuálně. Co s tebou půjde do kina a na kolo a na večeři. A nebudete se muset u toho nikde schovávat. A věř, že ti to přeju upřímně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.1.21 03:48
@Sonarka píše:
Já to taky nepovažuji za milenecký vztah…neumím to ani asi specifikovat, podobnou věc zažívám prvně…takže to těžko mužu vysvětlit tobě, či komukoliv jinému. Vymyšlené to nemám nijak… :D V tomhle se bohužel řídím až moc citem…A jinak, já si nepřijdu výš, než jeho zákonitá, ani jsem o tom upřímně nikdy neuvažovala, jaká ona je. Zajímá mě jen on.

Vždycky jsi tu o něm psala jako o milenci, takže to asi za milenecký vztah nejspíš považuješ, ne? Já se v těch dnešních definicích nějak moc nevyznám. :mrgreen:
Ale ano, asi si navzájem něco poskytujete, oběma vám to vyhovuje, tak asi není co řešit. Někdo by si to vykládal tak, že má zájem jen udržovat zájem o svou osobu a rybičku na udičce, kdyby náhodou, ale tak když to je jinak, tak to je super. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
18.1.21 10:05
@karkarka píše:
Tak tos to vydržel tedy dlouho. Já si nedokážu představit být s někým, kdo odmítá sex.
Ano, naivně jsem to chtěl udržet kvůli dětem.
@ontarova.stara píše:
Da se predpokladat, ze si potreby saturoval jinde ;).

Poslední rok jsem hledal (neuspěšně), jinak onanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
18.1.21 10:12
@Sonarka píše:
Já jen chtěla říct, že si nemyslím, že by muži byli až takoví negramoti a natolik jednodušší, že by jim stačila u milenky jen teplá díra :D Na poprvé snad i ano, ale pokud tam není něco víc, často se po pár setkáních takový vztah rozpadá, ne - li hned po prvním :D A pokud není dobrý ani ten sex, pak se většina mužu už neozve :nevim: Protože proč by riskoval kvuli špatnému sexu a mizerné milence :D Zase chápu, že z pohledu manželky je lepší tvrdit, že pro chlapa je milenka jen matrace a že k ní chudák chodí div ne z donucení :D Pravdou je, že ty matrace jsou pro chlapy často hodně duležité… :nevim: Jenže manželce tohle samozřejmě vykládat nebudou, stejně jako nebudou milence vykládat, jak ta jejich dobře vaří a o všechno se postará a jak by si bez ní ani neuprdnul :P Já si v tomhle jako milenka teda iluze nedělám, vím, že manželka či přítelkyně je pro něj z nějakého duvodu duležitá, jinak by s ní nebyl…ale z nějakého duvodu jsem pro něj duležitá i já…jestli je to jen sex, nebo i něco jiného, to ví jen on…ačkoliv ze sexu se mnou toho moc nemá… :nevim: A teď mi řekni, co nás teda drží pohromadě, když vidět se nemužeme a ještě nějakou dobu to nepujde? Kdyby to byl jen sex, najdeme si každý někoho, kdo je nám blíž a s kým se mužeme vídat častěji. Proto říkám, že samotný sex prostě k udržení jakéhokoliv chlapa nestačí, musí tam být vždycky něco víc. A ani chlapi nejsou až taková primitivní zvířatka, co se řídí jen ohonem..nebo si tohle snad myslíš o svém chlapovi? :jazyk:

Oni i chlapi jsou líní si hledat milenky. Takže klidně můžeš být takový vrabec v hrsti… (případně KPZ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.1.21 10:17
@akavi píše:
Vždycky jsi tu o něm psala jako o milenci, takže to asi za milenecký vztah nejspíš považuješ, ne? Já se v těch dnešních definicích nějak moc nevyznám. :mrgreen:
Ale ano, asi si navzájem něco poskytujete, oběma vám to vyhovuje, tak asi není co řešit. Někdo by si to vykládal tak, že má zájem jen udržovat zájem o svou osobu a rybičku na udičce, kdyby náhodou, ale tak když to je jinak, tak to je super. :palec:

Nechci se Son zastávat, ale je typ, kterého baví snění a trošku těch iluzí k tomu. Každý nestojí o to, mít partnera doma, vařit mu a prát mu špinavé fusekle. Vyhovuje jí to tak, jinak by to dávno ukoncila, si myslím.

• Citovat
  • Upravit
18149
18.1.21 10:27
@Mango_Lassi píše:
Nechci se Son zastávat, ale je typ, kterého baví snění a trošku těch iluzí k tomu. Každý nestojí o to, mít partnera doma, vařit mu a prát mu špinavé fusekle. Vyhovuje jí to tak, jinak by to dávno ukoncila, si myslím.

Tak asi jí to tak úplně nevyhovuje, když píše, že se kvůli tomu rok trápí a už se registrovala i na seznamce a hledá.
Chápu milenecký vztah, ze kterého máš aspoň potěchu a sex a se špinavýma ponožkama ho pošleš za manželkou, toto je ale kamarádské dopisování a pro chlapa to, že až si to bude chtít zpestřit i naživo, tak tu možnost má, to tu padlo od různých lidí několikrát a taky to tak vidím. že si ji drží jako pojistku, až bude mít chuť a náladu. Pochybuju, že toto může nějaké nezadané holce vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
18.1.21 10:34
@bigl píše:
Tak asi jí to tak úplně nevyhovuje, když píše, že se kvůli tomu rok trápí a už se registrovala i na seznamce a hledá.
Chápu milenecký vztah, ze kterého máš aspoň potěchu a sex a se špinavýma ponožkama ho pošleš za manželkou, toto je ale kamarádské dopisování a pro chlapa to, že až si to bude chtít zpestřit i naživo, tak tu možnost má, to tu padlo od různých lidí několikrát a taky to tak vidím. že si ji drží jako pojistku, až bude mít chuť a náladu. Pochybuju, že toto může nějaké nezadané holce vyhovovat.

Mám jiný názor, který vychází z toho, že něco vím o předchozích Son vztazích - tendence hledat partnera, který není úplně k mání, tudíž nehrozí zevsedneni, tam trochu je ;) chápat to nemusíme a hádat se taky nebudu.
Mimochodem Sonarka byla tou, která ten vztah opětovně rozjela po jeho odmlce. ;)

• Citovat
  • Upravit
5752
18.1.21 11:07
@Mango_Lassi píše:

Však jo. Proto píšu, že pokud jim to oběma vyhovuje, tak je to přeci skvělé. Někomu jinému by to nevyhovovalo a z jeho úhlu pohledu je to nepochopitelné. Ale to pro ni není důležité, ona to má tak, jak chce. Trochu mě jen dráždí ten přístup „milenka dává muži to, co nemá doma“. Jak kdyby milenka byla naprosto OK a zákonitá trpěla nějakou vadou. Ale jak by řekla @bigl, to je zase moje bebínko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
18.1.21 13:25
@akavi píše:
Však jo. Proto píšu, že pokud jim to oběma vyhovuje, tak je to přeci skvělé. Někomu jinému by to nevyhovovalo a z jeho úhlu pohledu je to nepochopitelné. Ale to pro ni není důležité, ona to má tak, jak chce. Trochu mě jen dráždí ten přístup „milenka dává muži to, co nemá doma“. Jak kdyby milenka byla naprosto OK a zákonitá trpěla nějakou vadou. Ale jak by řekla @bigl, to je zase moje bebínko :mrgreen:

Ale ono to bude fungovat i opačně a „Milenec dává ženě to, co nemá doma“

Zásadnější otázka ovšem je, jestli „to“ za to stojí. Co všechno si partneři dávají, jestli je ten vztah vyrovnaný - co vše je v sázce. Druhá strana téže mince je, jestli „to“ milence či milenci stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
18.1.21 13:36
@Mango_Lassi píše:
Mám jiný názor, který vychází z toho, že něco vím o předchozích Son vztazích - tendence hledat partnera, který není úplně k mání, tudíž nehrozí zevsedneni, tam trochu je ;) chápat to nemusíme a hádat se taky nebudu.
Mimochodem Sonarka byla tou, která ten vztah opětovně rozjela po jeho odmlce. ;)

OK, tenhle jí určo nezevšední, to je fakt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
18.1.21 13:40
@akavi píše:
Však jo. Proto píšu, že pokud jim to oběma vyhovuje, tak je to přeci skvělé. Někomu jinému by to nevyhovovalo a z jeho úhlu pohledu je to nepochopitelné. Ale to pro ni není důležité, ona to má tak, jak chce. Trochu mě jen dráždí ten přístup „milenka dává muži to, co nemá doma“. Jak kdyby milenka byla naprosto OK a zákonitá trpěla nějakou vadou. Ale jak by řekla @bigl, to je zase moje bebínko :mrgreen:

To není jen tvoje bebinko, tak to mají všichni, co si tím prošli.
A souhlasím s tebou, že rozdíl mezi milenkou a manželkou je většinou jen v tom, že milena je neokoukané zboží a pro někoho zásun do jiné frndy než do té domácí je vrchol rozkoše a adrenalinu. A je pravda, že milenka zdaleka nemusí být hezčí, mít lepší postavu nebo lepší charakter než manželka. To jsou kecy v kleci, už jsem viděla případy, kdy doma krásná, šmrncovní, sympatická a pohodová žena a on poskákal v okolí i takové, o které by si normálně chlap kolo neopřel. A ani se s tím moc netajil, co 2 měsíce, to jiné maso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
18.1.21 14:05
@Josef_t píše:
Ale ono to bude fungovat i opačně a „Milenec dává ženě to, co nemá doma“Zásadnější otázka ovšem je, jestli „to“ za to stojí. Co všechno si partneři dávají, jestli je ten vztah vyrovnaný - co vše je v sázce. Druhá strana téže mince je, jestli „to“ milence či milenci stačí.

Tak jistě, opačně asi taky. Nicméně pořád to je založený na nějakým deficitu u té zákonité partnerky/zákonitého partnera. A je trochu nefér třeba odůvodnění typu "milenka mě neprudí vyzvedáváním dětí ze školky, milenec po mě nechce navařeno a uklizeno, neřeší provozní věci, nikdy se nerozčílí atd. " To duševní a tělesné souznění ve střetu s všednodenností prostě stojí větší úsilí a někdy se to prostě nedaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
18.1.21 14:19
@akavi píše:
Tak jistě, opačně asi taky. Nicméně pořád to je založený na nějakým deficitu u té zákonité partnerky/zákonitého partnera. A je trochu nefér třeba odůvodnění typu "milenka mě neprudí vyzvedáváním dětí ze školky, milenec po mě nechce navařeno a uklizeno, neřeší provozní věci, nikdy se nerozčílí atd. " To duševní a tělesné souznění ve střetu s všednodenností prostě stojí větší úsilí a někdy se to prostě nedaří.

Ono to ale nejde rozsoudit…
S milenci a milenkami je to jen takové vyzobávání příjemného, jenomže život není jen o příjemných věcech a co v partnerském vztahu potom zůstane - jen ty méně příjemné starosti…

Jenomže co když v tom vztahu už předtím nic příjemného nezůstalo, je to jen taková manželská studená válka :think: (může být i jinými věcmi, nemusí to startovat jen nevěra)

Často to bývá tak, že nevěra je vzájemná… jeden si začne zpříjemňovat život a neuvědomí si, že vztah rozbíjí (dokonce si myslí jak vše není v pohodě)…
Jenomže partner je tak nějak ochuzen o příjemné věci a běžné povídání a hledá to jinde - jenomže pro něj už to není jen tak nějaké povyražení…

Nevím jestli si tvůj příběh vybavuji přesně, ale jak by se asi vyvíjel, kdyby nedošlo k odhalení zájmu v lehká děvčata?
Užíval by si nějakou dobu neodhalen, v tobě by rostla nespokojenost… a pak by jsi třeba u milence hledala něco co doma nemáš :nevim:

Příspěvek upraven 18.01.21 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria