Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No, tak gratuluju. To je k vzteku, že ho ta ludra manželka nepustí vyvenčit k tobě.
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
Bezva nápad… můžete si to rozdat někde v kumbálu, když má doma takovou mrchu, která mu nic nedopřeje ![]()
Hele a jak si se cítila, když si se dozvěděla že tě manžel podvádí a opustil tě? Asi dobře viď, když to teď děláš jiným.
No ty si teda na facku. Tobě se to stalo a málem te to položilo a to samé děláš jiné ženě.
Možná o tebe tak nestojí, když jste se měsíc neviděli. Není ti divné, že předtím to šlo a teď najednou ne?
A on se jako v práci může trhnout, aniž by si toho někdo všiml - že zmizel a nemaka?
Já byla jednou taky milenka, takže nemůžu úplně říct, že tě odsuzuju. Ale vzpomeň si, jak bylo tobě, když jsi přišla na nevěru ex-manželovi..
No aby chlapec časem nelitoval, že si s tebou vůbec něco začal. Jednu stíhačku už doma má a druhou určitě nepotřebuje ![]()
Ty jsi teda případ. Vždyť ho nezajímáš. Bůhví kolik měl milenek. Určitě první a ani poslední nebudeš. A asi ti tolik nevadilo, když ex odešel za milenkou, a ty teď děláš to samé. Nahánět ženatého chlapa, tak to už jsi klesla na úplné dno.
Zbytečně si ubližuješ. Sama trpiš tím, že tě muž opustil kvůli milence, sama to jiné děláš.
Nejvíc ale ubližuješ jen a jen sobě.
Nejsi první ani poslední u něj, takových milenek může mít. Ale tohle ženatí muži dělají, že si švihnou jinde, ale o tom se zkrátka nemluví. Je naivní si myslet, že muž má X let jen jednu ženu na sex.Ne na sex, ale že souloži celou dobu jen s manželkou
Příspěvek upraven 21.11.20 v 19:37
Máslo na hlavě má především ten milenec, ten podvádí, ten má doma manželku. Neříkám, že zakladatelka je vzor ctnosti, to rozhodně ne, ale on má držet penis v kalhotech, když je ženatý /ve vztahu.
Gratuluji. Taky si v rámci sebepoškozování třeba můžeš řezat žiletkou. Že vás to holky baví.
Ty jsi teda bezpáteřni člověk. Sama si se málem zhroutila a teď děláš to stejný ![]()
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.