Jsem milenka
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
No, tak gratuluju. To je k vzteku, že ho ta ludra manželka nepustí vyvenčit k tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.
Bezva nápad… můžete si to rozdat někde v kumbálu, když má doma
takovou mrchu, která mu nic nedopřeje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele a jak si se cítila, když si se dozvěděla že tě manžel podvádí a opustil tě? Asi dobře viď, když to teď děláš jiným.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
No ty si teda na facku. Tobě se to stalo a málem te to položilo a to samé děláš jiné ženě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Možná o tebe tak nestojí, když jste se měsíc neviděli. Není ti
divné, že předtím to šlo a teď najednou ne? A on se jako v práci může trhnout, aniž by
si toho někdo všiml - že zmizel a nemaka?
Já byla jednou taky milenka, takže nemůžu úplně říct, že tě odsuzuju.
Ale vzpomeň si, jak bylo tobě, když jsi přišla na nevěru
ex-manželovi..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
No aby chlapec časem nelitoval, že si s tebou vůbec něco začal. Jednu
stíhačku už doma má a druhou určitě nepotřebuje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ty jsi teda případ. Vždyť ho nezajímáš. Bůhví kolik měl milenek. Určitě první a ani poslední nebudeš. A asi ti tolik nevadilo, když ex odešel za milenkou, a ty teď děláš to samé. Nahánět ženatého chlapa, tak to už jsi klesla na úplné dno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zbytečně si ubližuješ. Sama trpiš tím, že tě muž opustil kvůli
milence, sama to jiné děláš.
Nejvíc ale ubližuješ jen a jen sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nejsi první ani poslední u něj, takových milenek může mít. Ale tohle ženatí muži dělají, že si švihnou jinde, ale o tom se zkrátka nemluví. Je naivní si myslet, že muž má X let jen jednu ženu na sex.Ne na sex, ale že souloži celou dobu jen s manželkou
Příspěvek upraven 21.11.20 v 19:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Máslo na hlavě má především ten milenec, ten podvádí, ten má doma manželku. Neříkám, že zakladatelka je vzor ctnosti, to rozhodně ne, ale on má držet penis v kalhotech, když je ženatý /ve vztahu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Gratuluji. Taky si v rámci sebepoškozování třeba můžeš řezat žiletkou. Že vás to holky baví.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ty jsi teda bezpáteřni člověk. Sama si se málem zhroutila a teď
děláš to stejný
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak se odpoutat od milence?
- Dárek k narozeninám pro milence
- hledá se Bi milenka
- Utekl od rodiny k milence
- Jde nemít výčitky když máte milence?
- Problém s přítelem a možným milencem
- Hledám milenku z Vysočiny
- Jak dostat milence na schůzku, utnul to
Ahoj. Nutné to už musím někomu říct. Můj exmanžel mě podváděl, když sním jeho milenka otěhotněla, tak mě a naše děti opustil. Já byla úplně zoufalá, málem jsem se psychicky zhroutila. Pak jsem potkala velmi atraktivnícho chlapa, jiskra přeskočila hned. Navázali jsme spolu čistě sexuální vztah, ale z mě strany je tam něco víc, ale zase se klidně s pokojim jen se sexem. Jen mě to občas zamrzí, že spolu nebudeme. Teď jsem ho už měsíc neviděla a mužu se zbláznit, říká že se teď nemůže na nic moc doma vymluvit. Už mě i napadlo, že ho navštívim v práci, protože ho nutné potřebuju, ale on nechce riskovat. Máme spolu sex přes telefon, ale to není ono. Je tady nějaká žena v podobném vztahu, ráda bych si pokecala.