Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1553
19.1.21 04:59
@akavi píše:
Tak jistě, opačně asi taky. Nicméně pořád to je založený na nějakým deficitu u té zákonité partnerky/zákonitého partnera. A je trochu nefér třeba odůvodnění typu "milenka mě neprudí vyzvedáváním dětí ze školky, milenec po mě nechce navařeno a uklizeno, neřeší provozní věci, nikdy se nerozčílí atd. " To duševní a tělesné souznění ve střetu s všednodenností prostě stojí větší úsilí a někdy se to prostě nedaří.

Myslim, ze ne vzdy ( souhlasim ovsem s tim, ze skoro vzdy) je to zalozeno na nejakem deficitu u zákonité partnerky/zákonitého partnera.
Obavam se, ze znam ojedinele pripady, kdy je nevera zapricinena vyhradne zvlastnim charakterem podvadejiciho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.1.21 05:06
@carsin píše:
Myslim, ze ne vzdy ( souhlasim ovsem s tim, ze skoro vzdy) je to zalozeno na nejakem deficitu u zákonité partnerky/zákonitého partnera.
Obavam se, ze znam ojedinele pripady, kdy je nevera zapricinena vyhradne zvlastnim charakterem podvadejiciho.

A já si myslím, že často ten „deficit“ u podvedeného je jen výmluva toho podvádějícího, který prostě chce vyzobávat ze všeho možného jen to dobré, protože na to má přece právo, a nezabývat se výčitkami svědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
19.1.21 05:14
@akavi píše:
A já si myslím, že často ten „deficit“ u podvedeného je jen výmluva toho podvádějícího, který prostě chce vyzobávat ze všeho možného jen to dobré, protože na to má přece právo, a nezabývat se výčitkami svědomí.

Jak casto je to jen vymluva si netrufnu odhadnout; ta cast s vyzobavanim, pravem a svedomim zni sice tvrde, ale myslim, ze velice presne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.1.21 05:24
@carsin píše:
Jak casto je to jen vymluva si netrufnu odhadnout; ta cast s vyzobavanim, pravem a svedomim zni sice tvrde, ale myslim, ze velice presne.

Je to jak píšu někde vepředu - příklad - chlap si najde milenku, protoze doma ta jeho po něm (zcela oprávněně, protože proč by se měla smekat jen ona) chce nějaké povinnosti (které on bojkotuje a ona je naštvaná) a ta milenka je tááák příjemná a nic po něm nechce a navíc je NOVÁ a nesouložil s ní tisíckrát. Takže doma přežije naštvanou manželku (která mu sice s kyselým obličejem, ale poskytne full servis) a pak si čas od času odskočí k milence (která je na něj milá a vrká s ním, posílá si s ní tajné SMS o tom, jak je jejich vztah výjimečný a jak by spolu byli, nebýt té strašné hydry doma).
Přitom jde jen o to, že dlouhodobý vztah je prostě o stereotypu a povinnostech a těch radostí v něm prostě je tak nějak úměrně (pokud oba nejsou magoři s hypománií nebo tak něco), s čímž se ovšem málokdo chce smířit. Proto buď co rok či dva či tři mění komplet rodinu a dělá si „novou“ nebo si holt hledá ty milenky.
U žen to je zase o tom, že očekávají od vztahu nekonečnou romanci a ona se bohužel nekoná (ten stereotyp a každodenní starosti to často rozmělní do pidichviliček, co nejsou tak intenzivní). No a objeví se chläpek, co jim začne zvanit, jak jsou výjimečné, miluje je, nikdy to, co s nimi nezažil a ony hned utíkají za tou vysněnou romancí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
19.1.21 05:26
@akavi píše:

Přesně tak. V jiném tématu tady psala rozvodová právnička, že je obvyklou praxí nevěrníků, že si ex post hledají příčiny nevěry na straně partnera, aby sami sebe vyvinili.

Myslím, že to vystihla hodně dobře. Viděla jsem to i v praxi ve svém okolí na vlastní oči. Bohužel se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.1.21 05:33
@holkazprahy1 píše:
Přesně tak. V jiném tématu tady psala rozvodová právnička, že je obvyklou praxí nevěrníků, že si ex post hledají příčiny nevěry na straně partnera, aby sami sebe vyvinili.Myslím, že to vystihla hodně dobře. Viděla jsem to i v praxi ve svém okolí na vlastní oči. Bohužel se to děje.

Ano, tak to je. Myslím, že skoro každý by si našel v parterství něco, co by se dalo otočit tak, že ho to „opravňuje“ si zašpásovat jinde. Taky bych měla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
19.1.21 09:35
@akavi píše:
Je to jak píšu někde vepředu - příklad - chlap si najde milenku, protoze doma ta jeho po něm (zcela oprávněně, protože proč by se měla smekat jen ona) chce nějaké povinnosti (které on bojkotuje a ona je naštvaná) a ta milenka je tááák příjemná a nic po něm nechce a navíc je NOVÁ a nesouložil s ní tisíckrát. .....

Souhlasím s tebou :-)

Jen existuje druhý extrém v ženském podání, kdy on jí dělá pomyšlení, pomáhá ji, stará se o rodinu. Ona se začne nudit, ten spolehlivý a starostlivý partner jí přestane „vonět“ a začne se bavit po svém. Rozvádět se samozřejmě nechce :-)

Většinou je ovšem na začátku nějaká partnerská nebo osobní krize či krizička.
Jsou to takové ty klasické situace jako z vtipů, ale většinou z nich si v nějaké podobě projdeme všichni…
Přijdou děti - muž není odsunut na druhou kolej, ale rovnou na šestou, témata doma se smrsknout na krmení a vyměšování, na intimnosti není nálada…
Pár let potom se žena vrací do práce, doma by si už dala říct, ale partner už o sex nežadoní a kolem je hromada sexuchtivých kolegů…
Přicházejí další krize, povýšení v práci, stavba bydlení (to je extrémní zátěž pro vztah),, děti vyletí z hnízda (to složí i letitá manželství)…
Do toho, jak stárnou, si oba střihnout svoje krize středního věku…

PS: tímto tvrzením nijak nevylučuji situaci, kdy někteří jsou v krizi permanentně a v podstatě nejsou schopni vést relativně normální partnerský život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3494
19.1.21 09:40
@akavi píše:
Pokušení? No nic.
Většina lidí neodolá pokušení, protože doufá, že je za to nestihne žádný trest nebo jim bude odpuštěno.
Já upřímně ani nevím, jaké by u mě muselo být to „pokušení“, abych podlehla. Na sex a navazování dalších vztahů jsem moc utahaná a vyškolená životem. :nevim:
On ten člověk nemusí být nespokojený v partnerství, ale obecně sám se sebou nebo se svým životem. U někoho stačí pocit, že nemá dostatek zážitků.

Co mám zkušenost, tak dobrý sex ženy spíš nabíjí. Takže sex se právě ordinuje na únavu ze života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
915
19.1.21 09:56

Ten PS mi hodně vadí v blízkém okolí, když dva mají zapotřebí si stěžovat jeden na druhého navzájem, a přitom jim na vztahu = manželství nezáleží. Navzájem spolu nekomunikují, když jsou na návštěvě u nás, tak se navzájem urážejí, ale svůj večer doma si přeci nepokazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.1.21 09:59
@riccius píše:
Co mám zkušenost, tak dobrý sex ženy spíš nabíjí. Takže sex se právě ordinuje na únavu ze života.

Tak já sex mám (a myslím, že teď i relativně dobrej). Jen už prostě s blížící se čtyřicítkou a AD v krvi nějak nemám potřebu prohánět cizí pány (nebo se nechat prohánět). Mi to prostě nestojí za tu námahu a problémy. Třeba to ještě přijde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
19.1.21 10:03
@Josef_t píše:
Souhlasím s tebou :-)Jen existuje druhý extrém v ženském podání, kdy on jí dělá pomyšlení, pomáhá ji, stará se o rodinu. Ona se začne nudit, ten spolehlivý a starostlivý partner jí přestane „vonět“ a začne se bavit po svém. Rozvádět se samozřejmě nechce :-)

To jsem taky párkrát viděla. Většinou mi tihle starostliví rodinně založení pánové chodí lkát na OSPOD, jak se jejich žena změnila, chodí s kámoškama ven, na diskotéky a vrací se nad ránem. Ona pak narazí na svých toulkách na nějakého nabíječe, u kterého na chvíli zakotví, ten je ten správnej testosteroňák (nejlíp, když ještě treba trochu fetuje), takže jí dá po tlamě a ona se vděčně vrátí zpět k moulovi. Jenže za čas se to opakuje. A takhle se mi tam protáčejí někteří už léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
19.1.21 10:16
@akavi píše:
To jsem taky párkrát viděla. Většinou mi tihle starostliví rodinně založení pánové chodí lkát na OSPOD, jak se jejich žena změnila, chodí s kámoškama ven, na diskotéky a vrací se nad ránem. Ona pak narazí na svých toulkách na nějakého nabíječe, u kterého na chvíli zakotví, ten je ten správnej testosteroňák (nejlíp, když ještě treba trochu fetuje), takže jí dá po tlamě a ona se vděčně vrátí zpět k moulovi. Jenže za čas se to opakuje. A takhle se mi tam protáčejí někteří už léta.

V mé sociální bublině to dámy do pár fackách nevzdávají a dotahují svoji touhu po vzrušení do hořkých konců :cert: Děti jim naštěstí překážejí a tak naštěstí zůstávají v péči moulů…

Asi na tu situaci má OSPOD pozitivní vliv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
19.1.21 10:41
@riccius píše:

Jj dobrý sex nabíjí. ;) Další věc je, že záleží s kým je - jestli s přítelem/manželem nebo milencem.

Cítím to tak, že třeba s přítelem platí to, co jsi napsal, tzn. nabije. U toho milence bych řekla, že sice taky nabije, ale zároveň může „vybít“ emocionálně tím, že ta žena k němu ve skutečnosti cítí víc. Už je do něj zamilovaná a nedostává emocionálně to, co by potřebovala. Tím se „vybije“. Pak se s ním zase potká na sex a zase se nabije. A pořád dokola.

Vlastně být milenka a nečekat víc je asi docela umění, o čemž svědčí i množství diskuzí naivních milenek tady. :lol: Je potřeba mít na to povahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.1.21 11:00
@holkazprahy1 píše:
Jj dobrý sex nabíjí. ;) Další věc je, že záleží s kým je - jestli s přítelem/manželem nebo milencem.

Cítím to tak, že třeba s přítelem platí to, co jsi napsal, tzn. nabije. U toho milence bych řekla, že sice taky nabije, ale zároveň může „vybít“ emocionálně tím, že ta žena k němu ve skutečnosti cítí víc. Už je do něj zamilovaná a nedostává emocionálně to, co by potřebovala. Tím se „vybije“. Pak se s ním zase potká na sex a zase se nabije. A pořád dokola.

Vlastně být milenka a nečekat víc je asi docela umění, o čemž svědčí i množství diskuzí naivních milenek tady. :lol: Je potřeba mít na to povahu.

Podle mě Sonarka je prototyp dokonalé milenky - nepotřebuje mít chlapa doma, nevyžaduje častá setkání apod, v zásadě je to skoro ideál. Jenže správná milenka by neměla mít v tom příliš citů, aby mohla mít nad chlapem určitou moc a manipulovat s ním, jak se jí zachce. Na takové milenky stojí fronty. Kdyby to Son dokázala víc pragmaticky uchopit a mít milence na háku, její cena by na mileneckém trhu stoupla mnohonásobně. Existuje spousta chlapů, kteří touží po něčem takovém.

• Citovat
  • Upravit
846
19.1.21 11:04
@Mango_Lassi píše:
Podle mě Sonarka je prototyp dokonalé milenky - nepotřebuje mít chlapa doma, nevyžaduje častá setkání apod, v zásadě je to skoro ideál. Jenže správná milenka by neměla mít v tom příliš citů, aby mohla mít nad chlapem určitou moc a manipulovat s ním, jak se jí zachce. Na takové milenky stojí fronty. Kdyby to Son dokázala víc pragmaticky uchopit a mít milence na háku, její cena by na mileneckém trhu stoupla mnohonásobně. Existuje spousta chlapů, kteří touží po něčem takovém.

Přesně tak. Mám z toho naprosto stejný pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí