Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5752
27.1.21 08:12
@Kutil Tom píše:
No to je pěkná blbost. V hledání jen sexu, ne vztahu to mají ženské o mnoho lehčí než chlapi, naopak je to jen u vztahu, tam to mají těžší. Na sex má i ta padesátka zájemců přehršle, pokud není vyloženě hnusná, ale takových je málo. Naopak chlap, pokud není vyloženě pěkný, a takových je minimum, se na získání jen sexu dost nadře, nebo musí dost zaplatit. Že o pár procent pěkných chlapů je mezi ženskými bitva a ti si mohou vybírat nepopírám, ale pro většinovou populaci je to úplně opačně než píšeš.

Ale vždyť sám sebe v jednom příspěvku popíráš. :nevim: Bavíme se o ženě mezi 50 a 60 lety (tj. té, co už jí děti vylétly z hnízda), ne o jakékoliv ženě. Píšeš, že to žena bude mít jednodušší, ale těch po padesátce, co vypadají mladě a svěže, není moc. Tak v čem to bude mít JAKÁKOLIV žena, které je 50 - 60 jednodušší, když je v téhle kategorii těch osouložitelnúch málo? Bude to mít jednodušší ta osouložitelná. Ta druhá ne.
Na druhou stranu, chlap, co není totálně zdevastovaný alkoholem (nemusí být vyložený krasavec, na to se v tomhle věku už moc nehraje, tam jde spíš o charisma) a je aspoň trochu zajištěný, si sex buď zaplatí nebo ukecá životem zklamanou kolegyni z práce (však jí nemusí říkat, že ji má jen na to jedno).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.1.21 08:29
@akavi píše:
Ale vždyť sám sebe v jednom příspěvku popíráš. :nevim: Bavíme se o ženě mezi 50 a 60 lety (tj. té, co už jí děti vylétly z hnízda), ne o jakékoliv ženě. Píšeš, že to žena bude mít jednodušší, ale těch po padesátce, co vypadají mladě a svěže, není moc. Tak v čem to bude mít JAKÁKOLIV žena, které je 50 - 60 jednodušší, když je v téhle kategorii těch osouložitelnúch málo? Bude to mít jednodušší ta osouložitelná. Ta druhá ne.
Na druhou stranu, chlap, co není totálně zdevastovaný alkoholem (nemusí být vyložený krasavec, na to se v tomhle věku už moc nehraje, tam jde spíš o charisma) a je aspoň trochu zajištěný, si sex buď zaplatí nebo ukecá životem zklamanou kolegyni z práce (však jí nemusí říkat, že ji má jen na to jedno).

Chlapů, co mají aspoň charisma, natož pak krasavců a ještě k tomu zajištěných je i v 50-60 výrazně méně než ženských, které v 50-60 vypadají zachovale. Tudíž ten zbytek chlapů má o dost větší problém nějakou ženskou ukecat, kdežto o mnohem větší skupinu ženských 50-60 je furt dost velký zájem ukecávajících, aniž by se musely jakkoliv snažit. Ostatně to každou chvíli nějaká zmíní, jak to na ni furt někdo zkouší, i když o něco takového vůbec nestojí.

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 08:36
@akavi píše:
Skvělý. On bohužel přechod na „otevřené manželství“ po odchodu dětí z hnízda je tak trochu víc výhodný pro muže než pro ženu (pokud tedy neměla děti v deseti letech). V cca padesáti se jí ten "milenec " hledá o poznání hůř než chlapovi milenka. :nevim:

Taková padesatileta Salma Hayek si určitě může vybírat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
27.1.21 08:39
@Kutil Tom píše:
Chlapů, co mají aspoň charisma, natož pak krasavců a ještě k tomu zajištěných je i v 50-60 výrazně méně než ženských, které v 50-60 vypadají zachovale. Tudíž ten zbytek chlapů má o dost větší problém nějakou ženskou ukecat, kdežto o mnohem větší skupinu ženských 50-60 je furt dost velký zájem ukecávajících, aniž by se musely jakkoliv snažit. Ostatně to každou chvíli nějaká zmíní, jak to na ni furt někdo zkouší, i když o něco takového vůbec nestojí.

To je leda hezká iluze padesatnic, co se přihlásí na seznamku a mají pocit, že na ně stojí zástupy. Když ale kopneš hlouběji, vidíš, že realita je mnohem, jak to říct ehmmm, prozaičtější ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
27.1.21 08:50
@akavi píše:
Bereš extrémy. Ten věk tak nějak neošálíš. Průměrná padesátka až šedesátka to má prostě už tak nějak těžší s tím hledáním sexuálního povyražení, co by stálo za to (když teda nechce za každou cenu brát cokoliv). Na dvacet ani na třicet už prostě vypadat nebude a chlapi, co vypadají k světu a za něco stojí, prostě už většinou v těchto vodách neloví. Kdežto ten padesátník, pokud si tedy nevzal za životní cíl se uchlastat k smrti před televizí, tak si někoho najde i v těch mladších vodách, případně si nějakou zaplatí.

Tak mně je 35 a nějakého 50 - 60 tníka, byť zachovalého, bych opravdu nechtěla ;) Takže nevím o jakých mladších vodách mluvíš :think: Ale realita je taková, že těch sexy chlapů v tomhle veku je opravdu velmi málo… Jediný co může být sexy, jsou prachy, ale na to taky každá není, já třeba vůbec. A naopak ženská, když je udržovaná, může i v 50 vypadat na 40…znám takové. A jo v 50 nebude vypadat na 20 ani na 30, přesto myslím, že může mít daleko lepší vyhlídky, než muž ve stejném věku. Ale je to jen můj názor…nemusíš souhlasit ;)

• Citovat
  • Upravit
5752
27.1.21 08:55
@Kutil Tom píše:

Já nevím, jak ti to vysvětlit. Některé ženy berpu cokoliv, co jim dá naději, že se dostanou z nějakého marastu, ve kterém jsou. Tudíž ten chlap nemusí mít charisma+krásu+peníze, ale stačí mu prakticky jen něco z toho, aby si smočil u mladší ženy. Přinejhorším lítá po světě dost mladých hezkých prostitutek, u kterých si za celkem malý obnos může hodit číslo nebo dvě.
Kdežto chlapů, kteří si do postele raději pořídí padesáti až šedesátiletou ženu než třeba třicetiletou až padesátiletou, bude výrazně méně, tudíž ta žena nemá moc z čeho vybírat, resp. se na některé prostě ani nedostane.
Tím jenom podotýkám, že tahle dohoda o otevřeném vztahu po odletu ptáčat z hnízda je prostě výhodnější pro toho muže. V době, kdy ta žena byla atraktivní pro širší škálu mužů, byla zavázána k věrnosti a pak když už se ta atraktivita tak nějak snížila, tak věrná být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.1.21 09:18
@akavi píše:
Já nevím, jak ti to vysvětlit. Některé ženy berpu cokoliv, co jim dá naději, že se dostanou z nějakého marastu, ve kterém jsou. Tudíž ten chlap nemusí mít charisma+krásu+peníze, ale stačí mu prakticky jen něco z toho, aby si smočil u mladší ženy. Přinejhorším lítá po světě dost mladých hezkých prostitutek, u kterých si za celkem malý obnos může hodit číslo nebo dvě.
Kdežto chlapů, kteří si do postele raději pořídí padesáti až šedesátiletou ženu než třeba třicetiletou až padesátiletou, bude výrazně méně, tudíž ta žena nemá moc z čeho vybírat, resp. se na některé prostě ani nedostane.
Tím jenom podotýkám, že tahle dohoda o otevřeném vztahu po odletu ptáčat z hnízda je prostě výhodnější pro toho muže. V době, kdy ta žena byla atraktivní pro širší škálu mužů, byla zavázána k věrnosti a pak když už se ta atraktivita tak nějak snížila, tak věrná být nemusí.

Za mě viz Sonarka výše, vidím to stejně jako ona.

• Citovat
  • Upravit
5752
27.1.21 09:22
@Sonarka píše:
Tak mně je 35 a nějakého 50 - 60 tníka, byť zachovalého, bych opravdu nechtěla ;) Takže nevím o jakých mladších vodách mluvíš :think: Ale realita je taková, že těch sexy chlapů v tomhle veku je opravdu velmi málo… Jediný co může být sexy, jsou prachy, ale na to taky každá není,já třeba vůbec. A naopak ženská, když je udržovaná, může i v 50 vypadat na 40…znám takové. A jo v 50 nebude vypadat na 20 ani na 30, přesto myslím, že může mít daleko lepší vyhlídky, než muž ve stejném věku. Ale je to jen můj názor…nemusíš souhlasit ;)

Ale furt zbývá docela dost žen (a i v mladších kategoriích), které na ty prachy jsou a i těch, co za ty prachy sex poskytujou a nic dalšího nechtějí. :nevim:
Ano, znám taky ženu, co do 50 vypadala na 30 - 40 let, ale pak to šlo hodně rychle z kopce. Můžeme tady po sobě házet jednotlivostmi typu „Dara Rolins taky nevypadá na pade“, ale když to vezmeš v průměru, tak to prostě tolik optimismu nebudí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
27.1.21 09:27
@Mango_Lassi píše:
Taková padesatileta Salma Hayek si určitě může vybírat :mrgreen:

Ale jó. A třeba Trumpová taky a podívej, jak dopadla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40416
27.1.21 09:36
@akavi píše:
Ale furt zbývá docela dost žen (a i v mladších kategoriích), které na ty prachy jsou a i těch, co za ty prachy sex poskytujou a nic dalšího nechtějí. :nevim:
Ano, znám taky ženu, co do 50 vypadala na 30 - 40 let, ale pak to šlo hodně rychle z kopce. Můžeme tady po sobě házet jednotlivostmi typu „Dara Rolins taky nevypadá na pade“, ale když to vezmeš v průměru, tak to prostě tolik optimismu nebudí.

Jde i o to, že se kolem padesátky mění psychika ženy a spousta z nich přestane mít o ty chlapy větší zájem.
Do té doby to je ovlivněné i ovulací, to je známá věc, jak skončí „ovulační chování“, změní se pohled na chlapy.

Já se na to v podstatě i těším, ta celoživotní potřeba sexu byla únavná, nechám si pak dál přítele, protože jsem starací typ, takže mě těší někomu i vařit a tyhle věci, ale pokud by se se mnou rozešel, pochybuju, že budu někde aktivně nahánět dědky, navíc už poloimpotentní. :lol:

Raději si budu užívat čas s vnoučetem a věnovat se svým věcem, proč by měla žena po padesátce vlastně chtít ty chlapy, když už nebude tak moc chtít sex? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
27.1.21 09:54
@free333 píše:
Jde i o to, že se kolem padesátky mění psychika ženy a spousta z nich přestane mít o ty chlapy větší zájem.
Do té doby to je ovlivněné i ovulací, to je známá věc, jak skončí „ovulační chování“, změní se pohled na chlapy.

Já se na to v podstatě i těším, ta celoživotní potřeba sexu byla únavná, nechám si pak dál přítele, protože jsem starací typ, takže mě těší někomu i vařit a tyhle věci, ale pokud by se se mnou rozešel, pochybuju, že budu někde aktivně nahánět dědky, navíc už poloimpotentní. :lol:

Raději si budu užívat čas s vnoučetem a věnovat se svým věcem, proč by měla žena po padesátce vlastně chtít ty chlapy, když už nebude tak moc chtít sex? :think:

Ano. Ale tohle už je tak trochu rozšíření té původní myšlenky.

Prakticky jsem chtěla poukázat na to, že mi přijde trochu na hlavu postavený si budovat oboustranně „volný vztah“ v pokročilém věku, kdy ty šance si hledat sexuálního partnera u ženy tak nějak klesají. Kdyby si to navrhli třeba v 25, tak bych v tom nějaký smysl viděla. A Tom se Sonarkou tu začali polemizovat, jak po padesátce jsou ženy velmi žádané a jak znají tu a tu, co jich může mít na každym prstu dvacet a chlapi po 50 jsou vlastně na odpis a nikoho nenajdou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.1.21 10:15
@akavi píše:
Ano. Ale tohle už je tak trochu rozšíření té původní myšlenky.Prakticky jsem chtěla poukázat na to, že mi přijde trochu na hlavu postavený si budovat oboustranně „volný vztah“ v pokročilém věku, kdy ty šance si hledat sexuálního partnera u ženy tak nějak klesají. Kdyby si to navrhli třeba v 25, tak bych v tom nějaký smysl viděla. A Tom se Sonarkou tu začali polemizovat, jak po padesátce jsou ženy velmi žádané a jak znají tu a tu, co jich může mít na každym prstu dvacet a chlapi po 50 jsou vlastně na odpis a nikoho nenajdou. :nevim:

Nic takového jsem neřekla :nevim: To ty jsi začala s tím, že na odpis jsou ženy v tomto věku… Já jen psala, že je to případ od případu… A že ani muži tohoto věku, nebudou pro každou mladou ženu terno.. Zvlášť když v tomto věku mívají muži už své různé problémy, navíc oproti ženám bych řekla, že velká část je už tak nějak ráda za svůj klid a nic s nimi pořádně není :nevim: :think: Samozřejmě akční výjimky se najdou.. Ale nebude jich zase tolik, jak se tu snažíš nadhazovat. A opravdu každá netouží po dědulovi :nevim: I mladí muži mají peníze a k tomu pevnou erekci :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
40416
27.1.21 10:22
@akavi píše:
Ano. Ale tohle už je tak trochu rozšíření té původní myšlenky.Prakticky jsem chtěla poukázat na to, že mi přijde trochu na hlavu postavený si budovat oboustranně „volný vztah“ v pokročilém věku, kdy ty šance si hledat sexuálního partnera u ženy tak nějak klesají. Kdyby si to navrhli třeba v 25, tak bych v tom nějaký smysl viděla. A Tom se Sonarkou tu začali polemizovat, jak po padesátce jsou ženy velmi žádané a jak znají tu a tu, co jich může mít na každym prstu dvacet a chlapi po 50 jsou vlastně na odpis a nikoho nenajdou. :nevim:

Mám pocit, že po 50 budou žádané ty ženy, které se ještě budou chtít zabývat nějakým chlapem, protože spousta už je bude mít na háku.

Jinak k těm 50letým chlapům, nějak neznám ve svém okolí nějakého, který by honil mladé.

Spíš mi přijde že jsou mnohem křehčí než ženy, ten úbytek testosteronu je znát, přimknou se víc na tu ženu, pokud mají, začínají první vážnější nemoci, únava.

Ženy jsou mnohem životaschopnější, bude to i tím, že do přechodu jdou v pozdějším věku.
Myslím, že to příroda tak zařídila, aby víc vydržely, aby se případně postaraly o děti v rodině (vnuky), kdyby se něco stalo…
Chlapi i dřív umírají, to je taky známá věc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
27.1.21 10:22
@Sonarka píše:
Nic takového jsem neřekla :nevim: To ty jsi začala s tím, že na odpis jsou ženy v tomto věku… Já jen psala, že je to případ od případu… A že ani muži tohoto věku, nebudou pro každou mladou ženu terno.. Zvlášť když v tomto věku mívají muži už své různé problémy, navíc oproti ženám bych řekla, že velká část je už tak nějak ráda za svůj klid a nic s nimi pořádně není :nevim: :think: Samozřejmě akční výjimky se najdou.. Ale nebude jich zase tolik, jak se tu snažíš nadhazovat. A opravdu každá netouží po dědulovi :nevim: I mladí muži mají peníze a k tomu pevnou erekci :mrgreen:

Ano, výjimky jsou na obou stranách. Nepíšu, že KAŽDÁ a ŽÁDNÁ.
Tys tu operovala šťabajznama proti dědulům v prakticky stejném věku ;)
Znám akční „děduly“ (legrační název pro muže 50 - 60 let), co zase pro změnu nechtějí své vrstevnice a v pohodě ukecají daleko mladší holky. Můžeme to tu rozebírat donekonečna. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
27.1.21 10:44
@akavi píše:
Ano, výjimky jsou na obou stranách. Nepíšu, že KAŽDÁ a ŽÁDNÁ.
Tys tu operovala šťabajznama proti dědulům v prakticky stejném věku ;)
Znám akční „děduly“ (legrační název pro muže 50 - 60 let), co zase pro změnu nechtějí své vrstevnice a v pohodě ukecají daleko mladší holky. Můžeme to tu rozebírat donekonečna. :mrgreen:

To je pořád hledání nějakých pravidel, kdo si může a nemůže vybírat. Myslím, že na tom budou obě pohlaví podobně. Ženy ve věku 50+ si mohou vybírat podobně jako muži ve věku 50+. Co vidím u starších žen já, žen 60+, tak ani muže nastálo nechtějí, protože mají pocit, že ti muži s nimi chtějí být akorát z důvodu, aby se o ně někdo staral, vařil jim, pral apod., protože jsou nesamostatní nebo se jim to dělat nechce. Říkala mi to tchýně, měly sraz se školou, jsou to učitelky v MŠ, a prý se na tom shodly všechny, že nápadníci by pořád byli, ale ne z lásky, ale z výhodnosti. Že ti chlapi ty ženy chtějí jen kvůli tomu, aby jim někdo posluhoval a staral se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí