Jsem milenka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kutil Tom
19.1.21 12:20
@PaníKadrnožková píše:
Hele, jo, taky bych nechtela delat nekomu trenažer cizi neodolatelnosti. Takovyje zivot, netreba to brat tragicky :nevim:

Pěkná hláška :palec: :D

• Citovat
  • Upravit
4024
19.1.21 12:37

Ty píšeš jako by si s nimi v té domácnosti žila. Ty jeho manželku znáš, nebo pouze máš informace z toho co ti poví tvůj milenec?
Každý vztah s ženáčem nese svá rizika a záleží jen čistě na tobě jak v něm budeš fungovat.
Pokud čekáš, že by se po tak dlouhé době chtěl rozvádět tak o tom pochybuji. Pokud je milenka velmi šikovná tak se jí povede manželství rozbít. Většinou tím, že na něj nahraje těhotenství nebo rovnou otěhotní. A to nebude asi tvůj případ. Prostě se potřebuje jen někde vyventilovat a pofoukat bolíska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
19.1.21 13:01
@riccius píše:
Je fajn, že se tě moc nedotýká, že tě tu tak propíráme.
Nikde není napsáno, že správný model je taťka, mamka děti, všichni pod jednou střechou. Všichni happy jak z amerického seriálu (čili navrch huj, vespod fuj).Základ je umět být šťastný. Bohužel sociokulturní prostředí nás nutí tvořit výše uvedený stereotyp a když v něm nejsme šťastni, tak máme pocit, že jsme divní.

To já si zase klidně přiznám, že jsem trochu divná :lol: Já byla ale vždycky takový spíš dobrodruh, než rodinný typ..pak jsem se s dětmi zklidnila.. Jenže se to zase probudilo :D Mě stereotyp neláká, hlavně ne ve vztahu…a to propírání tady.. No myslím, že se tu čas od času propírá každý… A jak to tu čtu, děláte to celkem slušně, takže vás nechám :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Mango_Lassi
19.1.21 13:35
@riccius píše:
To, že se někdo přihlásí na seznamku, není důkaz ničeho, když pak většinu schůzek sabotuje, všechny porovnává s tímto a v duchu se utvrzuje v tom, že právě s tímto je to TOP souznění.Samozřejmě se může stát, že tam narazí na pana Pravého, ale spíš ji ten zástup otrapů utvrdí v tom, že ten stávající je jiná liga a nemá ho (o)pouštět.

Sama za sebe bych typ vztahu, který provozuje Sonarka, nechtěla ani náhodou. Raději mám ve věcech jasno. Já bych to ukoncila, protože vidět se 2× za rok není pro mě pravé ořechové. Jsem přesně typ, který nerad žije v iluzích a vadilo by mi to velmi.
Jenže za dobu pobytu na EM, jsem se naučila, že lidé jsou fakt různí a jak to mám já, není nejlepší řešení pro všechny a lidé bývají opravdu spokojení i v jiných životních konfiguracích. Nemusí být v tom patologie a problémy z dětství ani osobnostní poruchy apod. Každý jen má svou cestu a způsob, jak být šťastný.

• Citovat
  • Upravit
18148
19.1.21 15:01
@Mango_Lassi píše:
Sama za sebe bych typ vztahu, který provozuje Sonarka, nechtěla ani náhodou. Raději mám ve věcech jasno. Já bych to ukoncila, protože vidět se 2× za rok není pro mě pravé ořechové. Jsem přesně typ, který nerad žije v iluzích a vadilo by mi to velmi.
Jenže za dobu pobytu na EM, jsem se naučila, že lidé jsou fakt různí a jak to mám já, není nejlepší řešení pro všechny a lidé bývají opravdu spokojení i v jiných životních konfiguracích.Nemusí být v tom patologie a problémy z dětství ani osobnostní poruchy apod. Každý jen má svou cestu a způsob, jak být šťastný.

Naprosto souhlasím a to, co vyhovuje jednomu neznamená, že to tak musí vyhovovat každému.
Jenže Son sama psala, že v tom šťastná není. Že se kvůli tomu poslední rok dost natrápila.
Tak z toho zas nedělejme, že dosáhla nirvány v tomto typu vztahu.
Podávat to tady, že ona přesně ví, co chce a to je tento typ vztahu a nic jiného nechce, je podle mě blbost.
Souhlasím s @riccius, že prostě ona od toho něco očekávala, co se bohužel nenaplnilo a teď je to ta znouzectnost, kdy se to drží a doufá se, protože nikdo zajímavější na obzoru zatím není.
Tak je lepší nastavit to tak, že takto to asi chci.
Ale nelze jí upírat pozitivní myšlení, to zas je pravda, že sklenici vidí pořád poloplnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
19.1.21 15:20

@bigl ani moc nečtu, co Son píše, má tendenci psát pokaždé něco jiného. Spíš tak sleduju její vztahové trable po několik let a dělá to na mě dojem, že ji trvalé vztahy prostě nudí a vyžaduje trošku toho adrenalinu a dobrodružství. Nevěru v rámci dlouholetého vztahu si už taky vyzkoušela. Je možné, že si časem najde někoho na „doma“, ale ještě pár let uběhne.
Je to můj názor a pro mě je to docela zajímavé, protože já to tak nemám.
Znouzectnost? To asi jo. Někdo prostě neumí být sám a tak předstírá, že má nějaký vztah. Pokud jí to pomáhá, tak ať si to racionalizuje, jak chce.
Nakonec možná píšeme to samé, ale každá z jiného úhlu

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.1.21 21:22
@Mango_Lassi píše:
@bigl ani moc nečtu, co Son píše, má tendenci psát pokaždé něco jiného. Spíš tak sleduju její vztahové trable po několik let a dělá to na mě dojem, že ji trvalé vztahy prostě nudí a vyžaduje trošku toho adrenalinu a dobrodružství. Nevěru v rámci dlouholetého vztahu si už taky vyzkoušela. Je možné, že si časem najde někoho na „doma“, ale ještě pár let uběhne.
Je to můj názor a pro mě je to docela zajímavé, protože já to tak nemám.
Znouzectnost? To asi jo. Někdo prostě neumí být sám a tak předstírá, že má nějaký vztah. Pokud jí to pomáhá, tak ať si to racionalizuje, jak chce.
Nakonec možná píšeme to samé, ale každá z jiného úhlu

To máš pravdu, že píšu často něco jiného..to je ale tím, že umím na věc nahlížet ze všech úhlu…a dost mě tahle schopnost brzdí…v rozhodování a ve všem, protože pro mě ta jedna a samá věc nemá jen jednu podobu, jeden úhel…ale strašně moc úhlu i řešení…a pokaždé muže člověk zjisti něco jiného… :D Něco jako 50 odstínu šedi :) Ale ten muj barevný je svět, je někdy tak barevný, až z toho bolí oči…a chápu, že racionálně založení lidé, tohle prostě nechápou… :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
19.1.21 21:27
@bigl píše:
Naprosto souhlasím a to, co vyhovuje jednomu neznamená, že to tak musí vyhovovat každému.
Jenže Son sama psala, že v tom šťastná není. Že se kvůli tomu poslední rok dost natrápila.
Tak z toho zas nedělejme, že dosáhla nirvány v tomto typu vztahu.
Podávat to tady, že ona přesně ví, co chce a to je tento typ vztahu a nic jiného nechce, je podle mě blbost.
Souhlasím s @riccius, že prostě ona od toho něco očekávala, co se bohužel nenaplnilo a teď je to ta znouzectnost, kdy se to drží a doufá se, protože nikdo zajímavější na obzoru zatím není.
Tak je lepší nastavit to tak, že takto to asi chci.
Ale nelze jí upírat pozitivní myšlení, to zas je pravda, že sklenici vidí pořád poloplnou.

Nepsala jsem, že nejsem šťastná, nýbrž, že ten rok byl plný trápení…ale on byl i plný radosti a lásky, emocí…stálo to za to, ať už to bylo jakékoliv…podle mě člověk buď jede pořád ve stejné lajně a není moc nešťastný, ani extra šťastný, nebo to má jako já, to je pak jak na houpačce, nahoru dolu…a já už jsem si zvykla, že to tak mám…jet pořád jen po rovině, to bych si asi za chvíli říkala, sakra tady je něco špatně :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.1.21 16:58
@ontarova.stara píše:
U Sonarky dle meho probehla cista racionalizace. Vidi, ze vztah jako takovy asi nepripada v uvahu a proto si v tom nasla misto, ktere ji nejakym zpusobem (alespon docasne) uspokojuje. Coz povazuji celkem za umeni, neutapet se v romantickych sceneriich a byt v ramci moznosti spokojeny s tim, co v soucasnosti mam, zbytecne se netrapit a netyrat predstavami co by kdyby.
Deti ma, mlada je relativne take, nic ji netlaci a verim, ze vztah jako takovy neodpiskala. A zatim si nechava milence, ono to casem vysumi, pripadne se objevi nekdo jiny. Nasilnym ukoncenim by nic neziskala, jen se trapila.

To jsi shrnula, myslím si celkem trefně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.1.21 15:24
@akavi
@Josef_t píše:
Souhlasím s tebou :-)

Jen existuje druhý extrém v ženském podání, kdy on jí dělá pomyšlení, pomáhá ji, stará se o rodinu. Ona se začne nudit, ten spolehlivý a starostlivý partner jí přestane „vonět“ a začne se bavit po svém. Rozvádět se samozřejmě nechce :-)

Většinou je ovšem na začátku nějaká partnerská nebo osobní krize či krizička.
Jsou to takové ty klasické situace jako z vtipů, ale většinou z nich si v nějaké podobě projdeme všichni…
Přijdou děti - muž není odsunut na druhou kolej, ale rovnou na šestou, témata doma se smrsknout na krmení a vyměšování, na intimnosti není nálada…
Pár let potom se žena vrací do práce, doma by si už dala říct, ale partner už o sex nežadoní a kolem je hromada sexuchtivých kolegů…
Přicházejí další krize, povýšení v práci, stavba bydlení (to je extrémní zátěž pro vztah),, děti vyletí z hnízda (to složí i letitá manželství)…
Do toho, jak stárnou, si oba střihnout svoje krize středního věku…

PS: tímto tvrzením nijak nevylučuji situaci, kdy někteří jsou v krizi permanentně a v podstatě nejsou schopni vést relativně normální partnerský život.

Velmi přesné, je vidět, že víte o čem píšete. A tak to u nás po dospění dítěte vyřešil přechod na na „otevřené manželství“… A rádi se k sobě vracíme a jsme po letech spokojení oba dva.

• Citovat
  • Upravit
13923
26.1.21 23:32
@Anonymní píše:
@akaviVelmi přesné, je vidět, že víte o čem píšete. A tak to u nás po dospění dítěte vyřešil přechod na na „otevřené manželství“… A rádi se k sobě vracíme a jsme po letech spokojení oba dva.

Já na otevřené vztahy moc nevěřím :think:

Vem si třeba, že se ti něco stane, nic závažného, třeba někdo z příbuzenstva se rozvádí - s kým to probereš, s partnerem, milencem/milenkou - ale probereš to jen jednou a ten druhý bude o komunikaci ošizen :nevim:

Milenec/milenka to musí mít podobně, musí jim takový typ vztahu vyhovovat…

Když se něco stane, třeba nemoc - kdo udělá čajíček, vymění kolo u auta - a co udělá ten druhý/druhá.

Ale hlavně si myslím, že z volného vztahu není cesta zpět a vše funguje jen dokud se daří :cert:

I když uznávám, že jako myšlenka to zní docela atraktivně. Stálý partner víc jako kamarád, k tomu milenec/milenka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
27.1.21 04:41
@Anonymní píše:
@akaviVelmi přesné, je vidět, že víte o čem píšete. A tak to u nás po dospění dítěte vyřešil přechod na na „otevřené manželství“… A rádi se k sobě vracíme a jsme po letech spokojení oba dva.

Skvělý. On bohužel přechod na „otevřené manželství“ po odchodu dětí z hnízda je tak trochu víc výhodný pro muže než pro ženu (pokud tedy neměla děti v deseti letech). V cca padesáti se jí ten "milenec " hledá o poznání hůř než chlapovi milenka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
27.1.21 07:45
@akavi píše:
Skvělý. On bohužel přechod na „otevřené manželství“ po odchodu dětí z hnízda je tak trochu víc výhodný pro muže než pro ženu (pokud tedy neměla děti v deseti letech). V cca padesáti se jí ten "milenec " hledá o poznání hůř než chlapovi milenka. :nevim:

Tohle je spíš případ od případu… A dovolím si podotknout, že dnešní ženy se udržují mnohem více a v i 50 můžou být šťabajzny a naopak znám spoustu chlapů, kteří už kolem 40 fotrovatí, roste jim pupek a nezajímá je nic jiného, než láhev od piva a ovladač od televize :P

• Citovat
  • Upravit
5752
27.1.21 07:59
@Sonarka píše:
Tohle je spíš případ od případu… A dovolím si podotknout, že dnešní ženy se udržují mnohem více a v i 50 můžou být šťabajzny a naopak znám spoustu chlapů, kteří už kolem 40 fotrovatí, roste jim pupek a nezajímá je nic jiného, než láhev od piva a ovladač od televize :P

Bereš extrémy. Ten věk tak nějak neošálíš. Průměrná padesátka až šedesátka to má prostě už tak nějak těžší s tím hledáním sexuálního povyražení, co by stálo za to (když teda nechce za každou cenu brát cokoliv). Na dvacet ani na třicet už prostě vypadat nebude a chlapi, co vypadají k světu a za něco stojí, prostě už většinou v těchto vodách neloví. Kdežto ten padesátník, pokud si tedy nevzal za životní cíl se uchlastat k smrti před televizí, tak si někoho najde i v těch mladších vodách, případně si nějakou zaplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
27.1.21 08:05
@akavi píše:
Skvělý. On bohužel přechod na „otevřené manželství“ po odchodu dětí z hnízda je tak trochu víc výhodný pro muže než pro ženu (pokud tedy neměla děti v deseti letech). V cca padesáti se jí ten "milenec " hledá o poznání hůř než chlapovi milenka. :nevim:

No to je pěkná blbost. V hledání jen sexu, ne vztahu to mají ženské o mnoho lehčí než chlapi, naopak je to jen u vztahu, tam to mají těžší. Na sex má i ta padesátka zájemců přehršle, pokud není vyloženě hnusná, ale takových je málo. Naopak chlap, pokud není vyloženě pěkný, a takových je minimum, se na získání jen sexu dost nadře, nebo musí dost zaplatit. Že o pár procent pěkných chlapů je mezi ženskými bitva a ti si mohou vybírat nepopírám, ale pro většinovou populaci je to úplně opačně než píšeš.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky