Jsem na dně

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
482
28.6.11 22:26

neboj, Veve…oni Ti teď na laparce prošťouchnou vejcovody a pak to půjde jako po másle… :-)
a IVF taky není žádná hrůza, dá se to vydržet :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
28.6.11 22:47

Vím,že rady typu nemysli na to jsou někdy až protivné,ale!Nám otěhotnět také dlouho nešlo a já na to pořád myslela.Pak jsme se rozhodli pro umělé oplodnění a mě se i svým způsobem ulevilo,že to prostě necháme na doktorech.Změnila jsem práci a fakt se hodila do klidu,přestala jsem na to mimi pořád myslet.Ten den kdy jsem si měla jet na gindu pro injekce do břicha,tak jsem si udělala test a oni dvě čárky!!!!No a pak to najednou tak uteklo a dnes máme doma už dvě děti.Holky držím vám palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
29.6.11 09:54

Miluji rady ,,nemysli na to a ono to přijde,,…

Ale je fakt, že psychika je hodně důležitá. Mně doktoři říkali, že jsem neplodná a v předčasném přechodu, takže se mám smířit s tím, že dítě budu mít leda tak ve snu.
No nedala jsem se rozladit a mám děti čtyři. :-D

Holky držím vám palce, ať jste brzo těhotné… :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.6.11 15:08

Ahoj veve, tak já teď taky prožívám šílené depky. Snažíme se dva roky. Včera mi další známá řekla, že je těhotná, za měsíc už asi třetí… :-(
Je to na bednu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 15:11
monaxx píše:
Ahoj veve, tak já teď taky prožívám šílené depky. Snažíme se dva roky. Včera mi další známá řekla, že je těhotná, za měsíc už asi třetí… :-(
Je to na bednu…

To znám, mě bude v září rodit spolužačka v srpnu taky jedna. Ach jo proč nám to nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
29.6.11 15:18

Včera jsem to skoro obrečela. Je to děsné. Připadá mi, že už na nic jiného nemyslím…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 15:25
monaxx píše:
Včera jsem to skoro obrečela. Je to děsné. Připadá mi, že už na nic jiného nemyslím…:-(

To já brečím furt..dokonce už mě za to párkrát seřval i manžel, že hysterčím… :roll:

Snažím se na to nemyslet, ale jen se balamutím, stejně na to vnitřně myslím, i když nechci a snažím se se od toho odpoutat. Ono to jde těžko, když člověk za den potká venku tak minimálně 50 kočárků :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
29.6.11 16:41

Veve, Monax - holky naprosto mě mluvíte z duše…jsem na tom stejně. Přítel to už nezvládá, já mám pocit, že jsem k ničemu…bude mi 39 takže času málo a před sebou v kanclu těhotnou kolegyni…hnus hnus :zed: :zed: :zed:
Snažíme se už 5 let - mám za sebou 3× těhu max do 11TT, 5× IVF, včetně nativních…nevím co dál bych mohla jíst nebo pít abych těhulení pomohla. Mám pocit, že moje tělo dělá všechno proto, aby něotěhotnělo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 17:03
Otylka píše:
Veve, Monax - holky naprosto mě mluvíte z duše…jsem na tom stejně. Přítel to už nezvládá, já mám pocit, že jsem k ničemu…bude mi 39 takže času málo a před sebou v kanclu těhotnou kolegyni…hnus hnus :zed: :zed: :zed:
Snažíme se už 5 let - mám za sebou 3× těhu max do 11TT, 5× IVF, včetně nativních…nevím co dál bych mohla jíst nebo pít abych těhulení pomohla. Mám pocit, že moje tělo dělá všechno proto, aby něotěhotnělo..

To je mi líto. Já bych tu kolegyni asi nevydýchala, je to hrozný. Kolikrát mají děti takové, co hulí, chlastaj nebo to jsou nějaký anorektičky. Normální lidi, co by si miminko tak přáli a dělají všechno co jde,tak nic. Je to nespravedlivý :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 17:05

Já se utěšuju alespoň tím věkěm, mám času dost, ale to nic nemění na tom, že to mimčo šíleně moc chci a budu chtít furt. Musím jen doufat, že se to povede. Pokud se to nepodaří tak do října, tak si zažádám o IVF. Manželovi se sice moc nechce, ale nějak ho zpracuju…minule už povolil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
29.6.11 17:24

Holky moc me to za Vas mrzi!!! Je to opravdu nespravedlive, zenske ktere dite ani nechteji a potom si honeumeji vazit maji deti treba pet a ti, co by fakt chteli nemuzou!
Moje svagrova je ve stejne situaci - snaha pet let, asi sedm samovolnych potratu a nebo mimodel. tehu…
Opravdu drzim pesti! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 17:26
BaraDolezal píše:
Holky moc me to za Vas mrzi!!! Je to opravdu nespravedlive, zenske ktere dite ani nechteji a potom si honeumeji vazit maji deti treba pet a ti, co by fakt chteli nemuzou!
Moje svagrova je ve stejne situaci - snaha pet let, asi sedm samovolnych potratu a nebo mimodel. tehu…
Opravdu drzim pesti! :kytka:

Děkujeme :srdce:
No já žádný potrat ještě neměla, protože se mi nepodařilo zatím vůbec otěhotnět. Mně se zdá že ty // na testu snad nikdy neuvidím :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.6.11 18:46

veve taky si moc přeji aspon jednou vidět ty //
je to boj na dlouhou trat a u mě bez ivf nemožný a kde brát furt peníze :nevim: poslední dobou to na mě nějak padá .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
29.6.11 19:15
emma12 píše:
veve taky si moc přeji aspon jednou vidět ty //
je to boj na dlouhou trat a u mě bez ivf nemožný a kde brát furt peníze :nevim: poslední dobou to na mě nějak padá .

Tak aspoň jedno dítko už máš :palec:
Jj taky mám ušetřený jen na jedno a pak zas budeme muset dlouho šetřit. V dnešní době stojí práce za velký h…málo peněz, všude buzerace a člověk dělat musí, protože splácí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5932
29.6.11 19:23

Já vím že mám ,ale přítel nemá :cry: a ta touha je stejná jako když nemáš prostě to bolí i tak .Přítel děti miluje mladýho má jak vlastního tolik bych chtěla aby měl ten svuj malý zázrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí