Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Veve, tak jsme bojovali a klaplo to až po laparce… držím mooooc palečky
![]()
veve.m píše:
Holky je tu někdo, kdo se marně pokouší o miminko a bez úspěchu? Značka CAR
Míno, můžu se zeptat, který měsíc snažení jsi byla na laparce? A jestli byl u vás nějaký problém, nebo to prostě „jen“ nešlo?
Snažili jsme se od května 2010. 12. února 2011 byla laparka a otěhotněla jsem v polovině května… vlastně druhý řádný cyklus, protože ten měsíc po laparce jsem to měla nějaké rozhozené… krvácela jsem pár dní, pak byl klid, pak jsem špinila pár dní, pak zas klid, pak zas dva, tři dny krvácela… takže první řádnou MS jsem dostala až někdy koncem března. a tu druhou pak 29.4. a 27.5. jsem měla //
![]()
konévka píše:
Míno, můžu se zeptat, který měsíc snažení jsi byla na laparce? A jestli byl u vás nějaký problém, nebo to prostě „jen“ nešlo?
Příspěvek upraven 15.07.11 v 09:08
OK, děkuji. Já byla na laparce 12.5. a v 6 i 7 měsíci jsem měla MS normální ![]()
A dělali ti něco? ![]()
konévka píše:
OK, děkuji. Já byla na laparce 12.5. a v 6 i 7 měsíci jsem měla MS normální
A dělali ti něco?
Kdybych si to hned četla až do konce, tak se nemusím ptát jak blbá
![]()
konévka píše:
Luci a kde jsi byla na IVF? Dívám se, že jsi z Karviné
konevko na IVF jsem byla v Repromedě v Brně
jo jo, vzali mi ten myom a ty cysty, co mi našli až při laparce. a taky to prej profoukly… když jsem odcházela, tak mi dr. říkala: Uvidíme se za rok na porodním sále… a já jsem se smála, že nevím nevím… a ona na to: do tří měsíců jste těhotná. A fakt… laparka byla 12.2. a TP mám 2.2.
![]()
konévka píše:
A dělali ti něco?
v poho… jen se ptej… já jsem taky pořád od každýho vyzvídala… je dobré vidět, že se někomu zadařilo… ono je to hodně i o psychice všechno ![]()
konévka píše:konévka píše:Kdybych si to hned četla až do konce, tak se nemusím ptát jak blbá
A dělali ti něco?![]()
A kolik jsi platila? Měla jsi na ně nějaké doporučení, nebo sis je vybrala sama? Vypadá to, že mě to taky čeká, tak dávám dohromady informace ![]()
konévka píše:
Holky dneska ráno jsem zas byla pěkně rozhozená. Jeli jsme do práce a přítel mi v autě říkal, že se mu zdálo, že se nám narodila holčičkaPtala jsem se, jestli byla krásná, tak prý nejkrásnější, že se na ní pořád koukal a mazlil se s ní
Pak se na mě podíval a když viděl, jak jsem dojatá, tak mi řekl, že už je ze mě úplně zblblý.
Jenže tím to není - já vím, že on už taky moc chce miminko a já bych mu to tak moc chtěla splnit
Včera taky… Někde na diskusi jsem četla, že si jedna holčina zpívala povstávej semínko ola la…
a povedlo se, tak jsem to teď asi 3 měsíce dělala taky (já, která zpívám jen když je rádio hoooodně nahlas)
Zpívala jsem - vstávej semínko ola la … bude z tebe Terezka
a miláček na mě vždycky volal, že ne Terezka, ale Matýsek
A včera jsem jen ležela a on na mě nechápavě koukal a říkal - no honem zpívej
Ach jo
Přesně tohle jsem taky zpívala a prd
![]()
Míno to je pravda a musím říct, že mám vždycky velkou radost z toho, když to někomu vyjde protože si říkám, že to jde
No mi nic nedělali, prý je vše OK, tak mi to jen profoukli. Spermio taky na 1*, ale fakt je, že mi nedělala horm.profil a imunologii. V pondělí k ní jdu, tak si o to řeknu…