Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Anonymní píše:
Tak to na mě padlo. Často dostanu deprese po nějakém srazu s kamarádkami, protože jsou všechny opravdu krásné. Kdežto já? Postava nic moc (s tím jediným se dá něco málo dělat), ale co je horší, mám prostě vady, které vyřeší jen statisíce u plastických chirurgů. Zrovna koukám na fota z akce a prostě vše je u mě naopak - velký nos, malé a zapadlé oči, úzké rty, vlasy nic moc… kdybych měla rozebírat svojí postavu po svléknutí svršků, tak to jsou další statisíce… nevím, co chci slyšet, nechci se s tím smířit. Podstoupily byste v mém případě nějaké plastiky, i když by vám velmi výrazně chyběly ty peníze pak v rozpočtu?
Hlavní bod je si vygumovat ty tvé spatné myslenky z hlavy. Vlastně jde jen o to, jak o sobe pečuješ ![]()
Na postavě zapracuj plus se stravuj zdravě. Zajdi si ke kadeřnici, na manikúru, ke kosmetičce. Mas vyhodu, že jsi mladá.
Jestli si myslís, že ti plastika zlepsí sebevedomí, budes se ciítít lépe, tak do toho investuj. Já mám třeba malé prsa, jsem s tím smířená a na plastiku jít faktt nechci.
Pro mě je jen duležitý, že jsem sama se sebou spokjena a že se líbím mé drahé polovičce.
Me by strašně zajimalo jak vypadas. Tvuj popis totiz nemusi byt objektivní uz jen protoze ty sama vidis v zrcadle uplne jinyho cloveka nez tve okoli - narazim na to ze se vidis zrcadlove obráceně - neprectes obrazek na svem tricku kdyz se divas do zrcadla a vidis tam osobu kterou nikdo jiny nevidi. Posli mi fotku do soukrome zpravy at se vyjadriv konkrétně. Slibuji ze pokud budes vypadat jak jozin z bazin nebudu ti tady nakecavat ze plastika je zbytečná ![]()
Co nějaká kamarádka nepomohla by ti? Chodit cvičit, probrat šatnik. Jinak bych si našla člověka, co ti sestavi jidelnicek. S pěknou postavou se budes cítit lip. Nakonec bych resila vlasy, nehty a lehký makeup.
Jinak ja bych investovala do zubu a osetreni pleti, pokud je problemova, nos bych asi neřešila. Plastiky jsou hrozne poznat, ted je to takova moda a většina vypada hrozne umele.
Jeste muzes založit soukromou skupiny, pozvat par diskutujících a resit to s nimi.
Asi bych si našla vizážistu a stylistu, dokáží kouzla
to bych obětovala peníze raději tímhle směrem než podstoupit operace…
@Monchichik píše:
Asi bych si našla vizážistu a stylistu, dokáží kouzlato bych obětovala peníze raději tímhle směrem než podstoupit operace…
Souhlasim ![]()
Chápu tě.
A v těch 22 jsem chtěla umřít. Ošklivá, s nadváhou, blbá.
Pomohl čas, být mezi lidma se společným zájmem, kdy mě to řešení jak vypadám, trochu zmizelo. Nakonec i vdaná jsem a děti mám. S tím jsem vůbec nepočítala, že bych se někomu líbila.
Po porodech drobet zdraví i vzhled zas v háji. A fakt mě neutěší, že je na tom někdo hůř. Ač to uznám, tak jsou chvíle, kdy si popláču. ![]()
Fotky z akcí můžou zkreslovat. Nemusíš být fotogenický typ.
Je spousta levnějších možností pro začátek než plastiky. Jak tu výš píšou. Stylistika, vizážistka apod.
@wildcherry cha, ja jsem ta posledni, ktera by hledala, na koho co hodit. To je iracionalni. Na zbytecnou sebelitost je nejlepsi nejakej sok totiz.
@Lynette Jožin z bažin.
To mě pobavilo. Taky by mě zajímalo, jak zakladatelka vypadá.
Člověk se kolikrát opravdu vidí hůř.
Kdyz mi bylo 18, na brigade o mne nekdo nekomu jinymu rekl, ze mam krasnej usmev. Ja to slysela. Trvalo pul hodiny, nez muj zakomplexovanej mozek pripustil, ze slo o me. Takze vim, jaky to je, pripadat si desna. A taky vim, ze se z toho da vyhrabat. A je to jen a jen v hlave.
@Anonymní píše:
Tak to na mě padlo. Často dostanu deprese po nějakém srazu s kamarádkami, protože jsou všechny opravdu krásné. Kdežto já? Postava nic moc (s tím jediným se dá něco málo dělat), ale co je horší, mám prostě vady, které vyřeší jen statisíce u plastických chirurgů. Zrovna koukám na fota z akce a prostě vše je u mě naopak - velký nos, malé a zapadlé oči, úzké rty, vlasy nic moc… kdybych měla rozebírat svojí postavu po svléknutí svršků, tak to jsou další statisíce… nevím, co chci slyšet, nechci se s tím smířit. Podstoupily byste v mém případě nějaké plastiky, i když by vám velmi výrazně chyběly ty peníze pak v rozpočtu?
Třeba nejsi jen fotogenická. Já jsem prý hezká, atraktivní a šmrncovni s velkýma modrýma očima, pry vypadám o dost mladší. No a na fotkách vyloženě hnusná strhaná o 10 let starší baba. Jít s kůží na seznamku, nikdo o mě určitě ani nezavadi. Přitom v reálu nouzi nemám. Nerada se fotím. Jo a ještě jsem štíhlá (velikosz 36) a na fotkách jak bachyně.
Takže na fotky nekoukej. A na plastikz bych nikdy nešla. Začni kadeřnici, uprav obočí, nehty, změn make up a budeš kočka
Vse se netoci jen kolem vzhledu
co makeup, tím se da hodně pomoct
Začni péčí o sebe - zdravě jíst, cvičit, taky dělat něco pro své duševní zdraví. Určitě Ti to dodá lepší pocit. Pokud by Tvé pocity přesahovaly rámec „normálu“, klidně bych zkusila psychologa. Taky bych se, klíďo nebránila nějaké úpravě, jako je třeba zhuštění nebo prodloužení vlasů, barva, nebo nějaké lékařské vylepšení. Nemyslím třeba hned plastiku, ale třeba úprava zubů, nebo očních víček není nic proti ničemu, pakliže je to problém. Určitě je ale základ, aby to bylo vše v souladu těla i hlavy, nepomůže Ti tisíc plastik, pokud to bude problém v hlavě ![]()