Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Pokud by byl nos fakt veliký, tak na něj bych šla. Je to střed obličeje a hodně se od něj odvíjí. Oči se řeší vhodným líčením (Ester Ledecká má taky malé oči, proto, pokud není nalíčená nesundává v cíli lyžařské brýle) a na postavě zapracuješ a bude to
. Ale ten nos bych prokonzultovala s odborníky, klidně s více, aby sis mohla utvořit názor a nešla do toho po hlavě.
@Tarjei píše:
Myslim, ze je fura horsich veci, nez si pripadat nehezky. Treba jedna kamaradka ted umira na rakovinu. A ja mam tezce postizeny dite. Mozna by Ti pomohlo jit dobrovolnicit nekam do hospicu, abys videla, co je fakt dulezity.
To je určitě pravda, ale na druhou stranu, není přece nic špatného na tom, pokusit se změnit to, co se mi v životě nelíbí, ať už to je postava nebo práce. Nemusí to znamenat, že se z ní stane povrchní kráska…
@Pantalaimon mne to pripada desne malicherny proste. A hlavne je to nejspis nesmysl, opravdu osklivy lidi znam tak dva.
Tak já mám třeba prsa v hroznym stavu, nos jsem měla zlomenej, takže tam mám hrbol, šedivá jsem od 20, takže když se kazdé 3 týdny neobarvím, vypadám tak o 10 let starší,
nehty v bídnym stavu, roztřepený, děs
ale člověk je vždycky k sobě kritickej víc, než je třeba. A to ne jen ženský! Můj skoro už manžel, si o sobě myslí, že je ošklivej ale mě přijde neskutečně přitažlivej a nikdy se mi nikdo nelíbil tolik jako on. I přes to mi ale dokáže vyjmenovat milion věcí proč si přijde nehezkej.
Takže ono to třeba vůbec nebude tak strašný, jen se moc zaměřuješ na nedostatky a nevidíš celek tak jak je ![]()
Zkus si najít na interneru fotky celebrit, jak vypadají napředávání oskarů, a pak kdž je někdo vyfotí po ránu, nenalíčené a rozcuchané
Věř, že spousta z nich vypadá děsně. Zkus zamakat na postavě, skoš si ke kadeřnici, poradí ti barvu + střih, který se k tobě bude hodit. Pak někoho, kdo tě naučí se líčit tak, abys zakryla nedostatky a naopak zvýraznila to hezké. Ono to tak strašné s tebou nebude, jen jsi moc kritická sama na sebe. Neznám nikoho dokonalého, každý má na svém těle něco, co by chtěl mít jinak.
@Tarjei píše:
Hele mne je pres 40. Vsechno vytahany, lehka nadvaha, chlupata jsem jak opice, dlouhej nos, ve vlasech kouty…no a? Copak na tom tolik zalezi? Nezalezi, ver mi. Kdyz je nekdo krava, je krava i s dlouhejma nohama a rasama jak vejire. Kumst je mit zdravy sebevedomi i kdyz nejsi dokonala. A ver tomu, ze kazdej mame svoje sr.acky. Krasna postava preci neni zarukou stesti.
Krasne napsano, naprosto souhlasim… ![]()
Ja sem taky podle meho nazoru obluda, takze chapu jak se citis. Osobne chci jit na nos, mam hrbol. Nyslim ze nos u zeny udela fakt hodne. Takze pokud jit na plastiku, tak na nos.
Skoro kazdy se vidi kriticky, urcite to nebude tak zly, jak to licis. Ja mam treba na obliceji vsechno velky, kdyz me nalici nekdo “profi” (cti nekdo s jednodennim kurzem liceni), tak vypadam jak transka. Nastesti manzel ve mne vidi mladou Raquel Welch ![]()
Já bych na plastiku klidně šla, pokud ti v tom zdravotně nic jiného nebrání, nač se trápit, když se to dá vyřešit ![]()
@LaPaloma píše:
Dnes už není tolik hezkých holek, myslím, že se to hodně zhoršílo za posledních 10 let.
Ty jo, mně to tak taky přijde… Jestli to není líčením, nebo oblékáním. Ale třeba když kouknu na dnešní herečky i modelky, to se s těmi před 30 a víc lety nedá srovnat. Takže v tomhle ohledu, možná lidstvo fakt šerední.
Jinak, základ je účes, to dělá nejvíc. A pak taky sebevědomí, když ho nemáš ze svého vzhledu, tak ho doplň odjinud (sport, nějaký talent, vzdělání, zájmy apod.)..
@Tarjei píše:
@Pantalaimon mne to pripada desne malicherny proste. A hlavne je to nejspis nesmysl, opravdu osklivy lidi znam tak dva.
Jasně, že to je hlavně v její hlavě. Může mít třeba objektivně větší nos, který ostatním může připadat zajímavý atp. Ale pokud jí připadá hnusnej, může s tím za a) něco udělat a za baj voko 30 tis. jít na plastiku a mít od toho do konce života pokoj nebo za b) může se celý život snažit o psychohygienu, jako že na kráse nezáleží, s nejistým výsledkem. No každý podle svého, ale moje zkušenost je, že lepší je svoji nespokojenost řešit radikálně a efektivně, tím spíš pokud to je taková blbost, jako je velký frňák nebo hnusný zuby.
Příspěvek upraven 23.02.20 v 19:35
@listento píše:
Ty jo, mně to tak taky přijde… Jestli to není líčením, nebo oblékáním. Ale třeba když kouknu na dnešní herečky i modelky, to se s těmi před 30 a víc lety nedá srovnat. Takže v tomhle ohledu, možná lidstvo fakt šerední.Jinak, základ je účes, to dělá nejvíc. A pak taky sebevědomí, když ho nemáš ze svého vzhledu, tak ho doplň odjinud (sport, nějaký talent, vzdělání, zájmy apod.)..
Za mých mladých let - to je tak 20 let zpět, bylo tak půlka holek fakt pěkných, zbytek pořád dost dobrých a možná 5% opravdu šered, co se potily, smrděly, mastný vlasy.
I když hned po revoluci nebyl přístup k těm skvělým hadrům a šminkům ani barvám na vlasy, tak se to hodně dohnalo lepší postavou než je dnešní průměr. Málo holek je tak akorát a to je problém. Jsou nadměrečný už ve 20.
Dneska jde sehnat i pěkný hadříky, jenomže co je fakt pěkný, je hrozně drahý. Proto je spousta holek v hadrech od Vietnamců nebo pořád ještě ve stylu polské tržnice. Ono je to prostě znát. K tomu dost nevhodné odstíny na vlasy (to nemyslím zelenou nebo růžovou), ale že si nenajdou ani to, jestli jim sluší tmavá nebo světlá barva. Takový nevkus v kombinaci s VELMI NEKVALITNÍM STŘIHEM vlasů - to je už úplně hřích, nemít slušivý sestřih. Dřív uměly kadeřnice jeden účes, nosily ho všechny, dnes je možné mít na hlavě i odvážnější sestřihy, ale holky nosí odrostlé vlasy fádně do gumičky, hlavně ty tlustý umaštěný obličeje. Mně je obvykle blivno.
Ony ty holky neví, co se sebou.
Já bych poradila raději méně kusů ve skříni, ale skvěle padnoucích a dobře kombinovatelných. Vyplatí se to. Ty plastový hadry stejně vezme člověk 1-2×, aby zjistil, že je v nich nepříjemně a skončí na dně skříně.
@Tarjei píše:
Ja bych na plastiku nesla. Za prvy zbytecnej zasah do tela, za druhy to muze konkretne v obliceji zmenit nejakej rys, kterej byl pro Tebe charakteristickej a kdo vi, co to muze vsechno zpusobit. Za treti, ne kazda plastika se povede.
Uvedom si, ze za to, jak to tezky v zivote mas ty, nebo jini lide, zakladatelka nemuze.Jeji pocity jsou stejne opravdovy, jako ty tvoje.Taky si myslim, ze plastiky nejsou reseni, ze prvni musi jit do sebe jinak, ale to je neco jineho. Nemam rada vety typu,,podivej se na ostatni, tvoje problemy jsou proti tomu nic,,.