Jsem těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15560
29.8.16 18:17
@hudečice píše:
Jasné ale určitě 4 roky bude znovu studovat a kor při dítěti. A proč stát frontu na socku? Přeci jí finančně podpoří chlap (otec dítětě), když se uměl postarat o udělání dítětě, dovede se jistě postarat o bydlení, nájem, sehnání peněz na jídlo atd.

Máš pravdu ;) tatínek se jistě postará :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 18:18
@berry4 píše:
@Barush já teda nevim, na kterým obláčku ty žiješ, ale 16 ti letá holka, co už má za sebou nezdařenej prvák, maminka nepomůže(nedivim se), co si myslíš, že má za perspektivylkdyž v ůvodu nic nenapsala o otci, možnostech apod? Myslíš, že taková holka, co by to měla ve svých letech jako ze žurnálu sem bude přispívat? To asi hodně těžko…

Ty máš věšteckou kouli? Co když se stěhovala a musela jinde znovu do prvního ročníku? Co když byla nemocná a musí opakovat? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
29.8.16 18:18
@Šmoulice píše:
Je to pořád pouze plod ;) A potrat není vražda :roll:

Z plodu bude děcko a o vraždě nic nepíšu, píšu o zabití. Proti potratům celkem nic nemám, neupírám ženám rozhodnout o svém těhotenství, ale když někdo nechce, těžko ho nutit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.8.16 18:21
@Mexie píše:
@chipsa kamarádka dala taky holčičku k adopci :) může ji dokonce vídat, ale holčička neví, že je její maminka. :)Mě moje mamka vždycky říkala, že kdybych otěhotněla tak mladá tak by mi potrat nedovolila a dítě raději vychovala než abych pak po potratu brečela, že nemůžu mít děti. Naštěstí jsem se snad dostatečně chránila. Znám v práci 2 holčiny, které byly v mládí na potratu a teď v sobě plod neudrží. Jedna potratila 3× a druhá 4×. Když jsem odcházela z práce s tím, že jsem těhotná tak mi se slzama v očích říkala, že mi závidí, že byla na potratu a může si za to sama, že nemůže mít děti. Může a nemusí to souviset, to nevím, ale vím jen to, že toho lituje.
Zakladatelko zapoj tatínka a školu si udělej dálkově pokud si chceš mimčo nechat. Hlavně se rozhodni podle sebe jak to cítíš :)

Znám taky spoustu takových, co později litovali potratu. A potom když měli další děti, tak se nemohli zbavit toho, co kdyby.. Kdyby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
29.8.16 18:22

Ženy, jste nechutné, zapšklé…a tak dále :mavam: Že udělala kravinu, ví ona sama i bez těch vašich agresivních zvratek. Tak co se začít trošku ovládat? Píšete tady puberťačce(jestli to není výmysl) která má fakt velký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.16 18:23
@chipsa píše:
lepší než potrat, který už nejde vzít zpátky :nevim:

A adopce jde vzít zpátky? Že si to jako po 5 letech rozmyslí a pro děcko si přijede jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.8.16 18:24
@terien píše:
A adopce jde vzít zpátky? Že si to jako po 5 letech rozmyslí a pro děcko si přijede jo?

Pořád lepší, než se dívat na cizí děcka kolem a vyčítat si vraždu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 18:25
@chipsa píše:

Tak se bude dívat na cizí děcka a vyčítat si, že někde je to její a ona neví kde a jak se má a jestli to třeba není támhleta holčička :roll: to je fakt žůžo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
29.8.16 18:25
@radkka píše:
Ale to, že by péči nejraději přehrála na někoho dalšího by zločinem být mělo ;)

Já si nemyslím, že by péči nejraději na někoho přehrála. Asi to zjistila čerstvě a snaží se zorientovat „v terénu“.

Já být zakladatelkou a dítě chtít, tak bych jednak vyhodnotila, jak se k tomu staví tatík, potom moji rodiče, a pokud bych měla alespoň základní oporu v těchto 2 bodech, tak bych ve škole domluvila individuál, studovala do porodu (pokud je na začátku těhotenství, tak by mohla snad dodělat i prvák s tím, že by se třeba snažila všechnu klasifikaci nějak uzavřít před porodem), o prázdninách se sžije s malým a pak pokračovat v individuálu - nechávat se přezkoušet postupně a na těch pár hodinek snad kočár někdo povozí…Mimino se narodí po 17, to je sice brzy, já bych do toho nešla, ale asi se to dá…co už :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.8.16 18:27
@hudečice píše:
Jasné ale určitě 4 roky bude znovu studovat a kor při dítěti. A proč stát frontu na socku? Přeci jí finančně podpoří chlap (otec dítětě), když se uměl postarat o udělání dítětě, dovede se jistě postarat o bydlení, nájem, sehnání peněz na jídlo atd.

To píšeš tak jako když budoucí maminka byla v kostele na bohoslužbě když to dělali. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
29.8.16 18:27

@chipsa ale prosimtě. Ani jedno už vzít zpět nejde. Děti-ty hotové nejsou auta. Třeba.
Jednou se ho vzdáš, už tvé není. Nepiš sem bláboly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
29.8.16 18:30

Stejně nechápu proč tady propukla hádka potrat vs adopce když se o tom zakladatelka nezmiňuje a dítě si třeba bude chtít nechat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
29.8.16 18:31
@chipsa píše:

Vraždu??? :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.16 18:31
@chipsa píše:

8o no comment.
Pro zakl. - být v tvé situaci šla bych na potrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35903
29.8.16 18:32

Tady je to pořád stejný, ona napíše jeden příspěvek a vy se tu budete 15 stránek dohadovat o morálnosti potratu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí