Jsem těhotná v 16

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
29.8.16 19:32
@radkka píše:
Gratuluji ti, že ti nikdy neselhala ochrana :lol:

Děkuju, jsem zodpovědná. A upřímně, znám jen 1 osobu, které selhalo tělísko. Jinak v širokém okruhu nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 19:34
@Petrolka píše:
Děkuju, jsem zodpovědná. A upřímně, znám jen 1 osobu, které selhalo tělísko. Jinak v širokém okruhu nikdo.

Vidíš to, mně prasklo několik kondomů i přes naprosto dokonalé nasazení, to se zodpovědností fakt nesouviselo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
29.8.16 19:36
@radkka píše:
Vidíš to, mně prasklo několik kondomů i přes naprosto dokonalé nasazení, to se zodpovědností fakt nesouviselo :lol: :lol:

Asi vada materiálu nebo malá velikost kondomu :D
Telata se dokrmují mlékem, a co teprve když máš chuť na pravý vídeňský řízek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 19:38
@fashion_victim83 píše:
@radkka ja videla video na fcb a je to dost nechutné. Nicmene i tak syr jim a mléko sem tam piju. Tudiz ani video uhybajiciho plodu by pro me nebyl duvod nejít na potrat, pokud bych opravdu musela resit situaci Jsem tehotna a dite nechci.Jak jsem psala, dat dite k adopci ani za zlatý prase. Nicmene s dostatečnou ochranou a zodpovědnosti si myslim, ze uz nebudu rnikdy esit nechtěně těhotenství.

Však jo, já to píšu pro ty citlivky.
Já měla tu čest vidět to na vlastní oči :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 19:41
@fashion_victim83 píše:
Mozna to souviselo s nesikovnosti. Pokud se ti to stalo opakovane, tak s tim neumíte manipulovat nebo jste koupili nejake smejdy připadne meli zpuchrelou verzi :) Kazdopadne kondom neni jediná možnost, ze.

Opravdu to nebylo ani nešikovností, ani šmejdem, asi starou verzí, věř mi, že jsem si dávala velký pozor na použití po tom, co se mi to stalo poprvé a nebylo to jen s jedním mužem. Kočičko, pro někoho, kdo má trombofilní mutaci a nehodlá do sebe rvát tělísko, které by podle mého skromného názoru a zkušeností z okolí neměly používat bezdětné, je jediná možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.8.16 19:42
@chipsa píše:
Jenže tady nejde o tebe, ale o to, jak si to srovná v hlavě zakladatelka a hlavně jak svoje rozhodnutí uvidí za pár let. Jednou začne chodit do práce, přestane být děckem a bude připravená být mámou. A myslíš si, že jen tak zapomene na své dítě? Věř mi, nezapomene. Nikdo v mém okolí nezapomněl, ani s odstupem deseti nebo dvaceti let. Tohle rozhodnutí s ní bude žít pořád, celý život, ale evidentně někdo chápe, někdo ne, bohužel..

Myslím, že to není tak jednoznačné s tím traumatem nebo vzpomínáním na dítě. Netvrdím, že jít na potrat je snadný krok, ale nemůžu souhlasit s tím, že jí to nutně musí celý život provázet. Mám za sebou ZT, už je to tak dvacet let. Nikdy jsem na to nemyslela jako na ztracené dítě, které mi chybí. Bez ohledu na to, jestli jsem se tak rozhodla sama nebo ne, těhotenství tady bylo, už není, pro mě to neznamenalo ani trauma a dnes už si ani nevzpomenu, v jakém roce se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 19:44
@Petrolka píše:
Asi vada materiálu nebo malá velikost kondomu :D
Telata se dokrmují mlékem, a co teprve když máš chuť na pravý vídeňský řízek.

Ano, dokrmují, asi jako kdyby ti v porodnici vzaly dítě, odnesli ho na druhou stranu areálu, tebe připojili na dojičku a jemu nosili lahev :pankac:

U jednoho to bohužel asi byla špatná velikost, jenže větší nebyly :mrgreen: u dalšího jsme holt patřili do té menšiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
29.8.16 19:47
@radkka píše:
Opravdu to nebylo ani nešikovností, ani šmejdem, asi starou verzí, věř mi, že jsem si dávala velký pozor na použití po tom, co se mi to stalo poprvé a nebylo to jen s jedním mužem. Kočičko, pro někoho, kdo má trombofilní mutaci a nehodlá do sebe rvát tělísko, které by podle mého skromného názoru a zkušeností z okolí neměly používat bezdětné, je jediná možnost.
Ááá to se tady nerado slyší, tady běžně selhává HA, která je všude jinde téměř 100 % :mrgreen: :mrgreen: Ale pozor, otěhotněly tady i expertky před nepoškozený kondom, takže ty jsi proti nim fušař ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
29.8.16 19:53
@fashion_victim83 píše:
Neni to jediná moznost, mrkni treba na Ladycomp

Ladycomp znám a přijde mi spolehlivější ten kondom :D navíc mluvím o svých mladých letech, kdy žádný ladycomp nebyl. Ano, ještě byl pesar, to jsem nikdy nezkoušela, to je pravda :think:

@terien píše: Ááá to se tady nerado slyší, tady běžně selhává HA, která je všude jinde téměř 100 % :mrgreen: :mrgreen: Ale pozor, otěhotněly tady i expertky před nepoškozený kondom, takže ty jsi proti nim fušař ;)

Já naštěstí neotěhotněla ani po protrženém, natož teda díky nepoškozenému 8o :mrgreen: to bych se asi nedivila, kdyby manžel v takovém případě vyžadoval test otcovství :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2226
29.8.16 19:55
@hanka.br. píše:
Jak s názory na situaci zakladatelky souvisí, zda někdo má či nemá děti?

Přijde mi, že ženy, které děti nemají, tak pohotově odsoudí a přidají nadávku směrem k zakladatelce. Ty, které děti mají, píší jaksi s větším ohledem, protože si tak nějak umí představit, že i jejich děcko může udělat průser…Ale to byl jen můj pocit po přečtení prvních pár reakcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
29.8.16 20:01
@kacaba379 píše:
Přijde mi, že ženy, které děti nemají, tak pohotově odsoudí a přidají nadávku směrem k zakladatelce. Ty, které děti mají, píší jaksi s větším ohledem, protože si tak nějak umí představit, že i jejich děcko může udělat průser…Ale to byl jen můj pocit po přečtení prvních pár reakcí.

Já s obávám, že situaci zakladatelky úplně nelze hodnotit podle toho, jestli někdo děti má nebo ne. Mám taky dcery, dospělé. Jim bych potrat nikdy ani nenavrhla, jenže on mají stálé partnery a naše rodinná situace nebyla nikdy tak dramatická, abychom se o případné miminko neuměli postarat. Jenže v případě, že by to tak nebylo, holka by byla bez partnera, rodina bez koruny, tak bych tohle řešení taky zvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.16 20:12

Čtu tady ty komentáře a chce se mi brecet. Na potrat jít nechci, naopak miminko si chci nechat s přítelem jsem skoro dva roky a je mu 20. Pracuje ma staly příjem. Bydlíme s moji Mamkou a sestrou (8let ji je). Je tu jen problém ze jsem nedokončila školu z důvodu dlouhé absence kvůli zdraví. Jdu na učební obor (Predtím jsem byla na maturitním oboru)! Chtela bych u toho školu dodělat ale nevím jak. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.16 20:21

Je mi docela líto, ze tohle píšete. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.8.16 20:22

@Barush nevím jestli to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
29.8.16 20:23
@Prostebruneta píše: Čtu tady ty komentáře a chce se mi brecet. Na potrat jít nechci, naopak miminko si chci nechat s přítelem jsem skoro dva roky a je mu 20. Pracuje ma staly příjem. Bydlíme s moji Mamkou a sestrou (8let ji je). Je tu jen problém ze jsem nedokončila školu z důvodu dlouhé absence kvůli zdraví. Jdu na učební obor (Predtím jsem byla na maturitním oboru)! Chtela bych u toho školu dodělat ale nevím jak. :?

Hodně štěstí, určitě to zvládnete :hug: :hug: :hug: Na ty bezcitné kozy, co hned chodí na potraty a přijde jim to normální se vykašli. Je to tvoje miminko a určitě ti přinese hodně radosti do života :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí