Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tady skoro totozne tema „Co delam spatne, ze me nikdo nechce“, kde zakladatelka resi to same co ty. Mozna jsi svuj dotaz mohla pripsat, misto zakladani noveho stejneho tematu. ![]()
Asi nemá důvod tě kontaktovat, když ví, že to vždycky uděláš ty. Proč to tak má, to ví jen on. Ale skoro bych si tipla, že tě zas až tak moc nežere. Nevím, kolik vám je, ale 80km není žádná vzdálenost na to se vidět jednou měsíčně.
Udržuje s tebou milý kontakt, aby o tebe nepřišel, ale o vztah zájem nemá. Zkus se mu neozvat a hned d budeš mít jasno. Spite spolu?
@Anonymní píše:
Dobrý den, jdu sem, protože bych potřebovala vědět nějaký nazaujatý názor na situaci. Prosím anonym.
Znám se s jedním fajn klukem. Známe se dlouho, píšeme si poslední asi rok. Za posledních pět měsíců jsme se viděli čtyřikrát, v říjnu bohužel ne kvůli teď koroně, nemoci, atd… bydlíme od sebe 80 km, takže není úplně jednoduché se vidět. A teď - když jsme spolu, chová se ke mně moc hezky, máme si co říct, moc se nasmějeme, pořád se na mě usmívá, kouká a neustále laškuje a škádlí mě. Chtěl mě i chytnout za ruku (což jsem bohužel tehdy nepochopila). Byly i dvě pusy na rozloučenou. Takže osobní setkání je úžasné a nepochybuju, že mě má rád. ALE když se nevidíme - nenapíše! Málokdy napíše první, ale když napíšu já, rád a třeba dva, tři dny v kuse si se mnou píše. Posílá mi pusu na dobrou noc, když se po takovém psaní loučíme
ale co s tím? Proč mi nenapíše, nevymyslí nějaké setkání? Když mi řekl, že je mu se mnou fajn a zase se uvidíme!
chlapi prý neradi chatují a píšou.
Tak vám mockrát děkuji za nějaký úhel pohledu.
Krásný den všem přeji.
Tohle bych ani nepovažovala za vztah…
Viděli jste se párkrát, vypisovat mu musíš Ty, k čemu to je?
Kdyby měl zájem, vypadalo by to jinak, ale já nějaké vypisování za vztah nepovažuji, jsou to jen písmenka, důležité jsou skutky.
Na Tvém místě bych to ted nechala na něm, další akci a pokud se neozve, máš jasno, byla to jen ztráta času. ![]()
@free333 Ano, za vztah to nepovažuji, spíš uvažuji, jestli by z toho právě ten vztah být mohl. Děkuji za příspěvek
@Kockazvysocan nene, nespíme, nic víc než pusa neproběhlo. Tu ale inicioval sám
právě proto jsem tak zmatená
@Chytrak promiň, nevšimla jsem si toho ![]()
@free333 píše:
Tohle bych ani nepovažovala za vztah…Viděli jste se párkrát, vypisovat mu musíš Ty, k čemu to je?
Kdyby měl zájem, vypadalo by to jinak, ale já nějaké vypisování za vztah nepovažuji, jsou to jen písmenka, důležité jsou skutky.
Na Tvém místě bych to ted nechala na něm, další akci a pokud se neozve, máš jasno, byla to jen ztráta času.
Přesně!
Muze byt nesmely nebo nezkuseny.
Normalne se ho na to zeptej, nemas co ztratit.
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx @Maja25 tak nad tímto už jsem uvažovala taky, ale nemám odvahu zkrátka. A nechci zničit kdyžtak hezké přátelství. Jsme nezkušení totiž zřejmě oba.
A jinak, mně je 20, jemu píše: Více
Ale ty nechces pratelstvi, chces vztah
.
Vztah nemůže fungovat, pokud se budeš snažit víc než on. Přestala bych mu psát. Pokud tomu chlapci za něco stojíš, určitě se ozve sám. ![]()
Dobrý den, jdu sem, protože bych potřebovala vědět nějaký nazaujatý názor na situaci. Prosím anonym.
). Byly i dvě pusy na rozloučenou. Takže osobní setkání je úžasné a nepochybuju, že mě má rád. ALE když se nevidíme - nenapíše! Málokdy napíše první, ale když napíšu já, rád a třeba dva, tři dny v kuse si se mnou píše. Posílá mi pusu na dobrou noc, když se po takovém psaní loučíme
ale co s tím? Proč mi nenapíše, nevymyslí nějaké setkání? Když mi řekl, že je mu se mnou fajn a zase se uvidíme!
chlapi prý neradi chatují a píšou.
Znám se s jedním fajn klukem. Známe se dlouho, píšeme si poslední asi rok. Za posledních pět měsíců jsme se viděli čtyřikrát, v říjnu bohužel ne kvůli teď koroně, nemoci, atd… bydlíme od sebe 80 km, takže není úplně jednoduché se vidět. A teď - když jsme spolu, chová se ke mně moc hezky, máme si co říct, moc se nasmějeme, pořád se na mě usmívá, kouká a neustále laškuje a škádlí mě. Chtěl mě i chytnout za ruku (což jsem bohužel tehdy nepochopila
Tak vám mockrát děkuji za nějaký úhel pohledu.
Krásný den všem přeji.