Jsem ztracená, nevím co chci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
3.1.20 15:26

@SAJ A co znamená dospět? Vdát se, mít děti…?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.1.20 15:28

@Mika.ella1 Zahleděná do sebe, jo? 8o

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
3.1.20 15:29
@Premek_Orac píše:
Ahoj zakladatelko,
v mnoha věcech ti rozumím. Nakonec, o sobě říkám, že jsem ten, který pořád hledá.
Co se týká vztahu, obávám se, že on tě rád nemá. On má rád sebe, chce abys ty žila podle jeho představ. V takovém vztahu se nikdo šťastný nestane a nedivím se, že tě to nebaví.
Co se týká tebe samotné, tak mě strašně zaujalo to, jak žiješ. Byl bych rád, kdybys o tom sbírání v zahraničí něco napsala, jak to chodí, jestli se tím dá vydělat, jestli je tam pak i prostor na poznávání okolí a hlavně, jestli se opravdu starosti smrsknou na pár základních věcí. Představa takového žití, byť je pro mne nyní nereálná, tak je pro mne moc zajímavá.
Co se životního štěstí týká, tak jsem došel k názoru, že neexistuje. Existují okamžiky, kdy jsme šťastní. Pro ně stojí za to žít, snažit se jich mít v životě co nejvíc. Pokud se to daří, existuje něco, čemu říkám spokojené žití. Ony se pak i ty méně radostné součásti našich životů snášejí lépe.
Vůbec tě nepovažuji za člověka, který by nic nedokázal. Už jenom odvahou řadu z nás překonáváš. Umíš se o sebe postarat. Umíš být sama se sebou, což je pro mnoho lidí také umění.
Budu rád, když se ozveš třeba do SZ. Tvůj příběh mě zajímá.

Odvahou? Překonáváš? Být sama se sebou? Ty jó, zírám. Kde to tam vidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
3.1.20 15:31
@Anonymní píše:

To ne. Ono možná ti bude stačit, že se budeš celý život toulat po světě a kočovat z místa na místo. Možná zjistíš, že to mít děti a vdát se není tak špatné. A buď zjistíš, že pro tebe bude lepší děti zabezpečit a dát jim stálý domov. A nebo vyrazíš i s dětmi, to těžko soudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
3.1.20 15:33
@Anonymní píše:
@Mika.ella1 Zahleděná do sebe, jo? 8o

Ano :palec: cely prispevek je jen ja, ja, ja..a tim nerikam, ze je to spatne :nevim: jen, ze takto nejsi zrovna vhodna pro vztah..coz se jednou muze zmenit, ale myslim, ze by pomohl spise odbornik, ze k tomu casem sama nedospejes :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
3.1.20 15:36
:nevim:
@Anonymní píše:

Přestat nad sebou brečet, přestat deptat lidi okolo, začít investovat do vztahů a taky do svého zázemí. Myslet na budoucnost.

A hlavně se přestat utěšovat tím, že jsi ten filozofický typ (a omlouvat tím to, že se chováš jaka fracek). Seber se a začni něco dělat.

Je to dost polopatické?

PS: Hlavně se teď nevdávej a nepořizuj si deti. Jen by to odskákaly z první ruky.

Příspěvek upraven 03.01.20 v 15:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 15:37

@SAJ To je Tvuj názor.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
3.1.20 15:42
@Anonymní píše:
@SAJ To je Tvuj názor.

Ale božínku, šlápla jsem ti na bebí? Hele, potřebuješ to slyšet natvrdo. A nemyslím to vůbec zle - jen prostě nedělej dospělé věci, když se nehodláš chovat jako dospělá.

Chceš být free? Ok, seber se a jeď. Je to lepší než sedět na zadeli doma, čumět do mobilu a trápit přítele. Bude líp tobě a bude líp i jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 15:43

@SAJ Ja ho k zivotu nepotrebuji, to on breci kdyz chci ukoncit ten vztah.

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
3.1.20 15:46
@Anonymní píše:
@SAJ Ja ho k zivotu nepotrebuji, to on breci kdyz chci ukoncit ten vztah.

A tobě to dělá náramně dobře, co? Bože, holka, ty jsi fakt k pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
3.1.20 15:47

Jak dlouho nepracujes a z ceho zijes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 15:47

@SAJ Praveze ne. Nevim proc si tohle myslis, nejaka jsi nabrusena proti me. Neznas me a soudis. Ty jsi k placi.

• Citovat
  • Upravit
10256
3.1.20 15:49

@SAJ Tak sebrat se a jít dělat do ciziny vidím jako odvahu.
Vzhledem k tomu, že nemá nej vztahy s rodiči, tak se o sebe postarala. Být sama sebou - nepodlehla tomu, co se od ní očekává - tedy najít si práci tady,,,usadit se" atd.
Takže ano, vidím v ní věci, kterých se mnohým z nás nedostává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.20 15:51

@Premek_Orac Napisu ti sz trosku pozdeji, jo?

• Citovat
  • Upravit
SAJ
17073
3.1.20 15:51
@Anonymní píše:
@SAJ Praveze ne. Nevim proc si tohle myslis, nejaka jsi nabrusena proti me. Neznas me a soudis. Ty jsi k placi.

Ok, tak jo. Napiš mi teda tři veci, kterých jsi už v životě dosáhla a kterých si ceníš. Je ti skoro třicet, víc jak třetina života za tebou, takže něco by se už mělo dát najít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová