Jsme přijati do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35029
14.4.16 11:41
@Aries6 píše: :mrgreen: to je dobrý. Mě taky vadí a vadilo jako dítěti, když ty punčochy visí u kolem a půlka zadku leze ven. Pak ztrácí smysl. Není nad legíny nebo tepláčky.
:mrgreen: tak za mě byly teda punčochy šílený, to je pravda :mrgreen: ale malej má na kotníku obrázky aut nebo letadel a je z nich nadšený :) navíc nevím, jak ohlídat, aby je měl, když jdou ven :nevim: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22783
14.4.16 11:43

@MalVera Focení - u nás dvakrát ročně. Na podzim jednotlivě každej zvlášť, na jaře jedna společná fotka (resp. sestavená z jednotlivých fotek dětí). U nás teda fotěj jenom „portrétovky“, takže hlavně vybírám, aby to mělo hezkej vršek, výstřih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.4.16 11:43
@jessikka píše:
Ty punčocháče mě zaujaly… Jak to řešíte v zimě? Mně právě přijde super, že přijde do školky, stáhne ze sebe kalhoty, je v punčocháčích, na ven si opět jen natáhne kalhoty… Kdyby měl tepláky, tak to má strašně složité. Nebo necháváte tepláky a přes ně dáváte kalhoty na ven? To mi přijde takové nešikovné, můžou se vyhrnout a bude zima na nohu.

no přesně :palec: dokonce odpadá ve školce oblíkání tepláků, které obvykle trvá tak půl hodiny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
14.4.16 11:44

Puncochace nedavam, fuj. Jako mala jsem je nesnasela :zed: :mrgreen: dceri davam leginy+triko (tunika/saty/sukni), ponozky a kalhotky vzdy ciste. Leginy a triko se nekdy postesti na dva dny :D teplaky a mikinu na ven lehce spinavy nevadi ;)
Puncochace nedavam ani synovi- uz vidim, jak by byl nepricetnej a vzteky bez sebe, ze mu to nejde oblict :lol: plus to vsude svedi a leze ke kolenum :roll: ma klucici „spodky“ z HaM- vypadaji jako lehke teplaky ;) to pro info, kdo ma kluka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
14.4.16 11:46
@ixule píše: :mrgreen: tak za mě byly teda punčochy šílený, to je pravda :mrgreen: ale malej má na kotníku obrázky aut nebo letadel a je z nich nadšený :) navíc nevím, jak ohlídat, aby je měl, když jdou ven :nevim: :think:

Taky máme pěkný, ale lezou holkám dolů. Naprosto se míjí účinkem. Já dám leginy a na to tepláky. Holky se naučily už před 2. rokem strkat si je do ponožek, když jdou v zimě ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
14.4.16 11:47
@ixule píše:
no přesně :palec: dokonce odpadá ve školce oblíkání tepláků, které obvykle trvá tak půl hodiny :mrgreen:

Stejne tak funguji ty klucici spodky, jak jsem psala vys ;) :palec: nevyslika si je, na to natahne venkovni teplaky/kalhoty a jde ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.4.16 11:48

@jessikka V zimě nosil syn podvlíkačky, punčocháče nikdy, protože se moc potí nohy, takže jednodušší vyměnit jen ponožky neže punčocháče. Dcera naopak v zimě nosí častěji punčocháče. Ve školce má sukýnku, kterou si oblíkne a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
14.4.16 11:52

Mam holku, denne dostava ciste ponozky a kalhotky, nezavisle na skolkovske dochazce. Do skolky chodi v tricku a leginach, na ven ma softshellove kalhoty-v zime si pod ne ty leginy nechava, kdyz je teplo, tak si je sundava a ma jen softsheelky. Ted uz odpoledne chodi ven jen v leginach. Sukne a saty ji do skolky nedavam, dcera to nemusi a spatne se ji v tom beha a cvici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
14.4.16 11:57

@MalVera fotit se budou nejdřív na Vánoce a pak asi cca v květnu, myslím, že to teď zbytečné moc hrotis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
14.4.16 12:00
@MisaHanuska píše:
@jessikka V zimě nosil syn podvlíkačky, punčocháče nikdy, protože se moc potí nohy, takže jednodušší vyměnit jen ponožky neže punčocháče. Dcera naopak v zimě nosí častěji punčocháče. Ve školce má sukýnku, kterou si oblíkne a hotovo.

Aha, no já měním denně punčocháče, ponožky i tepláky (prostě na ně něco kydne, ať už oběd nebo vodovky), takže to vyjde nastejno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.4.16 12:05
@Aries6 píše:
Taky máme pěkný, ale lezou holkám dolů. Naprosto se míjí účinkem. Já dám leginy a na to tepláky. Holky se naučily už před 2. rokem strkat si je do ponožek, když jdou v zimě ven.

Máme tedy také asi dvoje, co mu padají, tak mu je nedávám, ale zbytek (mám snad dvacatery z bazaru), tak je v pohodě :palec: ten můj zbrklouš je schopný jít ven i nahej, tohle by neklaplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.4.16 12:06
@Zorbas píše:
Stejne tak funguji ty klucici spodky, jak jsem psala vys ;) :palec: nevyslika si je, na to natahne venkovni teplaky/kalhoty a jde ;) :palec:
četla jsem, mrknu tam, něco jako klučíčí leginy by se teď hodilo, tepláky má často dost teplé :nevim: ale v zimě jsou stejně jistější ty punčošky a když je nosí rád, je to ideální :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.4.16 12:08
@jessikka píše:
Aha, no já měním denně punčocháče, ponožky i tepláky (prostě na ně něco kydne, ať už oběd nebo vodovky), takže to vyjde nastejno.

u nás je to všechno také prakticky denně, triko určitě a tepláky poslední měsíce vydrží občas i 2-3 dny 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
14.4.16 12:14

@jessikka Tak naše děti tím, že se ve školce nepřevlíkají, tak mají každý den čisté oblečení, teda tepláky a legíny jim někdy vydrží i 2 dny. Ale triko mají každý den čistlé. Tepláky, co jsou na ven ve školce beru na vyprání v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
14.4.16 12:20

@Zorbas Nebyl by link? Ja je tam hledala a nenasla.. takze nechavam sit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin