Jsme přijati do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
14.4.16 15:07
@MalVera píše:
Chapu dobre, ze kdyz treba v zime oblecu holce do skoly rifle, ktere nosi teda casto a rada, tak ve skolce v tech riflich nebude? a ma mit neco pod nima? treba ty leginy aby to mela pohodlnejsi na hrani vevnitr? A kdyz jdou na zahradu, tak na ty leginy hodi treba teplacky a kdyz jdou na vychazku tak si zas oblece rifle, je to tak?

to je asi školka od školky, u nás mají jedno oblečení na ven. Je jedno jestli jdou na zahradu nebo na procházku (nejsme tedy velkoměsto, kde musí být za „slušňáky“ na každým rohu, i na procházce chodí na travnaté části, kde jsou potom děti vypuštěny nebo něco hrajou), mají přihrádku, kde mají oblečení naven. Džíny mi přijdou pohybově nepraktické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
14.4.16 15:20

Malej tedy chodí do školky taky v riflích, líbí se mu :nevim: tam si vezme tepláky (nebo v zimě nechal punčochy), ven pak jdou ve „venkovních hadrech“, co tam mají, chodí někdy na prochajdu, někdy na písek, tak tam dávám buď teplejší tepláky nebo softshellky, v zimě, když byl sníh, tak tam měl nachystané oteplováky, domů jde pak zase v riflích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.16 16:01

@MalVera Nám stačí i 10 párů… Jednou týdně snad pereš, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.16 16:05
@jessikka píše:
Ty punčocháče mě zaujaly… Jak to řešíte v zimě? Mně právě přijde super, že přijde do školky, stáhne ze sebe kalhoty, je v punčocháčích, na ven si opět jen natáhne kalhoty… Kdyby měl tepláky, tak to má strašně složité. Nebo necháváte tepláky a přes ně dáváte kalhoty na ven? To mi přijde takové nešikovné, můžou se vyhrnout a bude zima na nohu.

V zimě (mám kluka) kupuju punčochy bez tlapek a leginy (pro kluka je těžké vymýšlet jaké)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
14.4.16 16:10

Jinak klučičí leginy jsem volila džínový, nebo se mi libí se superhrdiny, auty a pod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
14.4.16 16:43
@MalVera píše:
Ahoj.Tak jsme prijati a od zari dcera nakluse do skolky. Seznam veci mi urcite daji na informativni schuzi, ktera je dnes.Ale mam dotazy ohledne oblikani.Pres prazdniny musim urcite nakoupit nejake obleceni. Zajima me toto: Oblikate diteti do skolky puncochy? davate denne ciste ponozky? Co oblekate dcerkam do skolky v lete? sukynky, saty, leginky? dekuji

Dávám bambusové punčochy nebo bavlněné podvlíkačky. Na podzim a v zimě. Když není zima, má ve školce tepláky, které mu obléknu v šatně. Na ven se prevlečou do toho, v čem ráno přišly. Ponožky samozřejmě každý den čisté, i tričko. Tepláky nechávám do prvního fleku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
18.4.16 09:49

Tak hlasim, ze ty podvlikacky pro kluky v kamennych prodejnach/nakupnich centrech v HaM maji :palec: asi doprodej :nevim: my jsme o vikendu na Cernym moste koupili s mimonema :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
18.4.16 09:58

@Zorbas Díky za info :)

• Citovat
  • Upravit
15074
18.4.16 15:44
@Zorbas píše:
Tak hlasim, ze ty podvlikacky pro kluky v kamennych prodejnach/nakupnich centrech v HaM maji :palec: asi doprodej :nevim: my jsme o vikendu na Cernym moste koupili s mimonema :palec:

a jaký je to materiál? Tenký nebo zimní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
18.4.16 16:39
@hofka píše:
a jaký je to materiál? Tenký nebo zimní?

100%bavlna- tenky ;) ja ani v zime pod kalhoty jiny nedavam ;) my vyuzivame celorocne, protoze teplaky (napr ty z Lidlu) mi prijdou nad 20st hodne teply :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
18.4.16 17:57
@Zorbas píše:
100%bavlna- tenky ;) ja ani v zime pod kalhoty jiny nedavam ;) my vyuzivame celorocne, protoze teplaky (napr ty z Lidlu) mi prijdou nad 20st hodne teply :nevim:

právě, holky mají strašnou výhodu v těch legínách. To je naprosto nej kousek oblečení. Syn (2,5) nosí některé neutrálních barev po dceři, ale přeci jen „naostro“ je to možná pojato trochu zvláštně, tak spíš vyhledávám tenkou teplákovinu když už tepláky:-) Pod šusťáky nebo jako vrstva navíc ovšem bezkonkurenční.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin