Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zakldatelko, diskuzi jsem nečetla a ani číst nebudu, takž reakce jen na úvodní příspěvek - že si dá pivko v tomto pařáku u vody, to mi přijde úplně normální, kdo by si nedal, i já bych si dala.
jestli jsou 4 piva moc nebo málo, tak to neumím posoudit, každej to má jinak. Můj je pivař, ale 4 piva by za odpoledne u vody rozhodně nevypil.
@horakyne píše:
@sonakrhounek neboj pochopila a z toho vyplívá pokud to vadí tak by chlapa doma seřvaly to mi netvrd že ne a seřvání je buzerace
Ano, podle sebe soudím Tebe, že?
@sonakrhounek píše:
Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?
a taky jsem se dočetla:
" chytli jsme se" a „řádila bych jako tajfun“ - na straně 1
" já osobně bych ho pěkně vyprala" - strana 3
takže jo, tyhle výkřiky beru jako buzeraci. Ostatně většina chlapů bude brát jako buzeraci i pokus manželky/přítelkyně kecat mu do množství vypitých piv.
@lopata píše:
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože
@neumisa píše:
a taky jsem se dočetla:
" já osobně bych ho pěkně vyprala" - strana 3takže jo, tyhle výkřiky beru jako buzeraci. Ostatně většina chlapů bude brát jako buzeraci i pokus manželky/přítelkyně kecat mu do množství vypitých piv.
@neumisa píše:
a taky jsem se dočetla:
" já osobně bych ho pěkně vyprala" - strana 3takže jo, tyhle výkřiky beru jako buzeraci. Ostatně většina chlapů bude brát jako buzeraci i pokus manželky/přítelkyně kecat mu do množství vypitých piv.
Přesně. Já se kolikrát třeba jen úplně v klidu zeptám, kolik měl piv a hned je to podle něj buzerace ![]()
@lopata píše:
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože
@neumisa píše:
a taky jsem se dočetla:
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Chci se zeptat na Váš názor k problému, který jsme včera řešili s manželem. Máme 3letého syna, docela divoch, nemá moc pud sebezáchovy, prostě nepřemýšlí nad důsledky. Nedávno sebou bouchnul ve sprše, kdy tam prostě skočil bez přemýšlení, že ono to asi kloužeA včera s ním jel manžel na vzdálenější koupaliště vlakem, cca 30min. cesty. Byli tam od 11 do 16 hod. a manžel za tu dobu vypil 4 piva, jedenáctky. Když přijeli v pět, tak nebyl ani opilý, nebo že by vrávoral, to ne. Ale mě to naštvalo, protože si myslím, že prostě měl zpomalené reakce a že by nebyl schopný rychlé reakce, kdyby ten náš divočák chtěl něco vyvést. Já vím, že třeba jako v té sprše je to mnohdy zlomek sekundy, ale i přesto tomu prostě ještě nebudu pomáhat, ne?
Zkrátím to, chytli jsme se a bylo mi řečeno že jsem mimo, že byl v pořádku a že to přeháním. Tak chci vědět Váš názor kdo teda je tady mimo?!
mimo nejsi, řádila bych jak černá ruka. Ex ví, že když je s mladým, tak pít nesmí, max jedno pivo, jinak by viděl ten kouř
osobně tohle nechápu a nesnesu.. však si může to pivo dát potom
(Ale můj ex měl slušný náběh na alkoholizmus, takže možná proto to tak nesnesu)..
@horakyne píše:
tak ted seš mimo ty ne? já se s chlapem nehádám ani ho nebuzerujujsme dospělí lidé a domluvíme se
![]()
Tak to vám gratuluji, to myslím upřímně. Ale Tvoje reakce o buzerování mi neseděla… Já si nepřipadám, že buzeruju, když partnerovi v klidu řeknu, že se mi něco nelíbí a jestli by nešlo udělat něco jinak…
@sonakrhounek tak najdou se vyjímky které i totok dokážou řešit v klidu ale soudě podle toho co tu některé píšou by hádala že to jen tak v klidu nebude protože většina chlapů řekne že to zveličuje a vyvádí zbytečně a pod.
@horakyne píše:
@sonakrhounek tak najdou se vyjímky které i totok dokážou řešit v klidu ale soudě podle toho co tu některé píšou by hádala že to jen tak v klidu nebude protože většina chlapů řekne že to zveličuje a vyvádí zbytečně a pod.
Většina chlapů? Doufám, že ne… Nebo mám kolem sebe tu menšinu
@Katy2 píše:
no ale tak předpokládáme snad všechny, že na tom koupališti neseděl, ale běhal za dítětem, už jen tím pohybem to vyběhal raz dva.To vidím doma na zahradě, kdy si muž klidně během odpoledne když je teplo 4 piva dá a hlídá tam dvě děti, kupodivu obě ještě žijou.
Přesně tohle mě napadlo, jakým stylem ty piva pil. Pokud seděl u stánku a sledoval dítě pohledem, tak bych ho sprdla i za limonádu. Pokud ho měl někde u dítěte a byl u dítěte na dosah nebo vzal po hodině malého na limču a on si mezitím dal pivo, tak není co řešit. Předpokládám, že chlap zná své reakce na alkohol a byl v pohodě. Něco jiného by pro mě bylo, kdyby tam byli autem.
Ještě teda podotknu, že chlap by toto neudělal, ten si dá rád točenou kofolu a pivo pije výjimečně večer.
Me by to vadilo hodne, kdyz ma na starost decko, nema co slopat ![]()
Jsem divná, ale mám doma chlapa co by ho v životě nenapadlo dát si byť jen jedno pivo, když s klukem někam jde. Ovšem když vyrazí s kámošema tak to se umí chovat
když psovi říká slečno je to ještě v normě ![]()