Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak jsem se tu právě dozvěděla, že jsem alkoholik, ale jenom v létě
Jinak zakladatelko já bych to vůbec neřešila. Kdyby si muž nebyl jistý, že ty piva ustojí, tak jich tolik pít nebude. A myslím si, že tím, jak jsi ho při příchodu sjela, jsi si jen zaručila, že už ti takové věci říkat raději nebude. ![]()
Tý jo nestačím zírat
fakt z toho děláte zbytečnou kovbojku jako za 5 hodin 4 piva vždyt to nic není a pohybu tam měl určitě dost. A dělat z chlapa kterej si dá 4 piva alkoholika je teda mazec
Já sem ráda že se chlap věnuje děcku já si odpočinu a nenapadlo by mě mu nadávat za 4 piva
ten můj je v pohodě alkoholik není na pivo de 1× za měsíc a když si sednem občas na zahrádku
@Naty12 spíš se jí vyprdne brát někam malého když dostane ještě seřváka ![]()
@horakyne píše:
Tý jo nestačím zírat![]()
fakt z toho děláte zbytečnou kovbojku jako za 5 hodin 4 piva vždyt to nic není a pohybu tam měl určitě dost. A dělat z chlapa kterej si dá 4 piva alkoholika je teda mazec
![]()
Já sem ráda že se chlap věnuje děcku já si odpočinu a nenapadlo by mě mu nadávat za 4 piva
![]()
ten můj je v pohodě alkoholik není na pivo de 1× za měsíc a když si sednem občas na zahrádku
Tady to je o té toleranci alkoholu…
@horakyne píše:
@Naty12 spíš se jí vyprdne brát někam malého když dostane ještě seřváka
Je to snad i jeho syn, tak by se neměl vyprdnout ho někam brát.
@horakyne píše:
Tý jo nestačím zírat![]()
![]()
![]()
Možná bys mluvila jinak, kdybys viděla co s tvým mužem udělají ty 4 piva na sluníčku a ještě by u toho hlídal dítě ![]()
@Catus píše:
Možná bys mluvila jinak, kdybys viděla co s tvým mužem udělají ty 4 piva na sluníčku a ještě by u toho hlídal dítě
A jaký je to asi příklad pro toho syna?
@Catus píše:
Možná bys mluvila jinak, kdybys viděla co s tvým mužem udělají ty 4 piva na sluníčku a ještě by u toho hlídal dítě
S někým 4 piva za 5 hodin ani nehnou
chudák chlap, že jí to vůbec říkal ![]()
Nečetla jsem celou diskusi, ale 4 piva na sluníčku, když má na starosti 3 letý dítě je dost. Možná tak 1-2,ale mohl to snad vydržet a jít třeba večer. U dětí stačí chvilka a průser je na světě a v létě na sluníčku to pivo dělá svoje.
@sonakrhounek no osobně kdyby mi někdo nadával za to že vezmu dítě ven tak nikam nejdu
a sem radši doma kde si teda může v klidu s dítětem hrát
@Catus včera jsme měli oslavu a chlap pil piva a věnoval se naší živé dceři taky svítilo slníčko ožralej nebyl. Byli sme v Bulharsku a taky si tam dával pivo a hlídal dceru. Jo kdyby se ožral nadávám ale když se jen napije a je v pohodě tak proč to řešit???
Já myslím, že tady nejde o to jestli to chlap ustál ale o to že zakladatelce to přijde hodně a nelíbí se ji to. Ona svého muže zná lépe, než kdokoliv tady. Takže její obava že je to na něj dost je asi opodstatněná ne?
Pokud bych měla pocit, že na mého chlapa je jedno pivo hodně, tak dostane sodu i za jedno. A klidně ze mě může celé emimino dělat hysterku.
Co se týče alkoholu za volantem, tak to nemá cenu komentovat. Pod vlivem řídí jen chudinky, hlupáci a osoby nízkého IQ.
@sonakrhounek Když jsem byla malá a táta si mě bral na procházky, tak mě taky brával do hospůdky na zahrádku, kde bylo hřiště a on si tam nějaké to pivo dal. Já to vždy brala tak, že je to prostě chlap a chlapi pivo pijou… A tříleťák se určitě bude zaobírat otázkou, jestli jeho táta není náhodou alkoholik ![]()
Ty jsi fakt totálně… mimo