Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9783
10.8.14 15:57

@Krasavicaa
Na to, aby sedl za volant, je opilý až až. Jsou jedinci, kteří mají sníženou aktivitu alkoholdehydrogenasy (podle mezinárodního kódu EC1.1.1.1), ti po třetince vyvádějí, jako by byli ve vinném sklepě 2 dny v kuse. U cirhotiků (různé etiologie) je stav podobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
10.8.14 15:57
@Anonymní píše:
@Koktal vyprošuju si, aby jsi mému muži říkala pitomec!!! To teda važ slova, když ho, nebo naši rodinu, vůbec neznáš!!!zakl.

Nevím, jestli je to pitomec, ale je to alkoholik, který si svou závislost nechce přiznat. A ty asi taky ne, když ho bráníš. Toť můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
10.8.14 15:58
@Catus píše:
Když jsem to zadala do kalkulačky, tak mi vyšlo, že kolem 16-17h měl cca od 0,8 - 1 promile. 0,8 - 0,9 porucha rovnováhy a pohybu, snížená schopnost přestat pít 0,9 - 1,0 zhoršená paměť, zrak, reakceA ano, vadilo by mi to. Nechápu, proč by měl hrnout jedno za druhým. Snad tam jel s dítětem a ne na pivní dýchánek.

Kalkulačka je spíš orientační, nedá se brát doslova. je rozdíl když si dá chlap kterej má 2 metry a přes 100kg a když si dá chlap kterej má 150cm a 50 kilo i s postelí. Někdo má rychlejší spalování, někdo pomalejší. Každej to má úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 15:59
@Spokojení píše:
Kalkulačka je spíš orientační, nedá se brát doslova. je rozdíl když si dá chlap kterej má 2 metry a přes 100kg a když si dá chlap kterej má 150cm a 50 kilo i s postelí. Někdo má rychlejší spalování, někdo pomalejší. Každej to má úplně jinak.

Asi tak :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
10.8.14 16:00
@Koktal píše:
jsi nezodpovědná. Pít za volantem by se nemělo, ten zákon není jen tak pro srandu.

Nj v Česku 0 tolerance je :-) Ale jinde třeba není ;) Ty jo kolem mě je nezodpovědných lidí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
65

Já osobně bych ho pěkně vyprala :twisted: Kdyby 1,tak dobře na žízeň, ale 4?? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
@Spokojení píše:
Kalkulačka je spíš orientační, nedá se brát doslova. je rozdíl když si dá chlap kterej má 2 metry a přes 100kg a když si dá chlap kterej má 150cm a 50 kilo i s postelí. Někdo má rychlejší spalování, někdo pomalejší. Každej to má úplně jinak.

No vzhledem k tomu, že to hrnul na slunku, je to asi jedno ;) Můj chlap pije málo a když si dá tři piva, tak blekotá :roll: Švagr hrne fest a tři piva jsou taky poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
295
10.8.14 16:02
@Krasavicaa píše:
Nj v Česku 0 tolerance je :-) Ale jinde třeba není ;) Ty jo kolem mě je nezodpovědných lidí :mrgreen:

no tak kolem mě jsou naštěstí lidi zodpovědní. Pokud chápu dobře tak žiješ v cizině, tak když tam tolerance je OK. Tady není a tak by to měl každý dodržovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
10.8.14 16:02

@Lenick Nic ve zlým, ale říkat hned že je to alkoholik, to už je trošku přehnaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5064
10.8.14 16:03

Zbytečně z toho děláte kovbojku, s chlapem, který není abstinent, 4 piva nic neudělaj. Za volant určitě nepatří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
10.8.14 16:04
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Chci se zeptat na Váš názor k problému, který jsme včera řešili s manželem. Máme 3letého syna, docela divoch, nemá moc pud sebezáchovy, prostě nepřemýšlí nad důsledky. Nedávno sebou bouchnul ve sprše, kdy tam prostě skočil bez přemýšlení, že ono to asi klouže :roll: A včera s ním jel manžel na vzdálenější koupaliště vlakem, cca 30min. cesty. Byli tam od 11 do 16 hod. a manžel za tu dobu vypil 4 piva, jedenáctky. Když přijeli v pět, tak nebyl ani opilý, nebo že by vrávoral, to ne. Ale mě to naštvalo, protože si myslím, že prostě měl zpomalené reakce a že by nebyl schopný rychlé reakce, kdyby ten náš divočák chtěl něco vyvést. Já vím, že třeba jako v té sprše je to mnohdy zlomek sekundy, ale i přesto tomu prostě ještě nebudu pomáhat, ne? :nevim:
Zkrátím to, chytli jsme se a bylo mi řečeno že jsem mimo, že byl v pořádku a že to přeháním. Tak chci vědět Váš názor kdo teda je tady mimo?! ;)

1-2 piva by mi nevadily, ale 4, pokud hlida male dite, to uz mi prijde dost. Vadilo by mi to

• Citovat
  • Upravit
205
@Krasavicaa píše:
Nj v Česku 0 tolerance je :-) Ale jinde třeba není ;) Ty jo kolem mě je nezodpovědných lidí :mrgreen:

Já bych za volant nesedla ani po jednom pivu… A znám hodně lidí, co si myslí to stejné… Tak nevím, co si mám o tom myslet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
@Krasavicaa píše:

To, že je někde nulová tolerance, neznamená, že ten alkohol neovlivňuje. A ano, je možné, že máš kolem sebe hodně nezodpovědných lidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 16:05
@Lenick píše:
Nevím, jestli je to pitomec, ale je to alkoholik, který si svou závislost nechce přiznat. A ty asi taky ne, když ho bráníš. Toť můj názor.

Jsi normální? :think: :think: :think: :think: Co to je za kec? 8o

• Citovat
  • Upravit
2475
10.8.14 16:06

@Lenick Přestřelila jsi! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie