Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@horakyne píše:
@sonakrhounek no osobně kdyby mi někdo nadával za to že vezmu dítě ven tak nikam nejdua sem radši doma kde si teda může v klidu s dítětem hrát
@Catus včera jsme měli oslavu a chlap pil piva a věnoval se naší živé dceři taky svítilo slníčko ožralej nebyl. Byli sme v Bulharsku a taky si tam dával pivo a hlídal dceru. Jo kdyby se ožral nadávám ale když se jen napije a je v pohodě tak proč to řešit???
@sonakrhounek píše:
Já se ptala svého táty (dědy), která má pivo velice rád a ten by si taky netroufnul hlídat dítě po 4 pivech (viz ta konkrétní situace… A podotýkám, že to není žádné tintítko, ale chlap přes dva metry a přes 100 Kg…
Tak můj chlap býval zvyklý pít,.ted jde jednou za několik měsíců a táhne to do rána:)Ale je to tintítko, má sice 190cm ale sotva 75kg ![]()
@horakyne píše:
Jo já se taky zeptala a řek mi že by takovou ženskou co by buzerovala za 4 piva nechtěl
@horakyne píše:
Jo já se taky zeptala a řek mi že by takovou ženskou co by buzerovala za 4 piva nechtěl
Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?
@Katy2 píše:
No jo, jsme fakt nezodpovědní, dvě děti a my si přes den pijeme.Ach ti alkoholici, jdu se léčit
a eště dáváme špatnej příklad dětem
![]()
@sonakrhounek píše:
Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?
no ale tak předpokládáme snad všechny, že na tom koupališti neseděl, ale běhal za dítětem, už jen tím pohybem to vyběhal raz dva.
To vidím doma na zahradě, kdy si muž klidně během odpoledne když je teplo 4 piva dá a hlídá tam dvě děti, kupodivu obě ještě žijou. ![]()
@sonakrhounek píše:
@sonakrhounek neboj pochopila a z toho vyplívá pokud to vadí tak by chlapa doma seřvaly to mi netvrd že ne a seřvání je buzerace ![]()
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože
Půlce národa by musela sociálka sebrat děti… Já mám k alkoholu hodně velkej odpor, sama nepiju a doma jsem za hysterku kvůli pivu, ale asi to tomu mýmu budu muset tady dát přečíst, aby si trochu víc vážil, co má doma ![]()
On to přeci nevypil za hodinu!
@horakyne píše:
@sonakrhounek neboj pochopila a z toho vyplívá pokud to vadí tak by chlapa doma seřvaly to mi netvrd že ne a seřvání je buzerace
Pravdepodobne podle sebe soudis jine, ze?
Nekteri na sebe nervou, ptz jsou partneri a ne male deti.
Příspěvek upraven 10.08.14 v 17:07
@Katy2 píše:
no ale tak předpokládáme snad všechny, že na tom koupališti neseděl, ale běhal za dítětem, už jen tím pohybem to vyběhal raz dva.To vidím doma na zahradě, kdy si muž klidně během odpoledne když je teplo 4 piva dá a hlídá tam dvě děti, kupodivu obě ještě žijou.
Je to váš život a vaše děti. Já nikoho nesoudím. Ale nechtěla bych, aby někdo hlídal moje dítě na koupališti pod vlivem alkoholu.
4 piva „nic“ neudělají s chlapem který pije pravidelně
a normální to není pít a hlídat u toho dítě…nemluvím o jednom pivu když už je chuť. Pokud jsme někde na oslavě s dítětem vždy je jeden z nás střízlivý. V některých zemích pokud nadýchají oba rodiče byť jen 0,1 promile jim seberou dítě ![]()
Překvapuje mě kolik ženských tady toleruje u chlapa když hlídá pití ale to je každého věc jak se něco kvůli tomu stane můj problém to nebude ![]()
A prý neměl ji to říkat - to by to jako nepoznala že z něho táhne? ![]()
@lopata píše:
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože
dáš je za dvě hoďky na sluníčku. U vody když máš hlídat malé dítě?
@Chocoloco píše:
Pravdepodobne podle sebe soudis jine, ze?
tak ted seš mimo ty ne? já se s chlapem nehádám ani ho nebuzeruju
jsme dospělí lidé a domluvíme se
![]()