Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19609
10.8.14 21:12
@kozisek píše:
Ale to neříkám, ale za pět hodin? to je zase docela rozestup, předpokládám, že to proložil i jídlem, pohybem ve vodě a tak.
Jako samozřejmě, že pokud by si chlap skáknul na jedno a během té hodiny jich tam nafrkal tolik, tak to zase bude jiné :nevim: Potom bych řekla, že to tam hrnul :lol:

Už jsem psala, že jde o princip. Myslím tolik když jde s děckem. Jinak to samozřejmě není moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
10.8.14 23:24
@Spokojení píše:
@horakyne On ten problém taky není. Jen někteří mají potřebu ho dělat.

a někteří ani dokonce nejsou schopni si ho přiznat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
11.8.14 07:48
@Lenick píše:
a někteří ani dokonce nejsou schopni si ho přiznat :-)
:roll: :roll: :roll: tak to už je trošku moc ne? jo jsou alkoholici pijáci ale píšu o příležitostným pivu v zimě chodí chlap 1× za měsíc ted v létě teda víc ale stejnak to nejni pravidelný. Chceš teda říct že bych měla zajít na socku at nám odeberou děcka protože si v létě nedokážem odříct pivo eště máme tu drzost se starat o 2 děti :roll: Nebo eště líp do naší oblíbené hospůdky chodí pár rodin které tam potkáváme pravidelně tak radši at odebebrou děcka šem ne? :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6199
11.8.14 08:07

„trosku moc“ reagujes ty… rekla jsem nekteri, nerekla jsem, ze ty… a o socialce jsem nerekla pul slova :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
11.8.14 08:44

Ještě bych měla jeden příklad s pivem, ale to by jste mě tady asi ukamenovaly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
11.8.14 08:57

To je kovbojky ze 4piv za 5 hodin 8o Hehe, já musím svého chlapa přemlouvat aby si dal jednou za rok na oslavě, nebo o silvestru alespoň jedno pivo :mrgreen: Ale tam je to dané něčím jiným a asi se mu nedivím. Myslím, že by jste některé potřebovali vidět, co to znamená alkoholik, když se hroutíte u 4 piv za 5 hodin, by mě zajímalo, co by jste dělali u 4 krabicáků vína nebo 15-20kousky za den, pozor, ale při nic dělání, tím nechci říct, že je to v pořádku, ale chci říct to, že průměrně jedno pivo na hodinu a čtvrt, při dovádění v bazénu, sem tam nějaký tučný nesmysl v občerstvení nic není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28446
11.8.14 09:00

Nečetla jsem úplně celou diskuzi, ale můj závěr je, že pokud by mi manžel po příchodu přiznal, že vypil čtyři piva, tak bych si vážila toho, že máme ve vztahu upřímnost a že se nebojíme sobě navzájem říct všechno. Řekla bych mu, že se mi to třeba i nelíbí, i když neumím posoudit, můj manžel by si pivo přes den nedal a tady tedy ty některé reakce na 4 piva mi připadají velmi hysterické :think: :think:, ale hádat se kvůli tomu mi přijde dost nevhodné a hlavně partner postupně jedině dojde k tomu, že příště přizná jedno a bude mít pokoj. Akorát, že ono to zatloukání nakonec nebude jen o čtyřech pivech, ale i o jiných důležitých věcech v rámci manželství, a než poslouchat scény, tak nic nepřiznát, ale vztah přestane být postupně upřímný. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
11.8.14 09:06

@AninaEli Myslím že jsi to vystihla úplně přesně a víc už se k tomu nedá dodat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
11.8.14 10:54
@Lenick píše:
„trosku moc“ reagujes ty… rekla jsem nekteri, nerekla jsem, ze ty… a o socialce jsem nerekla pul slova :mavam:

jenže my se tady bavíme o 4 pivech občas ne o 4 pivech denně :nevim:
kdyby se vrátil chlap opilej nebo chlastal pořád byl agresivní a podobně tak potom tyhle reakce chápu jinak ne :nevim: a to můj biol. otec byl alkoholik a násilník
no už se zapojovat nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
11.8.14 13:45

@AninaEli zakladatelka ale napsala, že nejdřív byla v klidu a tak to i řešila, jenže potom jí partner osočil, že je mimo, tak se chytli… Nakonec se jí ale i omluvil, že fakt přestřelil a tolik piv neměl pít…
A o tom zatloukání to je jako kdybys byla zlá matka, co trestá a ne rovnocenná partnerka. Já bych taky nechtěla, aby partner vypil na koupališti, když hlídá sám malé dítě, 4 piva a v klidu bych se o tom snažila s partnerem promluvit. A myslím, že zakladatelka a její partner pak taky došli k nějakému konstruktivnímu závěru. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.8.14 13:47

Proč to psát jednoduše, když to jde složitě - děkuji adminům za změněný název diskuze! :palec: :potlesk: :mrgreen:

@sonakrhounek přesně tak, díky. Vše se vyřešilo :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí