Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nebudu to zlehčovat, každej má svůj názor, ale myslím že 4 piva nejsou tak tragický. Když si vezmu že byli pryč 5 hodin, takže i kdyby jedno pivo cmrndal hodinu. Něco jinýho by bylo kdyby se ti vrátili za hodinu.
@Anonymní píše:
@Koktal vyprošuju si, aby jsi mému muži říkala pitomec!!! To teda važ slova, když ho, nebo naši rodinu, vůbec neznáš!!!zakl.
Za pitomce se omlouvám. Opravdu upřímně ![]()
Jinak jak jsem psala, nevím jak to s ním zamává, jak zpomalené má třeba reakce. Co se týče uklouznutí dítěte, může se to stát i tobě. I utopit se ti na koupališti může, i když budeš střízlivá.
Příspěvek upraven 10.08.14 v 15:50
Můj si dá po obědě kolikrát taky kousek dva a za hodinu řídí. Nedělej z toho kovbojku ![]()
Děláš jak kdyby vypil 10 panáků. ![]()
Tak teda takovou tragédii bych z toho nedělala…
Sama říkáš, že byl střízlivý, tak proč to tak hrotit? Příště s ním půjde taky a třeba se zrovna něco nedejbože stane a pivo v sobě nemusí mít jediné. Nevím, no… ![]()
Pokud nebyl opilý, tak bych to nehrotila, určitě zakladatelky muž je natolik zodpovědný, že by se neopil, když má na starost svoje dítě, ale máme tu souseda, který jede v létě se svým synem na kole přes hlavní silnici na koupaliště, klukovi je pět let a dá si 8 piv a pak s ním zase jede domu, ženská v práci, ta nic neví, muj chlao má rád pivo, ale i nad tímhle kroutil hlavou,8 piv je dost ![]()
@Krasavicaa píše:
Můj si dá po obědě kolikrát taky kousek dva a za hodinu řídí. Nedělej z toho kovbojku
Děláš jak kdyby vypil 10 panáků.
a to jako vážně, nebo vtip?
Když jsem to zadala do kalkulačky, tak mi vyšlo, že kolem 16-17h měl cca od 0,8 - 1 promile. 0,8 - 0,9 porucha rovnováhy a pohybu, snížená schopnost přestat pít 0,9 - 1,0 zhoršená paměť, zrak, reakce
A ano, vadilo by mi to. Nechápu, proč by měl hrnout jedno za druhým. Snad tam jel s dítětem a ne na pivní dýchánek.
@Doctus píše:
@Krasavicaa
Opilý řidič za volantem…
Prosímtě a kdo je opilej po pivu či dvou?
![]()
Já si myslím, že to je moc. Kdyby to vypil v hospodě, tak v pohodě. Ale měl na starosti dítě… Navíc kombinace alkohol a slunce… ![]()
@Koktal píše:
a to jako vážně, nebo vtip?
Podívej se já si k obědu dám taky třeba 2-3 deci vína a pak jedu
Nj vy v Česku jste zvyklí na 0 toleranci. ![]()
@Krasavicaa píše:
Podívej se já si k obědu dám taky třeba 2-3 deci vína a pak jeduNj vy v Česku jste zvyklí na 0 toleranci.
Nejsi ty ta, ktera se chlubila, ze za vecer ve sklipku vytahne 4-5 lahvi vina?
@lovesmile píše:
Tak teda takovou tragédii bych z toho nedělala…Sama říkáš, že byl střízlivý, tak proč to tak hrotit? Příště s ním půjde taky a třeba se zrovna něco nedejbože stane a pivo v sobě nemusí mít jediné. Nevím, no…
Že jí to vůbec říkal
Nedivím se chlapům, že kolikrát lžou. Ženský si to dělají samy
![]()
@Krasavicaa píše:
Podívej se já si k obědu dám taky třeba 2-3 deci vína a pak jeduNj vy v Česku jste zvyklí na 0 toleranci.
jsi nezodpovědná. Pít za volantem by se nemělo, ten zákon není jen tak pro srandu.