Jak zpomalují 4 piva reakce dospělého muže?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15404
10.8.14 17:09

Zakldatelko, diskuzi jsem nečetla a ani číst nebudu, takž reakce jen na úvodní příspěvek - že si dá pivko v tomto pařáku u vody, to mi přijde úplně normální, kdo by si nedal, i já bych si dala. :nevim: jestli jsou 4 piva moc nebo málo, tak to neumím posoudit, každej to má jinak. Můj je pivař, ale 4 piva by za odpoledne u vody rozhodně nevypil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.14 17:10
@horakyne píše:
@sonakrhounek neboj pochopila a z toho vyplívá pokud to vadí tak by chlapa doma seřvaly to mi netvrd že ne a seřvání je buzerace :nevim:

Ano, podle sebe soudím Tebe, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26335
10.8.14 17:10
@sonakrhounek píše:
Buzerovala po 4 pivech??? O čem to mluvíš? My tady (některé) mluvíme o tom, že by si to mohl odpustit na koupališti (na slunci)… Pochopila jsi vůbec o čem tady některé z nás píšou?

a taky jsem se dočetla:
" chytli jsme se" a „řádila bych jako tajfun“ - na straně 1
" já osobně bych ho pěkně vyprala" - strana 3

takže jo, tyhle výkřiky beru jako buzeraci. Ostatně většina chlapů bude brát jako buzeraci i pokus manželky/přítelkyně kecat mu do množství vypitých piv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
10.8.14 17:11
@lopata píše:
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
14008
10.8.14 17:11
@neumisa píše:
a taky jsem se dočetla:
" já osobně bych ho pěkně vyprala" - strana 3takže jo, tyhle výkřiky beru jako buzeraci. Ostatně většina chlapů bude brát jako buzeraci i pokus manželky/přítelkyně kecat mu do množství vypitých piv.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: děkuju :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
10.8.14 17:12
@neumisa píše:
a taky jsem se dočetla:
" já osobně bych ho pěkně vyprala" - strana 3takže jo, tyhle výkřiky beru jako buzeraci. Ostatně většina chlapů bude brát jako buzeraci i pokus manželky/přítelkyně kecat mu do množství vypitých piv.

Přesně. Já se kolikrát třeba jen úplně v klidu zeptám, kolik měl piv a hned je to podle něj buzerace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
@lopata píše:
Jako chlap musim rict ze je mi zakladatelcina manzela lito..4 piva za 5 hodin je nic moc, ja je bezne dam za 2 hodky..chudak tvuj manzel…delas tu drama jako by se od tebe stehoval..bože
:potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
@neumisa píše:
a taky jsem se dočetla:
:kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
72725
10.8.14 17:13
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonymně. Chci se zeptat na Váš názor k problému, který jsme včera řešili s manželem. Máme 3letého syna, docela divoch, nemá moc pud sebezáchovy, prostě nepřemýšlí nad důsledky. Nedávno sebou bouchnul ve sprše, kdy tam prostě skočil bez přemýšlení, že ono to asi klouže :roll: A včera s ním jel manžel na vzdálenější koupaliště vlakem, cca 30min. cesty. Byli tam od 11 do 16 hod. a manžel za tu dobu vypil 4 piva, jedenáctky. Když přijeli v pět, tak nebyl ani opilý, nebo že by vrávoral, to ne. Ale mě to naštvalo, protože si myslím, že prostě měl zpomalené reakce a že by nebyl schopný rychlé reakce, kdyby ten náš divočák chtěl něco vyvést. Já vím, že třeba jako v té sprše je to mnohdy zlomek sekundy, ale i přesto tomu prostě ještě nebudu pomáhat, ne? :nevim:
Zkrátím to, chytli jsme se a bylo mi řečeno že jsem mimo, že byl v pořádku a že to přeháním. Tak chci vědět Váš názor kdo teda je tady mimo?! ;)

mimo nejsi, řádila bych jak černá ruka. Ex ví, že když je s mladým, tak pít nesmí, max jedno pivo, jinak by viděl ten kouř :pocitac: :pocitac: osobně tohle nechápu a nesnesu.. však si může to pivo dát potom :zed: (Ale můj ex měl slušný náběh na alkoholizmus, takže možná proto to tak nesnesu)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.14 17:14
@horakyne píše:
tak ted seš mimo ty ne? já se s chlapem nehádám ani ho nebuzeruju :* jsme dospělí lidé a domluvíme se :* :*

Tak to vám gratuluji, to myslím upřímně. Ale Tvoje reakce o buzerování mi neseděla… Já si nepřipadám, že buzeruju, když partnerovi v klidu řeknu, že se mi něco nelíbí a jestli by nešlo udělat něco jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
10.8.14 17:16

@sonakrhounek tak najdou se vyjímky které i totok dokážou řešit v klidu ale soudě podle toho co tu některé píšou by hádala že to jen tak v klidu nebude protože většina chlapů řekne že to zveličuje a vyvádí zbytečně a pod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
10.8.14 17:19
@horakyne píše:
@sonakrhounek tak najdou se vyjímky které i totok dokážou řešit v klidu ale soudě podle toho co tu některé píšou by hádala že to jen tak v klidu nebude protože většina chlapů řekne že to zveličuje a vyvádí zbytečně a pod.

Většina chlapů? Doufám, že ne… Nebo mám kolem sebe tu menšinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30332
10.8.14 17:19
@Katy2 píše:
no ale tak předpokládáme snad všechny, že na tom koupališti neseděl, ale běhal za dítětem, už jen tím pohybem to vyběhal raz dva. :D To vidím doma na zahradě, kdy si muž klidně během odpoledne když je teplo 4 piva dá a hlídá tam dvě děti, kupodivu obě ještě žijou. :D

Přesně tohle mě napadlo, jakým stylem ty piva pil. Pokud seděl u stánku a sledoval dítě pohledem, tak bych ho sprdla i za limonádu. Pokud ho měl někde u dítěte a byl u dítěte na dosah nebo vzal po hodině malého na limču a on si mezitím dal pivo, tak není co řešit. Předpokládám, že chlap zná své reakce na alkohol a byl v pohodě. Něco jiného by pro mě bylo, kdyby tam byli autem.

Ještě teda podotknu, že chlap by toto neudělal, ten si dá rád točenou kofolu a pivo pije výjimečně večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
10.8.14 17:23

Me by to vadilo hodne, kdyz ma na starost decko, nema co slopat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
10.8.14 17:33

Jsem divná, ale mám doma chlapa co by ho v životě nenapadlo dát si byť jen jedno pivo, když s klukem někam jde. Ovšem když vyrazí s kámošema tak to se umí chovat :lol: když psovi říká slečno je to ještě v normě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí